Widok

Uwaga na "staczy" z truskawkami

Myślę,ok pewnie truskawki swoje,więc tańsze. A tam zaskoczenie,cena 18zł za mikro koszyczek. Ale,że dziecko już się mocno napaliło,to wzięłam. Smak obrzydliwy. Po jaką cholerę oni tam stoją jak taniej można kupić w sklepie i o niebo lepszej jakości. Uważajcie na cwaniczaków przy drogach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swoje truskawki 8 maja na północy Polski - dzięki, dawno nikt tak spontanicznie nie wywołał banana na mojej japie :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hiszpańskie odrzuty
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie ulegaj kaprysom dziecka - to niewychowawcze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz, ale tak nie można! Czasem trzeba spełnić jakąś zachciankę, szczególnie, że to nic wielkiego... nie cieszy Cię ta beztroska radość, kiedy dzieci coś dostaną? Czekoladkę, gofra... czy nawet te truskawki :) Były ohydne, kobieta się zawiodła.. Ale to nie znaczy, że absolutnie i pod żadnym pozorem nigdy nie wolno ulegać kaprysom dzieci! :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Truskawki nasze w maju??? U mnie też stoją, 10 zł/kg, ale nie odważyłabym się kupić tego świństwa.
co to ma wspólnego z tym, co napisałam Halewiczowi? :)
Nic...pisałam do rozczarowanej.
Na temat zachcianek dzieci i czy im ulegać, czy nie...można książkę napisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie twierdzę, że do kaprysów dziecka należy podchodzić w sposób skrajnie stanowczy ale rozsądek podpowiada, że kupowanie czegokolwiek przy drodze może się bardzo źle skończyć - w tym przypadku były to jedynie negatywne doznania smakowe i wizualne..oraz ekonomiczne - ale gdy kupi się "nie te" grzyby, to kaprys dziecka "kup mi grzybka!!" może skończyć się tragicznie.
Może podchodzę do sprawy zbyt poważnie i pragmatycznie ale w końcu jestem chłopem, a chłop ma swój tok myślowy.
Teraz Halewicz mnie rozśmieszył...kup grzybka haha. Co mają wspólnego truskawki z wychowaniem dziecka,tylko Wy to wiecie:))
haha...temat był o truskawkach, a nie o dzieciach, Ale Halewicz ma rację...daj dziecku palec, a zechce całą rękę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Po jaką cholerę oni tam stoją jak taniej można kupić w sklepie i o niebo lepszej jakości" Właśnie dlatego stoja bo takie osoby jak ty u nich kupują

Inne tematy z forum Hydepark

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry