Widok
Vacu -troche nudne chodzenie w tej kapsule, rolki- jak najbardziej polecam- po ok 15 regularnych odwiedzinach- po ok 2-3 cm w udach i posladkach, super ujędrniona skóra, celluulit zniknął. Naprawde polecam. po vacu nie widzialam takich efektów, ale sa dziweczyny, które jak najbardziej sobie chwalą i te efekty widzą, ja po prostu przestalam chodzic po 5 zabiegach i zamienilam je sobie na rolki:-)
Nie wiem gdzie Ty uczęszczasz, ja do Miasta Piekna w Gdyni na skwerku, nie dośc ze ceny maja przystepne to jeszcze prwadzi to fajna Dziewczyna wiec zawsze mozna soobie pogadac:-) w kazdym badz razie nie bedziesz sie nudzic:-) dodatkowow maja wiele innych zabiegow, ale to musialabys dowiedziec sie na miejscu, ale moge polecic pedicure i maseczki z jedwabiu:-)
Nr do nich 516 859 398
www.miastopiekna.pl
Polecam
Magda
Nie wiem gdzie Ty uczęszczasz, ja do Miasta Piekna w Gdyni na skwerku, nie dośc ze ceny maja przystepne to jeszcze prwadzi to fajna Dziewczyna wiec zawsze mozna soobie pogadac:-) w kazdym badz razie nie bedziesz sie nudzic:-) dodatkowow maja wiele innych zabiegow, ale to musialabys dowiedziec sie na miejscu, ale moge polecic pedicure i maseczki z jedwabiu:-)
Nr do nich 516 859 398
www.miastopiekna.pl
Polecam
Magda
Rolletic - nie wiem nie używałam
Vacu - w wakacje zrobiłam serię 10 zabiegów i mimo, że nie straciłam nic w obwodach, skóra wyraźnie zyskała na jakości, że tak powiem. Ujędrnienie super i taka gładka była. W Academosie w Gdańsku mają dwie takie maszyny. W Wakacje była promocja - 10 wejść 150 zł. Ja byłam bardzo zadowolona
Vacu - w wakacje zrobiłam serię 10 zabiegów i mimo, że nie straciłam nic w obwodach, skóra wyraźnie zyskała na jakości, że tak powiem. Ujędrnienie super i taka gładka była. W Academosie w Gdańsku mają dwie takie maszyny. W Wakacje była promocja - 10 wejść 150 zł. Ja byłam bardzo zadowolona
Jak dla mnie rolletic jest super. Korzystałam w połaczeniu z sauną infrared. Skóra wygląda dużo lepiej, pozbyłam się oponki, a teraz zaczynam dietę. Chodzę w Gdyni na Świętojańskiej. Przemiła obsługa i co najważniejsze oryginalny rolletic, a nie jakaś podróba. Korzystałam u nich też z masażu bańką chińską. REWELACJA! Podaję stronę internetową www.rolleticgdynia.pl. Może się spotkamy.
jeny dziewczyny, nie kazda skóra nadaje sie do takiego masażu jak rolletic, po prostu osoby ze słabymi naczyńkami i skłonnoscią do siniaków nie powinny tego uzywac, tak samo jak ludzie z żylakami -sauny czy vacu własnie.
podobnie nie powinny robic sobie masażu tą packą z drewnianymi kołkami, tylko cos znacznie delikatniejszego. Nistety zeby zwalczyc kalafiora (celulitis) trezba mocno i dogłebnie masowac , i tu pozostaje codzienny, powolny ale dogłębny i silny masaż własnymi rączkami :) bo samo głaskanie skóry w przypadku cella nic nie daje.
podobnie nie powinny robic sobie masażu tą packą z drewnianymi kołkami, tylko cos znacznie delikatniejszego. Nistety zeby zwalczyc kalafiora (celulitis) trezba mocno i dogłebnie masowac , i tu pozostaje codzienny, powolny ale dogłębny i silny masaż własnymi rączkami :) bo samo głaskanie skóry w przypadku cella nic nie daje.
dla mnie roletic jest troche bolesny,vacu genialnie jesli kogos nudzi chodzenie na biezni proponuje wybrac tekie vacu z rowerem mniej obciaza stawy i duzo lepiej sie cwiczy nie ma takiej monotoni,wiem,ze na obroncow wybrzeza jest nowo otwarty salon i oni takie wlasnie maja podam wam numer 694 040 135(to jest na dole w tych pomaranczowych wiezowcach)
Nie znam ani vacu ani rolletic ale polecam wam maszynę Dream Healther:) Ogólnie jestem nią zachwycona, ujędrnia cało i odchudza. Byłam na niej dopiero 3 razy ale już widzę, że skóra jest bardziej napięta i brzuszek troszkę zmalał:) Nie wiem jak z cellulitem - nie mam z tym specjalnie problemu także nie wiem czy na to też działa.
Ta maszyna jest dostępna w mieście piękna i w studio sentoza.
Ta maszyna jest dostępna w mieście piękna i w studio sentoza.
Moje drogie,
Vacu Well- pod żadnym pozorem na to nie chodźcie!
Można sobie zrobić krzywdę, a to nie zawsze wyjdzie wam od razu!
Serce, nadciśnienie, problemy z żyłami, nawet przemiana materii - wszystko może wam się popsuć. Dlaczego astronauci tak szybko odchodzą na emeryturę i są poddawani tak restrykcyjnym badaniom kwalifikującym? Bo próżnia to nienaturlane środowisko dla człowieka i niewskazane!
W najlepszych ośrodkach typu SPA nie znajdziecie takich maszyn!
Małe, podrzędne "saloniki" jeszcze "inwestują" w ten szkodliwy badziew, policzcie sobie jaki to zysk - na allegro lekko używane Vacu Welle można kupić już za 10tys zł, a potem umawiać klientki za 1zł/min. Rozbój w biały dzień!
Szczerze - nie polecam.
Już lepszy ten Rolletic czy jakakolwiek inna forma masażu.
Vacu Well- pod żadnym pozorem na to nie chodźcie!
Można sobie zrobić krzywdę, a to nie zawsze wyjdzie wam od razu!
Serce, nadciśnienie, problemy z żyłami, nawet przemiana materii - wszystko może wam się popsuć. Dlaczego astronauci tak szybko odchodzą na emeryturę i są poddawani tak restrykcyjnym badaniom kwalifikującym? Bo próżnia to nienaturlane środowisko dla człowieka i niewskazane!
W najlepszych ośrodkach typu SPA nie znajdziecie takich maszyn!
Małe, podrzędne "saloniki" jeszcze "inwestują" w ten szkodliwy badziew, policzcie sobie jaki to zysk - na allegro lekko używane Vacu Welle można kupić już za 10tys zł, a potem umawiać klientki za 1zł/min. Rozbój w biały dzień!
Szczerze - nie polecam.
Już lepszy ten Rolletic czy jakakolwiek inna forma masażu.