Widok

Verb

Jestem, ale nie jestem do cholery "Dyktor Coś Tam". Czy tak trudno zapamiętać, czy pokazujesz w ten sposób swoje lekceważenie? Kto mnie pognębił? To nie gnębienie, to fascynacja. Stara fascynacja z żółtych początków.
Tak, w pewnym sensie zwariowałem, bo teraz najważniejsza dla mnie jest S...., Miasto Smoka i żółte papiery w żołtej firmie na Kopcu.
Ona też jest "momentalnie nieprzitomna" (jak mawiają czesi). Paradoksalnie jest.
Szpital pełna gębą.
Smaczny Sworek, mniam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dykta...to moze ja odpowiem za siebie(!!!):Nie mam schizofreni;jestem tu KiwdulNNeb'em a nie rowniez Sedna,chlopcze:)W

pa

nie bedzie mnie dzisiaj pod BO

a szkoda...

Sedna

Niejaki K.Nneb twierdzi, że Cię obraziłem.
Powiedz skąd on to wie.
Czy on jest Tobą?
Czy to schizofrenia? -->To akurat tu na porządku dziennym (i nocnym), więc nie ma się czego wstydzić.
Dlaczego nie czerwony? przecież Satworek jest czerwony od krwi, niezawsze własnej. :)

A oto jeden z moich nr na gg,podam ten wyzszy bo z nim lacze sie tez przez tlen : 1978366

Dla zaineresowanych:)

Zgadnijcie co to?

:pq:

Debet

Coolowy cytacik. :)

PS

A pozostałe już zlikwidowałem...

Ważne lub nie!

Jak że jestem wyjątkowo niezdecydowany, poraz kolejny zmieniłem sobie adres mailowy. Obecny i już stały to: Fireman91@o2.pl. Czyli zamiast na onecie, to na tlenie. To tyle. Pozdrawiam wszystkich.

Stworku

Ależ jak najbardziej męsie ego. To chyba nic złego, co? (tylko nie pisz mi, że nie powinno się pisać "co" na końcu zdania i w takim znaczeniu.)

Plagiat

To się może udać... Niedziela.. Hmm. Tak czy siak podaj jesczez nr swojej komórki, a jeżeli nie chcesz to ja podam Ci swój: 0606228831. Browar musi zaistnieć!!!
No. To na razie.

Dyktor D.

UWAŻAJ! to będzie podchwytliwe pytanie:
Dlaczego nie robi się czerwono, skoro posiadacze takich paznokci, lubią ten kolor?

Zauroczona twoim niekonwencjonalnym stosowaniem logiki

D.Dyktator

dzięki Doktorze, za troskę...Sprawdziłam swoje papiery- fakt, są pożółkłe, ale to chyba nie był ich kolor wyjściowy...

No no

Dyktor, Kiwdul dogryza Ci jak może. Bardzo się stara. Doceń to.
>:-)

Mamciu!

Ifciu - ale raz na jakis czas mozesz zajrzec do nas :)
Piwko - trzeba pomyslec, bo cos sluchy chodza o zlocie, byc moze pod koniec miesiaca :)
Na pewno bedziesz poinformowana, gdyby wypaliło :)

Pozdrawiam

szka, kiwdul, verb, stworek

samotnosc-potrafi byc kojaca, samotnosc potrafi niesc zadowolenie, potrafi sprawic ze czlowiek poczuje iz jest zalezny tylko i wylacznie od siebie. a co do karuzeli - kreci sie tak jak zycie a my nie jestesmy w stanie poradzic na to nic nawet jesli kreci sie zbyt szybko czy zbyt wolno.
dlatego zostawiam Twoja karuzele w spokoju a moja karuzela kreci sie nadmiernie szybko.

BO albo nie BO jesli cos to pisac gdzie widac
gg#148697 tlenid plagiat pozdro

Karmilem ostatnio w Kolibkach,jadac rowerem ,klacz masci (nie wiem jakiej...byla brazowa) cukrem w kostkach..te zwierzeta to

:)

D.Dyktator..ja stwierdzilem fakt...a ty obraziles poganke...Ale co tam ...Tobie wszystko jedno...by tylko:napisac...

zegnam..ozieble...

Żółto się robi..

..bo posiadacze żółtych papierów lubią ten kolor.

Stworku - preferuję cukier w kostkach

Martuniu:((( a ja?ja sie nie licze?...no dobrze...pojde sobie gdzies indziej...Zawsze mysle o Tobie i Fate...i to

(a raczej-JAKBYS)mnie...atakowala
oj...

stworku

miło czytać, że będzie Ci mnie brakowało;P

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (103 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry