Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Słabo, słabiej, jeszcze słabiej .... wątek zamknięty Lokal znam od kilku lat. Na początku poziom kulinarny może niczym szczególnym...
~Janusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 lutego 2017

Miło i przyjemnie :-) wątek zamknięty Doskonała lokalizacja, w samym centrum miasta. Bardzo sympatyczna i szybka...
~virgo
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 stycznia 2017

CATERING wątek zamknięty O jakości usług restauracji przekonałem się nieraz. Tym razem miałem okazję...
~Łukasz O.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 października 2014

Rozczarowanie wątek zamknięty VNS była kiedyś fajną restauracją w centrum Wrzeszcza, idealną na business...
~Lucy
-

dodano: 12 sierpnia 2014

Miał być BUSINESS LUNCH ... wyszła UCZTA :-p wątek zamknięty Już od wielu lat spotykam się ze swoimi klientami w restauracji VNS. Centrum...
~Łukasz O.
-

dodano: 13 czerwca 2014

Taras wątek zamknięty Jestem stałym gościem Waszej restauracji od kilku lat. Jedzenie smaczne,...
~Marlena P.
1

dodano: 8 maja 2014

Zdecydowanie Polecam!!! wątek zamknięty Chciałbym polecić bardzo fajne miejsce, zorganizowaliśmy imprezę firmową w...
~Decathlon
-

dodano: 4 lutego 2014

super restaruracja wątek zamknięty Świetna lokalizacja, gustawna aranżacja. Ceny atrakcyjne, obsługa bez...
~adam
-

dodano: 3 lutego 2014

WSpaniała 40-stka wątek zamknięty Ani przez chwilę nie miałam wątpliwości, że moje urodziny mogłyby się odbyć w...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 września 2013

po raz kolejny - SUPER!!!! wątek zamknięty We wrześniu organizowałem po raz kolejny imprezę tematyczną (DICHOPOLO...
~Krzysztof
-

dodano: 25 września 2013

Świetne miejsce do imprez - POLECAM wątek zamknięty Witam. Byłem na imprezie 13.09. Świetny klimat, jedzenie po prostu...
~Marcin Ejsmont
-

dodano: 25 września 2013

Szukam pretekstu żeby tam wrócić :) wątek zamknięty Dzieci świętowały na placu zabaw obok urodziny jednego z nich. W tym czasie...
~Ola
-

dodano: 24 września 2013

spokojne miejsce w Manhattanie wątek zamknięty Duże przestronne wnętrze o przyjemnym, stonowanym wystroju, y ciekawym...
~am
-

dodano: 14 września 2013

NIEZAPOMIANE WESELE!!! wątek zamknięty W restauracji VNS odbylo sie nasze wesele. Niepowtarzalny lokal, piekny w...
~Pani Ania
-

dodano: 19 sierpnia 2013

Polecam wątek zamknięty Postanowiliśmy z mężem urządzić w restauracji obiad weselny. Nie byliśmy tam...
~Agata
-

dodano: 5 sierpnia 2013

Urodziny wątek zamknięty W Restauracji VNS odbyły się urodziny mojej córki. Jestem bardzo zadowolona z...
~Beata
-

dodano: 25 czerwca 2013

Świetna organizacja przyjęcia komunijnego wątek zamknięty W restauracji VNS odbyło się przyjęcie komunijne naszej córki. Jesteśmy...
~Dorota
-

dodano: 12 czerwca 2013

Wspaniałe miejsce na eleganckie przyjęcie. wątek zamknięty Wybraliśmy to miejsce na zorganizowanie przyjęcia po uroczystości Chrztu...
~pawels
-

dodano: 6 maja 2013

niesmak wątek zamknięty Skusił nas widok z okien i białe obrusy. Tym większe rozczarowanie potrawami....
~Mirka
-

dodano: 21 kwietnia 2013

Obsługa inauguracji otwarcia siedziby firmy wątek zamknięty Z czystym sumieniem możemy każdemu z Państwa polecić firmę VNS GROUP jako...
~ELBUDREM
-

dodano: 7 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
68

65

wątków

do góry