Widok
Vacu -troche nudne chodzenie w tej kapsule, rolki- jak najbardziej polecam- po ok 15 regularnych odwiedzinach- po ok 2-3 cm w udach i posladkach, super ujędrniona skóra, celluulit zniknął. Naprawde polecam. po vacu nie widzialam takich efektów, ale sa dziweczyny, które jak najbardziej sobie chwalą i te efekty widzą, ja po prostu przestalam chodzic po 5 zabiegach i zamienilam je sobie na rolki:-)
Nie wiem gdzie Ty uczęszczasz, ja do Miasta Piekna w Gdyni na skwerku, nie dośc ze ceny maja przystepne to jeszcze prwadzi to fajna Dziewczyna wiec zawsze mozna soobie pogadac:-) w kazdym badz razie nie bedziesz sie nudzic:-) dodatkowow maja wiele innych zabiegow, ale to musialabys dowiedziec sie na miejscu, ale moge polecic pedicure i maseczki z jedwabiu:-)
Nr do nich 516 859 398
www.miastopiekna.pl
Polecam
Magda
Nie wiem gdzie Ty uczęszczasz, ja do Miasta Piekna w Gdyni na skwerku, nie dośc ze ceny maja przystepne to jeszcze prwadzi to fajna Dziewczyna wiec zawsze mozna soobie pogadac:-) w kazdym badz razie nie bedziesz sie nudzic:-) dodatkowow maja wiele innych zabiegow, ale to musialabys dowiedziec sie na miejscu, ale moge polecic pedicure i maseczki z jedwabiu:-)
Nr do nich 516 859 398
www.miastopiekna.pl
Polecam
Magda
Ja chodzę w Pruszczu Gd. W karnecie za 8 półgodzinnych wejść na vacu i 5 godziny rolletica zapłaciłam 205 zł. Mam właśnie podobne odczucia po pierwszym razie. Po rolleticu odrazu czuję lepszą kondycję skóry, mimo że byłam tylko 15 min. Po dwóch vacu jakoś nie mam przekonania.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Rolletic - nie wiem nie używałam
Vacu - w wakacje zrobiłam serię 10 zabiegów i mimo, że nie straciłam nic w obwodach, skóra wyraźnie zyskała na jakości, że tak powiem. Ujędrnienie super i taka gładka była. W Academosie w Gdańsku mają dwie takie maszyny. W Wakacje była promocja - 10 wejść 150 zł. Ja byłam bardzo zadowolona
Vacu - w wakacje zrobiłam serię 10 zabiegów i mimo, że nie straciłam nic w obwodach, skóra wyraźnie zyskała na jakości, że tak powiem. Ujędrnienie super i taka gładka była. W Academosie w Gdańsku mają dwie takie maszyny. W Wakacje była promocja - 10 wejść 150 zł. Ja byłam bardzo zadowolona
[url=http://www.waszslub.pl]

Jak dla mnie rolletic jest super. Korzystałam w połaczeniu z sauną infrared. Skóra wygląda dużo lepiej, pozbyłam się oponki, a teraz zaczynam dietę. Chodzę w Gdyni na Świętojańskiej. Przemiła obsługa i co najważniejsze oryginalny rolletic, a nie jakaś podróba. Korzystałam u nich też z masażu bańką chińską. REWELACJA! Podaję stronę internetową www.rolleticgdynia.pl. Może się spotkamy.
jeny dziewczyny, nie kazda skóra nadaje sie do takiego masażu jak rolletic, po prostu osoby ze słabymi naczyńkami i skłonnoscią do siniaków nie powinny tego uzywac, tak samo jak ludzie z żylakami -sauny czy vacu własnie.
podobnie nie powinny robic sobie masażu tą packą z drewnianymi kołkami, tylko cos znacznie delikatniejszego. Nistety zeby zwalczyc kalafiora (celulitis) trezba mocno i dogłebnie masowac , i tu pozostaje codzienny, powolny ale dogłębny i silny masaż własnymi rączkami :) bo samo głaskanie skóry w przypadku cella nic nie daje.
podobnie nie powinny robic sobie masażu tą packą z drewnianymi kołkami, tylko cos znacznie delikatniejszego. Nistety zeby zwalczyc kalafiora (celulitis) trezba mocno i dogłebnie masowac , i tu pozostaje codzienny, powolny ale dogłębny i silny masaż własnymi rączkami :) bo samo głaskanie skóry w przypadku cella nic nie daje.
dla mnie roletic jest troche bolesny,vacu genialnie jesli kogos nudzi chodzenie na biezni proponuje wybrac tekie vacu z rowerem mniej obciaza stawy i duzo lepiej sie cwiczy nie ma takiej monotoni,wiem,ze na obroncow wybrzeza jest nowo otwarty salon i oni takie wlasnie maja podam wam numer 694 040 135(to jest na dole w tych pomaranczowych wiezowcach)
Nie znam ani vacu ani rolletic ale polecam wam maszynę Dream Healther:) Ogólnie jestem nią zachwycona, ujędrnia cało i odchudza. Byłam na niej dopiero 3 razy ale już widzę, że skóra jest bardziej napięta i brzuszek troszkę zmalał:) Nie wiem jak z cellulitem - nie mam z tym specjalnie problemu także nie wiem czy na to też działa.
Ta maszyna jest dostępna w mieście piękna i w studio sentoza.
Ta maszyna jest dostępna w mieście piękna i w studio sentoza.
Moje drogie,
Vacu Well- pod żadnym pozorem na to nie chodźcie!
Można sobie zrobić krzywdę, a to nie zawsze wyjdzie wam od razu!
Serce, nadciśnienie, problemy z żyłami, nawet przemiana materii - wszystko może wam się popsuć. Dlaczego astronauci tak szybko odchodzą na emeryturę i są poddawani tak restrykcyjnym badaniom kwalifikującym? Bo próżnia to nienaturlane środowisko dla człowieka i niewskazane!
W najlepszych ośrodkach typu SPA nie znajdziecie takich maszyn!
Małe, podrzędne "saloniki" jeszcze "inwestują" w ten szkodliwy badziew, policzcie sobie jaki to zysk - na allegro lekko używane Vacu Welle można kupić już za 10tys zł, a potem umawiać klientki za 1zł/min. Rozbój w biały dzień!
Szczerze - nie polecam.
Już lepszy ten Rolletic czy jakakolwiek inna forma masażu.
Vacu Well- pod żadnym pozorem na to nie chodźcie!
Można sobie zrobić krzywdę, a to nie zawsze wyjdzie wam od razu!
Serce, nadciśnienie, problemy z żyłami, nawet przemiana materii - wszystko może wam się popsuć. Dlaczego astronauci tak szybko odchodzą na emeryturę i są poddawani tak restrykcyjnym badaniom kwalifikującym? Bo próżnia to nienaturlane środowisko dla człowieka i niewskazane!
W najlepszych ośrodkach typu SPA nie znajdziecie takich maszyn!
Małe, podrzędne "saloniki" jeszcze "inwestują" w ten szkodliwy badziew, policzcie sobie jaki to zysk - na allegro lekko używane Vacu Welle można kupić już za 10tys zł, a potem umawiać klientki za 1zł/min. Rozbój w biały dzień!
Szczerze - nie polecam.
Już lepszy ten Rolletic czy jakakolwiek inna forma masażu.
Kochana ja nie wiem skąd Ty wzięłaś takie banialuki i porównujesz vacuwell do statku kosmicznego!! Vacuwell to nie próżnia tylko urządzenie działające na zasadzie podciśnienia. Można by powiedzieć, że według Ciebie to nawet w góry nie można wyjechać, a zanurkować w wodzie to już broń Boże!! W ośrodkach SPA również są maszyny, ale do profesjonalnej obsługi musisz mieć instruktora/dietetyka który będzie czuwał nad tym co robi klient, a nie wpuści go i hulaj dusza piekła nie ma a później płacz bo mnie boli coś tam i muszę iść na emeryturę bo to statek kosmiczny. Mam vacu, roll, solarium i przez Ciebie i gadanie głupot klienci przychodzą i pytają o takie historie. Drodzy państwo to typowy przykład niewiedzy. Naprawdę warto spróbować i dopytać się fachowca o działanie, a nie rozgłaszać z palca wyssane argumenty, które nie mają podstawy. Pozdrawiam!
mysle,ze ja powiem wam najwiecej o tej maszynie vacum power-wejdzcie sobie na stronke:http://allegro.pl/v-line-step-body-power-activ-space-fit-slim-vacu-i1451281776.html#gallery
zapraszamy do Gdyni -witomina
mamy kapsułe z podczerwienią i podciśnieniem oraz rollmasaż
salon fryzjerski IZA
ul.poprzeczna 17
obok basenu i szkoły
http://www.vacu.net.pl
58 624 51-59
zapraszamy
mamy kapsułe z podczerwienią i podciśnieniem oraz rollmasaż
salon fryzjerski IZA
ul.poprzeczna 17
obok basenu i szkoły