Widok

Usunięcie torbieli- jaki szpital?

Witam
stwierdzono u mnie duza torbiel ( prawdopod. endo) w zatoce douglasa, Pani dr nic nie wyjasnila tylko kazala wybrac szpital i dala skierowanie. Mozecie polecic jakis dobry szpital pod tym kierunkiem??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szpital wojewódzki, bardzo krótko się czeka, w moim przypadku operacja była po 1,5 tygodnia. Pobyt 3 doby, sale kolorowe, 2 lub 3-osobowe, czysto, łazienka wspólna na cały oddział ale kolejek nie ma. Odwiedzający nie mogą wchodzić na oddział, jest specjalny pokoik do przyjmowania gości.
Ja usuwalam torbiel na klinicznej, z tego co mowily inne panie sa tam najlepsi lekarze i zjerzdzaja sie pacjentki z naprawde odleglych miejscowosci. Ja jestem zadowolona operowal mnie dr Mielcarek, troche czekalam ale wszystko poszlo ok, tez mi wysza endometrioza. Do tego pielegniarki naprawde fajne co nieczesto sie zdarza wiem z doswiadczenia. Najlepiej pojedz i spytaj sie jakie sa terminy.
No własnie tyle juz sie naczytalam zroznicowanych opini ze sama nie wiem, z racji ze nie nadaje sie to juz do laparoskopii to wolalabym nie trafic na rzeżników ktorzy wytna za duzo ;) nie rodzilam jeszcze i chcialabym miec taka mozliwoscw przyszlosci
Może spróbuj miejski szpital w Gdyni, miałam dużą torbiel na jajniku którą usuwał mi dr Ciepłuch, laparoskopia. Było to w listopadzie 2008, teraz jestem w pierwszej ciąży. Powodzenia i zdrowia życzę
Dodam ze moja trobiel miala 6cm, takze to bylo ciecie nie laparoskopia, z tego co slyszalam to lepiej przy endometriozie robic ciecie bo mozna lepiej ocenic sytuacje, u mnie znalezli jeszcze miesniaka na macicy, ktorego tez wycieli, na klinicznej sa naprawde dolkladni. Praktycznie kazdego lekarza, ktory tam operuje pacjentki sobie chwalily i specjalnie do nich przyjezdzaly z daleka.
Chyba własnie na Kliniczna sie zdecyduje i chyba jutro pojade na kwalifikacje do zabiegu/operacji juz sie orientowalam w jakich godz. przyjmuja. Moja ma 7,8x5,9.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry