Widok

Uwaga kobietki zboczeniec na skm Wzgórze w Gdyni

Wzgórze św. Maksymiliana Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny pisze bo zauważyłam faceta na skm na Wzgórzu w Gdyni, który codziennie rano w godzinach ok 6.15 robi zdjęcia tel. komórkowym nóg kobiet, które przychodzą w spódnicy, jest ok. 40-stki, w okularach, ciemne włosy, dosyć dobrze ubrany, zawsze z aktówką w ręku, bądźcie ostrożne!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
I w czym ty tu widzisz zboczenie???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
no ja np. nie życzę sobie żeby obcy koleś miał zdjęcia moich nóg!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
może miałaś owłosione i chciał się pośmiać z kolegami
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9
może Ty, ja tam nie życzę sobie żeby jakiś obcy koleś robił mi zdjęcia z ukrycia i denerwuje mnie to ze cyka zdjęcia innym, kolekcjoner-świr!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
a nie możesz po prostu zmienić stacji pkp? Kazdy kolekcjoner w jakimś sensie jest świrem. ten może ma bzika na punkcie owłosionych nóg.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
no tak i wydłużę sobie drogę do pracy przez tego palanta...super, prędzej jego jakoś się pozbędę...Ps. robi zdjęcia wszystkim kobietom, a wszystkie kobiety ze Wzgórza nie golą nóg i chodzą owłosione, bez sensu jesteś, po co się wtrącasz do forum skoro ciebie to nie obchodzi?! żeby się ponabijać?! żałosne...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
ta dyskusja możne nie mieć końca. wstaw tutaj fotkę swoich nóg to wszystko się rozstrzygnie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
BUUUUUHAHAHAHAHA!!
Dobre cba,o mały figel bym się udusił ze smiechu.
Przepraszam poszkodowaną.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten podejrzany typek kręci się nie tylko w Gdyni. Jakoś pod koniec sierpnia widziałam go w Gdańsku - robił zdjęcia w tramwaju... Szczerze powiedziawszy troszkę się zlękłam, bo nigdy nie wiadomo co takiemu do głowy strzeli... Jak wysiadł przystanek wcześniej niż ja to kamień spadł mi z serca ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
czemu nie wezwałyście policji? może by się przynajmniej wystraszył
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ewidentnie facet ubóstwia nogi, ma swój fetysz, i zapewne "kolekcjonuje nogi" - cieszcie się że tylko na zdjęciach ha-ha :)
Moim zdaniem , nieszkodliwe "zboczenie".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

do góry