Widok

Uwaga na KinoFilmy.pl !!! OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!

Nie wykupujcie abonamentu na KinoFilmy.pl. niestety ja ten błąd popełniłem i straciłem tylko kase. Moje konto dalej nie działa , pomimo kontaktów mailowych - nic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja również zostałam nabita w butelkę przez tych złodziei! ostrzegam nie płaćcie im kasy,nie uruchamiają strony!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
oho!hoo!!! widzę,że jest nas więcej nabitych w butelkę.Na moje maile też nie odpowiadają mimo że wzięli kasę.Czy mógłby ktoś z tym zrobić porządek?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
UWAGA! Informuję w imieniu serwisu KinoFilmy.pl że mieliśmy problem ze skryptem aktywującym konta. Wszystkie osoby którym nie zostało zaktywowane konto automatycznie jest przyznawany abonament ręcznie lecz należy poczekać na swoją kolejkę ponieważ mamy dużo kont do aktywacji. Za wszystkie problemu przepraszamy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wyczekałam się grzecznie dwa tygodnie i dalej nic!!!!!!
Znalazłam oczywiście inną,uczciwą stronę.Zwiewajcie stąd!szkoda kasy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja czekam już ponad miesiąc i dalej nic, hej krakowianka jaką stronkę znalazłaś,będę wdzięczny za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na stronie http://www.KinoFilmy.pl można bezproblemowo oglądać filmy online bez limitów czasowych lecz nie każdy jest na tyle wyrozumiały aby zrozumieć chwilowe problemy techniczne. Obecnie strona KinoFilmy.pl jest najtańszym tego typu serwisem w internecie i działa prawidłowo o czym można się przekonać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nieprawda! Otrzymuję powiadomienia, że moja strona działa,a ja ciągle nie mam dostępu,nie reagują linki,nic tam nawet nie drgnie.
Kolego pamiętaj ze to że macie dużo kont do aktywacji to wasz problem bo albo nie macie pojęcia o tym co robicie albo przerosło to wasze możliwości i miotacie się w swojej bezradności. Mówiąc że ktoś nie ma cierpliwości nadal ośmieszasz swoją "firmę" bo najłatwiej zgonić na użytkownika i próbować odwrócić kota ogonem. Ale nie przejmuj się, na szczęście jest internet a ludzie uczą się z niego korzystać i czytają opinie innych, więc Twoje pseudo reklamy pogrążają Cię jeszcze bardziej. Na usunięcie reklamacji masz 14 dni więc proponuje się pospieszyć bo za chwilkę miał będziesz rzecznika praw konsumenta a pieniążki grzecznie i z przeprosinami oddać lub np z inicjatywą półrocznego bezpłatnego dostępem dla poszkodowanych wystąpić co może choć w jakikolwiek sposób uratuje wizerunek Twojej "firmy" o ile jest co ratować. A my tępmy nieudaczników lub oszustów.
Pozdrawiam
a w ogóle, to spieprzyli swoją stronę. Wcześniej można było do woli oglądać filmy z listy za 9 zł a teraz trzeba szukać jakichś pieprzonych linków z filmami. dno!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja równiez zapłaciłam jak narazie konta mi nie aktywowali ;/ zlodzieje . ! to niech napisza zeby chwilowo nie wykupowac bo maja maly problem i juz a nie kase zbieraja i o ;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Problem ze skryptem obsługującym płatności trwał tylko dwa dni i został już rozwiązany. Zaznaczam że w tym czasie tylko części użytkownikom nie został przyznany abonament.
W ramach rekompensaty osobom które musiały czekać na aktywację został przydzielony podwójny abonament.

Administracja KinoFilmy.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A to jest LIPA ja wczoraj wysłałam sms'a i co nic się nie dzieje.Tylko kasa uciekła z telefonu na czyjąś korzyść.NIE ŁADNIE ROBICIE;(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
OSOBOM KTÓRYM NIE ZOSTAŁ PRZYZNANY ABONAMENT PO DOKONANIU PŁATNOŚCI I MUSIAŁY CZEKAĆ, W RAMACH REKOMPENSATY AKTYWUJEMY KONTO NA 2 MIESIĄCE ZAMIAST NA 1. PROSIMY TYLKO O KONTAKT.

Przypominam że kupując abonament na stronie KinoFilmy.pl zawierasz z nami umowę i musimy się z niej wywiązać w przeciwnym razie są wyciągane konsekwencje prawne. Z takiej umowy się wywiązujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ciekawe czy wy sie wywiązujecie i czy od was wyciąga ktoś konsekwencje moje konto nadal nie jest aktywne i nawet nie moge do eas napisac oszuści bo wyświetla sie aby komunikat o platnosciach
witam
moje konto tez jest nie aktywne, nawet zadnej odpowiedzi na maila, pomimo ze miala byc do 7 dni, czuje sie oszukana. Czy ktoś wie gdzie zgłasza się takie sprawy? bezposrednio na policje? wiem ze to nie duza kwota ale nie wolno tak naciagac ludz!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam
wczoraj odblokowali mi konto, dostalam maila z przeprosinami i jako bonus aktywacje na 2 mc, to nie oszustwo, co nie zmienia faktu ze powinni być lepiej przygotowani.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda tylko ,że nie potraficie o tym normalnie powiadomoć tylko dopiero jak się pojawiły tu komentarze. Ja konto mam nieaktywne już 2 miesiące i co ?? !! Dalej nic... to chyba wystarczający dowód na to, że jesteście OSZUSTAMI i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podajcie na stronie jaki trzeba wpisac sms zeby dzilalo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
u mnie działalo elegancko podajcie gdzie ten smz wyslac i jaka tresc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (348 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry