Widok

Victoria, Małkowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dziewczyny udało się :))znalazłam salę, ale wyobaźcie sobie, że w końcu zmieniłam termin ślubu z 27 czerwca na 30 maja:)), to teraz proszę o opinie na temat Victorii:))

image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,
co do informacji o sali w Małkowie...
po 1. jedzenie jest wyjatkowo smaczne, podanie cieple beż żadnych opóźnień
po 2. jedzenia są tak ogromne ilości, że jeszcze spokojnie przez najbliższy miesiąc można nim rodzinę odbarowywać
po 3 kelnerki wyjątkowo, mile cierpliwe i gwarantujące szybką obsługę
po 4 z właścicielem można porozumieć sie w wszystkich kwestiach, nie robią problemu ( zamawialam specjalnie kwiaty poustawiali je tak jka sobie zyczyłam, stoły ozdobili tak jak prosiłam, posypali platki róz, co tylko sobie zyczysz sami zrobili)
po 5 sala przed weselem jest dokładnie sprzatana, parkiet slni, wszystko czyste
po 6 można zamówic pokoje 9 jest ich chyba 5, sa 2,3 4 osobowe
po 7 rozliczenie z właścicielem bez zadnych komplikacji, nic nie dolicza, ważne żeby dobrą umowę skontruować i wpisać o wszystkim pragrafy, nawet o podwyzce w razie wzrostu cen produktów, mozna tak napisać umowę, że to Ci nie grozi.
po 8 klima działa znakomicie, naglośnienie także
po 9 kelnerki nawet jak poprosiśz wszystko tobie zapakują, bez żadnych problemów,
po 10 naprawdę bardzo warto skorzystać z tej sali, wszystkim niezdecydowanym polecam ( miałam tam ślub 18-10-2008 r )
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a powiedzcie mi czy mozna tam zalatwic jakis nocleg
cześć dziewczyny co tam nowego:), wiecie co mam coraz większego stresa, sama sie nakręcam:)moi rodzice nie są za bardzo zadowoleni z Victorii bo twierdzą, że to daleko od Gdańka jak dla nas jedynie rodzina narzeczonego ma blisko bo z buta prawie że mogę przyjść;/, jestem w rozterce ostatnio przeraża mnie ta długa sala, bo jesli będzie u mnie ok 80 gości to znikną w niej:)sama nie wiem, myślałam o tym żeby przysunąć stoły bliżej parkietu a żeby za naszymi plecami powiesić jakąś dekorację co część sali niewykorzystanej zasłoni, ale z tego co pamiętam coś tej kierowniczce nie pasowało, a ja chciałabym swoją orkiestrę widzieć;), nie wiem też czy robić poprawiny czy nie, i kiedy w ogóle tam teraz pojechać, kierowniczka o maju mówiła, że miesiąc przed ślubem, ale jak dla mnie to trochę późno jest, uważam że cena menu powinna być wstępnie ustalona, chciałabym konkretnie wiedzieć czy porcji wystarczy i jaka będzie w końcu cena wesela i poprawin:/no generalnie pełno rozterek i zaczynam się coraz bardziej bać
image[/url]
image[/url]
Hej Dziewczyny :-) jak przygotowania ?
Ja już była u księdza 'zarezerwować' sobie godzinę ślubu , z papierami dopiero w marcu. W tym tygodniu przywiozą mi alkohol, już kupiłam bo podobno akcyza ma iść w górę wieć w przyszłym roku będzie drożej . Teraz rozglądam się za sukienką :-)
sprzedam
Suknię ślubną biała-wzrost 170cm rozmiar 40 cena 800zł do negocjacji
zdjecie przesle na email
liklik2@o2.pl
moge spokojnie polecić Victorie
mielismy tam wesele w lipcu
jedzenie smaczne sala duża przestronna schludna
szefostwo obsługa tez ok
skup sie na orkiestrze,alkoholu i tym co od Ciebie zalezy
ten lokal to dobry wybór i nie ma sie co martwic
u nas sie wywiazali z umowy i ja ich bede polecal

jezeli ktos mial tam wesele i ma może jakies ciekawe zdjecie w duzej rozdzielczosci lokalu z zewnątrz to prosze na maila (liklik2@o2.pl)bo brakuje do albumu
a te fotki co sa na stronie "Victorii" sa troche za małe na odbitkę 15x21
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm wiesz co jeszcze raz przeczytałam Twoją wypowiedź, ty miałaś wesele w Żukowie?czy Małkowie
image[/url]
image[/url]
cześć, a sami robiliście dekorację? może prześlij jakie zdjątko jak u Was to wyglądało:)aaa na ile osób mięliście bo ja się zastanawiam czy nie za długa ta sala na 90 ale chciałam wszystko do przodu bliżej parkietu przesunąć;)
image[/url]
image[/url]
Chciałam wszystkim polecić restaurację Victoria w Żukowie!Jedzenie pyszniutkie i w dużych ilościach.Również się obawiałam,że moze zabraknie bo właściciele konkretnie o ilościach się nie wypowiadają,ale naprawdę jeszcze dużo nam zostało a nasze rodzinki lubia zjeść.Panie z obsługi bardzo miłe,cały czas z usmiechem na buzi.Żadnego problemu z dekoracją sali.
w Pruszczu w salonie Anna

image[/url]
image[/url]
Stokrota gdzie kupiłaś/zamówiłaś sukienkę? Jaką będziesz miała ?:-)

no dziewczyny:)) ja mam już sukienkę :)) jak ją zobaczyłam to wiedziałąm, że to TA:) hehe czekją mnei jeszcze tylko małe poprawki ale to dopiero w lutym czy marcu :) co do kosiola dziewczyny radze sie wybrac ja bylam dzis na Jasieniu niby tez kosciol nie tak oblegany a na 2009 rok juz mieli sporo wpisow i gdyby nie to ze zmienilam date subu na nasz wczesniejszy termin byl juz wpis;) proboszcz nie wygoni:)tylko wpisze na liscie i tyle kaze przyjsc 2 czy 3 miesiace przed slubem z dokumentami wysle na nauki i tyle;)) podrowionka dla Wszyskich

image[/url]
image[/url]
Dziękuję :-) bawcie się dobrze;-)

Nie wiem jak nazywa się zespół. Idziemy na wesele kuzynki, więc jak się spodoba to poprostu zagadamy. To wracaj do zdrowia:)

image[/url]
image[/url]
image[/url]
Tak zespół już też załatwiłam, a poza tym to fotografa, samochód i to tyle z tych ważniejszych rzeczy. Makijaż zrobi mi sprawdzona i znajoma kosmetyczka, podobnie z fryzjerka - będę korzystać z usług tej zaufanej:-)
Teraz w necie szukam zaproszeń księgi gości podziekowań dla rodziców(mam grypę i muszę siedzieć w domu dlatego szperam w necie;-)
Chyba niedługo zacznę rozglądać się za sukienką :-) nie wiem czy nie za wcześnie?
Jakiego zespołu jedziecie posłuchać?

My dzwoniliśmy również do tego zespołu,ale mógł grać tylko na weselu,a szukamy na wesele i poprawiny. Dziś idziemy na wesele, może tamten zespól wpadnie nam w ucho:p a macie już inny zespół?? co macie załatwione??

image[/url]
image[/url]
image[/url]
Do Kościoła to chyba rzezczywiście za wcześnie, my jeszcze poczekamy bo nas wygoni :-) Mój Kościół też nie jest oblegany :-)

U Nas z zespołem było najgorzej :-(
Na początku sierpnia spisałam umowe z zespołem Ragtime, po czym Pan po 4 tygodniach zadzwonił do mnie, że oni jednak znaleźli umowę wcześniej podpisaną i się wycofali - totalny brak profesjonalizmu - nie polecam !!!

Witam:) mamy wesele na ok.100osób. razem z poprawinami. Narazie mamy:
*salę;
*kamerzystę;
*fotografa;
*listę gości.
Teraz szukamy zespołu i chcemy iść do kościoła, ale nie wiem czy nie za wcześnie, bo ten kościół nie jest zbyt "oblegany":P

image[/url]
image[/url]
image[/url]
Hej Karlosik :-)
Na ile osób macie wesele ? Co masz załatwione ?Robicie poprawiny?
To Ty jako pierwsza, później Stokrotka a na końcu ja ;-)
Pzdr

do góry