Widok

Usg tarczycy - Wałowa czy Morena?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mam skierowanie na USG tarczycy, mogę zrobić w przychodni na ul.Wałowej lub w przychodni Morena
poleccie proszę gdzie zrobię dokładnie to badanie i do kogo konkretnie się rejestrować?

muszę zmierzyc się rzetelnie z moją tarczycą , bo objawy mnie wykonczą,dlatego zalezy mi zeby zrobić to usg wprawną, dobrą ręką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzetelnie to odpłatnie w Gdańsku w Przychodni na Podbielańskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Joanna nie ma wilekiego znaczenia czy zrobisz na Wałowej czy Morenie. Ja jestem w tej samej sytuacji - mam skierowanie na usg tarczycy od lekarza POZ i umówiłam się na Wałową. Sama Pani doktor wypisując mi je powiedziała że to nie będzie zrobione profesjonalnie bo w tych przychodniach takiego nie zrobię. Jak w badaniach (czekam na wyniki) wyjdzie coś nie tak to będę robić prywatnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
naprawde,az tak zle to wyglada:(
profesjonalnie, mozna zrobić wyłącznie odpłatnie?

a moge zapytac u kogo robilas ? i jakie dlugie sa tam kolejki? mam rozumiec ze na wynik tez czeka sie jakis czas?
Nieważne czy odpłatnie czy nieodpłatnie, ważne u kogo. Jeśli na tej podstawie ma zostać podjęta decyzja, np. o operacji to warto poszukać osoby polecanej. Na NFZ bardzo dobrze wykonuje lekarz w przychodni Nowy Chełm na Chełmie dr Raczunas. Nie wiem czy możesz się tutaj zapisać na NFZ bo przychodnie mają różne umowy podpisane. Na Podbielańskiej prywatnie dr Marmołowska.
Jak w badaniach z krwi będzie coś nie tak i jak zrobię te usg na Wałowej to wtedy podejmiemy decyzję z lekarką czy mam zrobić odpłatnie czy nie. U mnie to jest trochę inna sytuacja bo ja chcę sama dla siebie sprawdzić tarczycę.
Tak jak Daria napisała przychodnie mają umowy podpisane i właśnie tak jak Ty ja mogę zrobić albo na Wałowej albo Morenie.
Wyniki z krwi będę miała we wtorek a na usg idę w piątek. kolejki na usg na Wałowej ok. miesiąca
Jesli zalezy Ci na terminie, a jeszcze bardziej na bardzo dobrze opisanym USG, to prywatnie w NCM na Swietokrzyskiej u dr. Rutkowskiej
do dr Rutkowskiej rejestruje się na jakis odrębny nr tel. czy dzwoni się na rejestrację ogolną? ile kosztuje usg u niej?
Dzwon na numer rejestracji NCM. Nie pamietam ceny dokladnie.ok 100 zl chyba
Ja placilam w Ncm 70 zł. Polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Co zaostrza łuszczycę skóry głowy? (3 odpowiedzi)

Ktoś może walczy z łuszczycą na skórze głowy? U mnie jest coraz gorzej, na tyle, że normalnie...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Feromony na podryw (3 odpowiedzi)

Tyle jest opinii na temat feromonów że normalnie mam wodę z mózgu. Mianowicie szukam feromonów...

do góry