Widok

Vacuwell w Starogardzie Gdanskim

Zapraszam na Vacuwell i Powerslim do Starogardu Gdanskiego. Ceny mamy nizsze niz u konkurencji. np jedno wejscie kosztuje 10 pln a u konkurencji 20 pln. Karnet to 150 pln na caly miesiac (nawet 31 wejsc) i mozesz korzystac z Vacu i powerslim a do tego masz jeszcze do wyboru darmowy rowerek stacjonarny i platforme wibracyjna, masazer pupy oraz inne. U konkurencji karnet na 10 wejsc kosztuje 180 pl a na 30 wejsc az 420 pln. Po co przeplacac skoro mamy te same maszyny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
gdzie sie miesci ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
vacuwell i power slim mamy w solarium megasun przy ul.kopernika 18 w Starogardzie Gdanskim. obok sklepu LIdl przy samym parkingu tego sklepu. zapraszam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślę że te wiadomości na temat konkurencji nie są prawdziwe chodzimy z koleżanką do VACUWELL na Armii Krajowej i ceny są inne.
A do tego atmosfera super. Więc proszę nie krytykować konkurencji bo to źle świadczy o WAS. Może skorzystam z Waszej promocji.
Zgadzam się tam jest super !!!
Chodzę już pół roku i widać efekty więc dziś też zasuwam na Armii Krajowej 4.
Witam Panie
jakos nie zauwazylem abym krytykowal konkurencje raczej podalismy suche fakty czyli ceny! Ceny zostaly podane ze strony konkurencji wiec raczej nie sa zmyslone prawda? Poza tym jesli konkurencja obnizyla ceny na wiesc o kolejnym punkcie z Vacuwell w Starogardzie Gdanskim to chyba dobrze dla klienta? To klient wybiera miejsce gdzie chodzi i tak powinno byc. A jesli drogie Panie zechca skorzystac z naszych uslug zapraszamy.
Z jakiego źródła Państwo korzystaliście podając ceny VACUWELL ?
tego na Armii Krajowej?
Ale fajnie że jest konkurencja w końcu solarium czy fryzjerów w Stg też jest w pip i każdy ma swoje klientki więc nie ma co jechać na konkurencje tylko żyć w zgodzie a może wspólnie pozyskiwać rynek.
U nich już byłam teraz chyba Was odwiedzę.
Kobiety !!!
Nie ma co się rozpisywać. Korzystajcie z obu Vacuwelli ja mam swoje studio jak zauważyłyście na Armii Krajowej 4 a Pan na Kopernika więc o co tyle szumu każdy ma swoje klientki i nie ma co się oczerniać czy stwierdzać ,,suche fakty,, Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wie ktoś może, czy to Vacuwell z Armii Krajowej gdzieś się przeniosło? Bo ostatnio przejeżdżałam tamtędy i nic nie było widać... A chciałam zacząć tam chodzić :(
czy mogę telefon prosić..
interesuje mnei po ile jest solarium, za minute, i czy sa jakies promocje, jesli tak to jakie ? pozdrawiam

Inne tematy z forum Kobieta

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

jak schudnąć... :( (191 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (13 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

do góry