Widok

Uwaga! matoły na motorach

wiosna to i debilarnia na pełnym gazie mknie po wiejskich drogach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
A niech se mkna mi to akurat nie przeszkadza to jest pryszcz w stosunku z pedzacymi samochodami i to w dodatku przez caly rok. Ps pewnie zazdroscisz bo rodzice tobie nie kupili w dziecinstwie motorynki. Albo jestes wypaczony bo kazdego normalnego chlopa ciagnie do motoryzacji. No chyba ze wolisz przebierac sie w damskie ciuszki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

te ciuszki to, z autopsji a motorek żeby ukryć swoją kobiecość?. Typowy głupek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uogólniasz. To tak samo jak debile jeżdżący z rejestracją GPU czy GWE lub idioci w VW T4. Chociaż to ostatnie to reguła. Samochody przez Bojano jeżdżą zgodnie z przepisami tak? Nie przeszkadzają Ci przejeżdżający przez wieś tiry czy łódki z prędkością 80km'h bo jak jadę przez tą wieś na moto z prędkością 60 km/h (tak tak jestem idiotą drogowym i przekraczam dozwoloną prędkość) to drażni mnie jak cholera jak ktoś jedzie mi praktycznie na tylnym kole.
Trochę szacunku do innych użytkowników ruchu drogowego. Ja akurat jeżdżę motocyklem marki BMW więc jestem podwójnym debilem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Starczy zlozyc wniosek do ITD o odcinkowy pomiar predkosci przez wies i problem 80 km/h przez wies skonczy sie. Tylko rzadzacy musza cisnac temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prawda z tymi motocyklistami. na głównej ulicy w Bojanie wyprzedzają z zawrotną predkością. podwójna ciągła i ograniczenie prędkości oraz przejścia dla pieszych w pobliżu ich nie dotyczą. Oczywiście nie pisze tu o wszystkich, ale zdarzyło sie naciąć na tego typu uczestników ruchu. Na szczęście wszyscy jesteśmy cali i zdrowi ...ufff
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Ogrzewanie gazem (63 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

do góry