Widok

Uwaga na blondynki

Miałem okazję porozmawiać z blondynką, naprawdę na poważne tematy, i zawadziłem o problem natury ludzkiej, ale ona przewracała oczami i co chwila dźwięcznym głosikiem mi przerywała i mówiła "nie rozumiem". Np "nie rozumiem o co chodzi z tą instytucją wolnej woli". I pytała mnie gdzie, pod jakim adresem mieści się ta instytucja. Na to ja wybałuszyłem gały i nie mogłem jej odpowiedzieć, bo mnie zatkało. No ale takie są koszta zadawania się z blondynkami, przecież każdy o tym wie. Lepiej się z nimi nie zadawać i omijać szerokim łukiem, bo choć w kontaktach spolecznych są wyspecjalizowane super, to o teorii socjologicznej pojęcia nie mają..

Nie wszyscy oczywiście są w stanie się od kontaktów z blondynką powstrzymać i są ofiary.

Pierwszą ofiarą padł Juras, który na festiwalu spotkał się z blondynką i ta skarżyła się na hejt i zalewała się łzami. Ten miał szczęście, że go nie zalało.

Potem było znacznie gorzej, bo kolejna blondynka z niezwykłej kasty zaatakowała w Słupsku nożem dwóch facetów i ci mieli szczęście, że uszli z życiem. Z życiem uszły też kolejne obiekty ataku blondynki, zaatakowane nożem na Nowym Świecie w Warszawie.

Słupsk i Warszawa ? Czy coś te miasta łączy, że tam blondynki popadają w amok ? Być może jest to klimat związany jakoś z panami Biedroniem i Trzaskowskim ? Ta koincydencja wymagałaby zbadania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tyle pisaniny, żeby spróbować dokopać Trzaskowskiemu?
Nie dość, że chybiłeś, to teraz boli cię noga, ręka i zaraz oberwiesz od jakiejś pani
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzaskowskiemu nie trzeba dokopywać. Sam się w bzdurach zakopał, co warto zawsze podkreślać z uwagio na jego zwolenników.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Styl autora zawsze jest taki sam, bez względu na jego temat. Potrafi on płynnie przejść z postawionej tezy o zmierzchu mody na spodnie typu rurka, ściśle (według niego) powiązanej z liberalizmem, do upadku tej ideologii. Zazwyczaj posiłkuje się w swoich przemyśleniach, z d...y wziętymi autorytetami, znalezionymi w przypisach podręczników do nauki ekonomii politycznej socjalizmu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

He, he, he,

Mark Lilla, amerykański liberał, to pisowiec i komunista w jednym ?
Prof. Roszkowski, autor "Roztrzaskanego lustra" to też pisowiec ?
Douglas Murray, homoseksualista a jednocześnie autor "Szaleństwa tłumów", to też pisowiec ?
Pusiowski spisek ogarnął cały świat. I tylko @jaq i @Sky, dzielnie trwają na barykadzie, podtrzymując chylące się do upadku runiny liberalizmu..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak już pisałem, posługujesz się przypisami i autorytetami (?) z d...y wziętymi, pasującymi do twych utopijnych poglądów. Dzieła i prace z których czerpiesz swoje zatęchłe inspiracje, dawno już poszły na makulaturę. NBP właśnie drukuje z nich puste pieniądze. Taka jest wartość twojej wiedzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Postkomnistyczna retoryka coraz bardziej przypomina wzory sprzed 100 lat. Wódz dał placet na takie zachowania i uruchomił faszystowskie bojówki, ziejące jadem i wulgarnością. Nasze trójmiejskie męskie blondynki zajadle walczą na tym faszystowskim froncie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciał by jeszcze pochędożyć,
Bo żal d...ę ściska,
Bliżej jednak do Łostowic,
Niż blondynki z Ujeściska.

Ofensywa blondynek zaczyna przybierać na sile. Ostatnio feministyczne komando blondynek zaatakowało Bogusia Lindę, za krytykę politpoprawności obserwowanej na imprezach kinematograficznych. Miał chłopak szczęćie, bo oberwał tylko tweetem w mediach spolecznościowych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzień dobry Skarby :)
W co się dziś bawicie i kto komu nasr*ł w zamek z piasku? (klaszcze w dłonie)
http://www.youtube.com/watch?v=xL6tZHwKxzc
Ps
Siwe odrosty rulez

Odnośnie Lindy przyznaję ci rację.
Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale w reklamach szamponów do włosów ewidentnie dyskryminowani są łysi. Tak dalej być nie może :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tu mam komentarz odnośnie do tej blondynki ze Słupska:
https://niepoprawni.pl/blog/husky/walczyla-o-praworzadnosc-z-bronia-w-reku

Nie pomoże
Woda z Odry,
Nie pomoże
Woda z Wisły,
Gdy blondynka piękna
A c...j obwisły.
A to mój komentarz.
Jeśli
Czytałam wiele Twoich historii i nawet przeszło mi przez myśl, iż jesteś, takim znanym na tym forum,
lecz po lekkim tuningu obywatelem (:
Może się mylę....
Lata świetlne...
Ale... z blondynką przesadziłeś drogi Panie (:

Najważniejsze jednak, że skonsultowalem z blondynką, tą samą, i ona nie ma nic przeciwko. Czuję się rozgrzeszony.

Blondynka głupia, poszukaj do konwersacji łysą.

A to nie :) Osiwieć to ja mogę, jak On ocipieć, ale włosów rwać z głowy nie będę :D
http://www.youtube.com/watch?v=BWia7kYzzok
Ps
Nieustannie oszałamia mnie swym słownikiem ~8D i temperamentem ha ha

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (7 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Potrzebna pomoc kancelarii przy oddłużaniu (3 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad możliwością oddłużenia bez konieczności ogłaszania upadłości. Czy ktoś z Was...

do góry