Widok

VILLA BEZYCER

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich, jestem w trakcie poszukiwan sali weselnej i zastanawiam sie nad Bezycerem. WIem ze to nowy lokal i ciekawi mnie czy ktos z was mial juz tam wesele tudziez byl gosciem na zabawie weselnej... dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, mnie tez bardzo interesuja Wasze opinie - my mamy tam wesele w przyszlym roku:) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my tez :) zdecydowalismy sie, miejsce jest urokliwe ale troche sie przerazilam opiniami z tego watku: http://forum.trojmiasto.pl/Villa-Bezycer-w-Gowidlinie-co-myslicie-t141710,1,11.html
no mam nadzieje ze to przerysowany obraz rzeczy ;)
jaka date wybraliscie?
Olu a w jakim terminie masz wesele w Bezycerze ? czy udało sie tobie zdobyć jakieś informacje ? proszę o jakiekolwiek informacje.
czesc, my mamy wesele w 2011 roku - w sierpniu:) Ja jestem zauroczona tym miejscem i staram sie nie przejmowac tym co czytam;) Chociaz oczywiscie jestem ciekawa Waszych opini! Pozdrawiam
witam dziewczyny :)
tez mam tam wesele w przyszlym roku :) opinie rzeczywisice troche mnie martwia ale mam nadzieje ze to kwestia dopracowania pewnych szczegolow. jesli ktoras z was ma jakies opinie, albo zna kogos kto bawil sie w bezycerze na weselu - prosze o podzielenie sie wrazeniami!
Witam Was Dziewczyny!

Ja mam tylko jedną uwagę: Radzę pojechać i zobaczyć osobiście zdjęcia na stronie są widać robione przez fotografa i obrobione. Na żywo nie wygląda tak uroczo. Ale nadal chce tam zrobić swoje wesele - piękna okolica oraz lokal.

polecamy

Nam sie bardzo podobalo w Villi Bezycera
ja z zona polecam.rewelacja
9/10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam w tym roku na weselu w VIlli i tak szczerze mówiąc uważam że jest ona troszke przereklamowana. Fakt- ładna okolica,ale jest kilka szczegółów króre mi się nie podobały: ściany które dużo zasłaniają, wszyscy goście się nie widzą, jak na wesele na 160 osób to było mało miejsca do tańczenia, słyszałam że właścicielka słono kasuje za "zbity talerz". Ale wiadomo kazdy ma inne upodobania...też jestem na etapie szukania sali, ale na ta się chyba nie zdecyduję...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mariolko proszę o kilka szczegółów w sprawie menu tj jakości i ilości jedzenia, obsługi .Bardzo jestem tym zainteresowana bo tam będę miała wesele.Na razie opinie są niepakojące.
kucharki to para młoda miała swoje, było bardzo dobre jedzenie...tak samo kelner-też był wynajęty przez nich... tak szczerze mówiąc wszystko zależy od gości...ja wiem, że na moim sa z lekka wymagający goście, ale to nawet dobrze(takie prawdziwe kaszubskie wesele, gdzie musi być co wypić, dobrze zjeść i duuużo się bawić) ale się z tego powodu bardzo cieszę, bo nieraz byłam na takich weselach gdzie po prostu byla ''stypa''
Ja robiłem wesele w Villi Bezycer przed wakacjami
menu -bardzo dobre i swieże
sala - konkurencyjna z najlepszymi w wojewodztwie pomorskim - dla mnie extra
otoczenie sali - pokazcie mi ladniejsze
umowa - normalnia jak dla mnie

ktos tu robi im anty reklame i tyle

jest duzo fajnych sal-ta na pewno do tych nalezy
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja tez robiłam wesele u Bezycer
menu bardzo dobre
lokalizacja idealna
sala bardzo ładna (czyste toalety, ładny parkiet piekny ogrod, ładna zastawa)
mnie sie wszystko udało
dziekuje i pozdrawiam
POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
iza a czy kuchnia byLa Bezycera czy też twoja to samo pytanie dotyczy obsługi kelnerskiej bardzo proszę o informacje a może kontakt ?
Do Eli....

robiac wesele mialam w villi kompleksowa obsluge

do niczego nie mam zarzutów takze smialo polecam
wszystko bylo ze tak powiem normalnie
zadnych przecieg czy to w jedna czy to w druga strone

polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja rowniez polecam ten obiekt

ps piekny ogrod, pokazcie mi ladniejszy!

dziekuje i pozdrawiam

ps ludzi zyczliwych psujacych opinie ludziom ktorzy sie staraja powinni .... :) szkoda gadac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha chodzilo mi o ogrod kolo sal weselnych oczywiscie !!!!! w ogole otoczenie
Mój mąż robił tam na początku czerwca wystrój ślubu w plenerze. Był zachwycony ogrodem i okolicą (na imprezie się nie bawił, więc o jedzeniu nic nie wiem). Zobaczcie zdjęcia:
http://www.twojbukietslubny.pl/kwiatowyserwisslubny/galeria.php?id=77
hej
Mialam przyjemnosc organizowac tam wesele w tym roku.Powiem szczerze ze sie nie zawiodlam na organizatorze.Po przeczytaniu kilku opini myslalam ze moze byc roznie ale bylo naprawde wszystko ok.Fakt, bylo troche nerwow przed zorganizowaniem ale wszystko poszlo ok. Niektorzy pisza brednie na temat villi.Dziwie sie jak mozna cos takiego pisac. Ide na jeszcze jedno wesele w villi takze dam znac jak bylo.Moje bardzo sie udalo.Dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
kasia
ja bylam tam na weselu przyjaciolki,powiem Ci ze bylo bardzo fajnie.Jedzenie mi bardzo smakowalo no i obsluga byla na przyzwoitym poziomie.Wiesz co tam jest najpiekniejsze wg mnie ? Ogrod i to ze jest czysto i pachnaco w toaletach.Dla mnie to wazne.
Zastanow sie nad swoimi opcjami jezeli chodzi o sale ale wez mocno pod uwage Ville.
Pozdrawiam i zycze udanej imprezy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry