Widok

Uwaga na "staczy" z truskawkami

Myślę,ok pewnie truskawki swoje,więc tańsze. A tam zaskoczenie,cena 18zł za mikro koszyczek. Ale,że dziecko już się mocno napaliło,to wzięłam. Smak obrzydliwy. Po jaką cholerę oni tam stoją jak taniej można kupić w sklepie i o niebo lepszej jakości. Uważajcie na cwaniczaków przy drogach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swoje truskawki 8 maja na północy Polski - dzięki, dawno nikt tak spontanicznie nie wywołał banana na mojej japie :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hiszpańskie odrzuty
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie ulegaj kaprysom dziecka - to niewychowawcze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz, ale tak nie można! Czasem trzeba spełnić jakąś zachciankę, szczególnie, że to nic wielkiego... nie cieszy Cię ta beztroska radość, kiedy dzieci coś dostaną? Czekoladkę, gofra... czy nawet te truskawki :) Były ohydne, kobieta się zawiodła.. Ale to nie znaczy, że absolutnie i pod żadnym pozorem nigdy nie wolno ulegać kaprysom dzieci! :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Truskawki nasze w maju??? U mnie też stoją, 10 zł/kg, ale nie odważyłabym się kupić tego świństwa.
co to ma wspólnego z tym, co napisałam Halewiczowi? :)
Nic...pisałam do rozczarowanej.
Na temat zachcianek dzieci i czy im ulegać, czy nie...można książkę napisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie twierdzę, że do kaprysów dziecka należy podchodzić w sposób skrajnie stanowczy ale rozsądek podpowiada, że kupowanie czegokolwiek przy drodze może się bardzo źle skończyć - w tym przypadku były to jedynie negatywne doznania smakowe i wizualne..oraz ekonomiczne - ale gdy kupi się "nie te" grzyby, to kaprys dziecka "kup mi grzybka!!" może skończyć się tragicznie.
Może podchodzę do sprawy zbyt poważnie i pragmatycznie ale w końcu jestem chłopem, a chłop ma swój tok myślowy.
Teraz Halewicz mnie rozśmieszył...kup grzybka haha. Co mają wspólnego truskawki z wychowaniem dziecka,tylko Wy to wiecie:))
haha...temat był o truskawkach, a nie o dzieciach, Ale Halewicz ma rację...daj dziecku palec, a zechce całą rękę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Po jaką cholerę oni tam stoją jak taniej można kupić w sklepie i o niebo lepszej jakości" Właśnie dlatego stoja bo takie osoby jak ty u nich kupują

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (12 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (5 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

do góry