Widok
Usg tarczycy - Wałowa czy Morena?
mam skierowanie na USG tarczycy, mogę zrobić w przychodni na ul.Wałowej lub w przychodni Morena
poleccie proszę gdzie zrobię dokładnie to badanie i do kogo konkretnie się rejestrować?
muszę zmierzyc się rzetelnie z moją tarczycą , bo objawy mnie wykonczą,dlatego zalezy mi zeby zrobić to usg wprawną, dobrą ręką
poleccie proszę gdzie zrobię dokładnie to badanie i do kogo konkretnie się rejestrować?
muszę zmierzyc się rzetelnie z moją tarczycą , bo objawy mnie wykonczą,dlatego zalezy mi zeby zrobić to usg wprawną, dobrą ręką
Joanna nie ma wilekiego znaczenia czy zrobisz na Wałowej czy Morenie. Ja jestem w tej samej sytuacji - mam skierowanie na usg tarczycy od lekarza POZ i umówiłam się na Wałową. Sama Pani doktor wypisując mi je powiedziała że to nie będzie zrobione profesjonalnie bo w tych przychodniach takiego nie zrobię. Jak w badaniach (czekam na wyniki) wyjdzie coś nie tak to będę robić prywatnie.
Nieważne czy odpłatnie czy nieodpłatnie, ważne u kogo. Jeśli na tej podstawie ma zostać podjęta decyzja, np. o operacji to warto poszukać osoby polecanej. Na NFZ bardzo dobrze wykonuje lekarz w przychodni Nowy Chełm na Chełmie dr Raczunas. Nie wiem czy możesz się tutaj zapisać na NFZ bo przychodnie mają różne umowy podpisane. Na Podbielańskiej prywatnie dr Marmołowska.
Jak w badaniach z krwi będzie coś nie tak i jak zrobię te usg na Wałowej to wtedy podejmiemy decyzję z lekarką czy mam zrobić odpłatnie czy nie. U mnie to jest trochę inna sytuacja bo ja chcę sama dla siebie sprawdzić tarczycę.
Tak jak Daria napisała przychodnie mają umowy podpisane i właśnie tak jak Ty ja mogę zrobić albo na Wałowej albo Morenie.
Tak jak Daria napisała przychodnie mają umowy podpisane i właśnie tak jak Ty ja mogę zrobić albo na Wałowej albo Morenie.