Widok
zapraszamy do Gdyni -witomina
mamy kapsułe z podczerwienią i podciśnieniem oraz rollmasaż
salon fryzjerski IZA
ul.poprzeczna 17
obok basenu i szkoły
http://www.vacu.net.pl
58 624 51-59
zapraszamy
mamy kapsułe z podczerwienią i podciśnieniem oraz rollmasaż
salon fryzjerski IZA
ul.poprzeczna 17
obok basenu i szkoły
http://www.vacu.net.pl
58 624 51-59
zapraszamy
mysle,ze ja powiem wam najwiecej o tej maszynie vacum power-wejdzcie sobie na stronke:http://allegro.pl/v-line-step-body-power-activ-space-fit-slim-vacu-i1451281776.html#gallery
Kochana ja nie wiem skąd Ty wzięłaś takie banialuki i porównujesz vacuwell do statku kosmicznego!! Vacuwell to nie próżnia tylko urządzenie działające na zasadzie podciśnienia. Można by powiedzieć, że według Ciebie to nawet w góry nie można wyjechać, a zanurkować w wodzie to już broń Boże!! W ośrodkach SPA również są maszyny, ale do profesjonalnej obsługi musisz mieć instruktora/dietetyka który będzie czuwał nad tym co robi klient, a nie wpuści go i hulaj dusza piekła nie ma a później płacz bo mnie boli coś tam i muszę iść na emeryturę bo to statek kosmiczny. Mam vacu, roll, solarium i przez Ciebie i gadanie głupot klienci przychodzą i pytają o takie historie. Drodzy państwo to typowy przykład niewiedzy. Naprawdę warto spróbować i dopytać się fachowca o działanie, a nie rozgłaszać z palca wyssane argumenty, które nie mają podstawy. Pozdrawiam!
Moje drogie,
Vacu Well- pod żadnym pozorem na to nie chodźcie!
Można sobie zrobić krzywdę, a to nie zawsze wyjdzie wam od razu!
Serce, nadciśnienie, problemy z żyłami, nawet przemiana materii - wszystko może wam się popsuć. Dlaczego astronauci tak szybko odchodzą na emeryturę i są poddawani tak restrykcyjnym badaniom kwalifikującym? Bo próżnia to nienaturlane środowisko dla człowieka i niewskazane!
W najlepszych ośrodkach typu SPA nie znajdziecie takich maszyn!
Małe, podrzędne "saloniki" jeszcze "inwestują" w ten szkodliwy badziew, policzcie sobie jaki to zysk - na allegro lekko używane Vacu Welle można kupić już za 10tys zł, a potem umawiać klientki za 1zł/min. Rozbój w biały dzień!
Szczerze - nie polecam.
Już lepszy ten Rolletic czy jakakolwiek inna forma masażu.
Vacu Well- pod żadnym pozorem na to nie chodźcie!
Można sobie zrobić krzywdę, a to nie zawsze wyjdzie wam od razu!
Serce, nadciśnienie, problemy z żyłami, nawet przemiana materii - wszystko może wam się popsuć. Dlaczego astronauci tak szybko odchodzą na emeryturę i są poddawani tak restrykcyjnym badaniom kwalifikującym? Bo próżnia to nienaturlane środowisko dla człowieka i niewskazane!
W najlepszych ośrodkach typu SPA nie znajdziecie takich maszyn!
Małe, podrzędne "saloniki" jeszcze "inwestują" w ten szkodliwy badziew, policzcie sobie jaki to zysk - na allegro lekko używane Vacu Welle można kupić już za 10tys zł, a potem umawiać klientki za 1zł/min. Rozbój w biały dzień!
Szczerze - nie polecam.
Już lepszy ten Rolletic czy jakakolwiek inna forma masażu.
Nie znam ani vacu ani rolletic ale polecam wam maszynę Dream Healther:) Ogólnie jestem nią zachwycona, ujędrnia cało i odchudza. Byłam na niej dopiero 3 razy ale już widzę, że skóra jest bardziej napięta i brzuszek troszkę zmalał:) Nie wiem jak z cellulitem - nie mam z tym specjalnie problemu także nie wiem czy na to też działa.
Ta maszyna jest dostępna w mieście piękna i w studio sentoza.
Ta maszyna jest dostępna w mieście piękna i w studio sentoza.
dla mnie roletic jest troche bolesny,vacu genialnie jesli kogos nudzi chodzenie na biezni proponuje wybrac tekie vacu z rowerem mniej obciaza stawy i duzo lepiej sie cwiczy nie ma takiej monotoni,wiem,ze na obroncow wybrzeza jest nowo otwarty salon i oni takie wlasnie maja podam wam numer 694 040 135(to jest na dole w tych pomaranczowych wiezowcach)
jeny dziewczyny, nie kazda skóra nadaje sie do takiego masażu jak rolletic, po prostu osoby ze słabymi naczyńkami i skłonnoscią do siniaków nie powinny tego uzywac, tak samo jak ludzie z żylakami -sauny czy vacu własnie.
podobnie nie powinny robic sobie masażu tą packą z drewnianymi kołkami, tylko cos znacznie delikatniejszego. Nistety zeby zwalczyc kalafiora (celulitis) trezba mocno i dogłebnie masowac , i tu pozostaje codzienny, powolny ale dogłębny i silny masaż własnymi rączkami :) bo samo głaskanie skóry w przypadku cella nic nie daje.
podobnie nie powinny robic sobie masażu tą packą z drewnianymi kołkami, tylko cos znacznie delikatniejszego. Nistety zeby zwalczyc kalafiora (celulitis) trezba mocno i dogłebnie masowac , i tu pozostaje codzienny, powolny ale dogłębny i silny masaż własnymi rączkami :) bo samo głaskanie skóry w przypadku cella nic nie daje.
Jak dla mnie rolletic jest super. Korzystałam w połaczeniu z sauną infrared. Skóra wygląda dużo lepiej, pozbyłam się oponki, a teraz zaczynam dietę. Chodzę w Gdyni na Świętojańskiej. Przemiła obsługa i co najważniejsze oryginalny rolletic, a nie jakaś podróba. Korzystałam u nich też z masażu bańką chińską. REWELACJA! Podaję stronę internetową www.rolleticgdynia.pl. Może się spotkamy.