Widok

Uszycie sukni do wypożyczenia

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś może polecić salon który uszyje suknię do wypożyczenia? Chodzi o taki w którym uszyją według mojego pomysłu. I czy może ktoś zamawiał uszycie sukni w Gdyni na hali targowej w podziemiu i może się podzielić doświadczeniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja szyłam sobie do wypożyczenia suknię w Gdyni w salonie Marietta (w tym koło pogotowia przy Władysława IV - bo są dwa). Możesz uszyć wg. własnego pomysłu, z katalogu lub wzorów, które wiszą na wieszakach. Cena w zależności od rodzaju materiału i modelu, ja płaciłam 800 zł.
Kuzynka szyla do pierwszego wypozyczenia w Mariecie w Gdyni latem i byla bardzo zadowolona.Ja zdecydowalam sie na kupno w tym sklepie ,poniewaz trafilam na promocje jesienna i wszystkie modele sa tansze od 300 do 500 zl. Dla mnie to bardzo duzo, wiec skorzystalam. Jedyny problem jaki mialam to na ktora sukienke sie zdecydowac , ale chyba wybralam naj...naj... Pozdrowionka!
Marietta!!??? ....i znowu ta autoreklama !!!! Czytać już sie tego nie da!
Czesc!
W Gdansku na ulicy Danusi jest maly salon gdzie mozna niedrogo uszyc piekna suknie, ktora potem mozna im odsprzedac do wyporzyczenia. Polecam:)
Tylko nie szyj u Sofii Larso na Miałkim Szlaku, bo sie nie doczekasz :((((
Tyle się naczytałam o Soffi Larso, że gdyby mi chcieli dać za darmo to bym nie wzięła :)
Soffi Larso to niezla oszustka , tylko z mojego otoczenia dwie osoby daly sie nabic w butelke , nici z sukni i z pieniedzy a co najlepsze to to,ze nawet PIH nie mogl nic pomoc bo ta firma w ogole nie jest zarejestrowana ,czyli nie istnieje ,a naiwnych kusi niska cena przez internet i nikt niczego nie moze jej udowodnic .Uwazam ,ze jezeli nie chcemy miec takich problemow unikajmy szycia czy kupowania w niepewnych zrodlach a zwlaszcza w ''firmach'' , ktore mieszcza sie w prywatnych domkach czy mieszkaniach ,bo tym na pewno nie wzbudzaja zaufania . Dziewczyny ,nie dajmy sie robic w konia tej pani odradzajcie swoim znajomym Soffi Larso i tym podobne ,niech ten internet i przekazywanie informacji sluzy nam a nie oszustce co sie w nim bez przerwy i w dodatku za darmo reklamuje.
Ja moge Ci jedynie odradzic firme Gest. Na sukienke czekalam dlugo ponad umowiony termin w dodatku brudna byla jakby kilka wesel przeszla , cena koncowa miala sie nijak do umowionej ,a w dodatku szef to niezly burak .Nie polecam!
Też myśłałam, że uszyję suknię i ją wypożyczę,ale w salonie Beauty we Wrzeszczu znalazłam suknię swoich marzeń i ją wypożyczyłam, była to druga suknia jaką przymierzałam i była cudna, może też znajdziesz taką suknię i nie będziesz musiała szyć.
Wydaje mi sie , ze w Gescie sukienki piora a potem przerabiaja na druga klientke , przynajmniej moja tak wygladala .

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry