Widok
Usuwanie znamion
Czy ktoś się orientuję jak wygląda proces przez jaki przejść, żeby usunąć znamię w dość newralgicznym miejscu( pieprzyk, całkiem spory i wystający, ocierający się o ubranie). Jak byłam dzieckiem to miałam to usuwane, ale nie pamiętam na jakiej zasadzie to był. Zaznaczam, ze nie mam lekarza rodzinnego i leczę się prywatnie.
Czy trzeba iść do dermatologa i on da skierowanie?
Czy trzeba iść do dermatologa i on da skierowanie?
nie trzeba zadnej ksiazeczki i zaswiadczen, wazne, zebys przyszla w dniu kiedy przyjmuje pan doktor, nie pani - ona liczy sobie duzo wiecej. Rejestrowac sie tez nie trzeba, tam nie ma duzych kolejek. Kto przyjdzie zostaje przyjety. Przed zabiegiem jest konsultacja i decyzja, czy da sie to usunac czy nie. Najlepiej przejedz sie tam i wszystkiego sie dowiesz. Powodzenia
http://www.cylex.pl/firmy/gabinet-chirurgii-kosmetycznej-10491415.html
to chyba to, ale pewna nie jestem, wizytowki juz nie mam, a bylam tam ladnych kilka lat temu, powodzenia :)
to chyba to, ale pewna nie jestem, wizytowki juz nie mam, a bylam tam ladnych kilka lat temu, powodzenia :)
a ja tam dzwonilam we wrzesniu i rozmawialam z lekarzem tam pracujacym i powiedziala mi, ze u nich usuwaja tylko zmiany rakowe. Dodatkowo sa kolejki. Pojechalam wiec do Wejherowa - tam jest oddzial dermatologii dziennej i bardzo mili lekarze - od razu nam pomogli, nie ma kolejek. Tylko trzeba miec skierowanie od lekarza ogolnego i jedziesz nastepnego dnia bez umawiania sie :). Bylam tam z synkiem dwa razy. Rowniez polecam :)