Widok

Uwaga - OSTRZEŻENIE !!! - dla mam przedszkolaków, które uczy Anna R

Drogie mamy! W zeszłym roku mój syn był bity i zastraszany przez przedszkolankę Annę R. Zauważyłam, że stał się skryty, w nocy pojawiły się straszne koszmary, zaczął mieć klaustrofobie i panicznie bał się ciemności (był zamykany w ciemnej łazience "za karę"). Do tego doszło moczenie się parę razy dziennie i oczywiście niechęć do przedszkola. Pani Anna R. została zwolniona dyscyplinarnie. Teraz podobno dostała pracę w innym przedszkolu (podobno gdzieś na Chełmie).
Proszę o informacje osoby, które coś wiedzą!!!
Nie chcę aby ten sam los spotkał inne dziecko.

wypowiedź zmoderowana ( 2010-09-02 21:20:06)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nad moja 3 letnia coreczka tez pani sie znecala za to ze plakala bo chciela do mamusi pani ja ciagnela za raczki i sie darla zaraz ci otworze okno niech cie wszyscy slysza dziecko strasznie to przezylo nie wspomne ze to dzialo sie na oczach inny dzieci
Witam

z takich powodów o jakich mówicie zastraszaniu dzieci, przedmiotowego ich traktowania i ogólnego braku szacunku do nich i samowolki niektorych pań przedszkolanek postanowiłam to zmienić zakładając magiczne miejsce, które nazwałam "ZielonoMi".
jasne możecie mówić bla bla kolejny punkt opieki. myślę jednak, że zawsze warto spróbować czegoś nowego, dziecko i jego zachowanie samo Wam powiedzą na ile w "ZielonoMi" magii. zapraszam
Z takich powodów to takich spraw nie powinno się odpuszczać, a nie zakładać jakieś nowe przedszkola. Jedna czy dwie znęcające się nauczycielki to nie argument, że dana placówka jest zła.

Czasem są to układy. Pamiętacie konserwatora z przedszkola w Gdyni? Okazał się pedofilem, skazany, odsiedział. A był z rodziny dyrektorki... wiedziała że są na niego skargi, a nie reagowała.

Potrzeba rodzica, który nie gada, a idzie do prokuratury i na policję.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

ja jutro dostane odpowiedz co zrobia z pania przedszkolanka mam nadzieje ze wyleci jak nie to opisze cala sytuacje w kuratorium
Bosheee, tu mowa o krzywdzonych dzieciach-A NIE REKLAMA KOLEJNEGO PUNKTU ZIELONO MI...........................trochę kultury kobietko!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1