Vilart

Sklepy jubilerskie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 82

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krystyna - opinia wątek zamknięty Jestem częstą klientką sklepu. Ujmuje mnie miła i kompetentna obsługa. Duży...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 30 maja 2022

Joanna Muller - opinia wątek zamknięty Jestem stała klientka biżuterii srebrnej z markazytami . Obsługa nie tylko...
~Joanna Muller
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 22 września 2021

Emilia - opinia wątek zamknięty Radzę omijać sklep szerokim łukiem..biżuteria tandetna (...) obsługa fatalna,...
~Emilia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 stycznia 2020

Rafał - opinia wątek zamknięty Bardzo duży wybór biżuterii, zawsze mogę znaleźć tu coś na prezent, a na...
~Rafał
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 grudnia 2019

odradzam! wątek zamknięty Na naprawę biżuterii czekam 6 miesięcy!!! Sprawę oczywiście prowadzi Rzecznik...
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 października 2019

Nie polecam wątek zamknięty Zakupiony zegarek oddawany 4 razy na reklamacje z roznych powodow,...
~Klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 września 2019

Mój ulubiony salon jubilerski wątek zamknięty Piękna biżuteria, konkurencyjne ceny i wspaniała obsługa. Biżuterię kupuję...
~pw
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2017

Polecam! :) wątek zamknięty Polecam ten Salon w 100%! Kupiliśmy obrączki takie same jak w Yes, ale o...
~Teresa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Częsta klientka :) wątek zamknięty Fajna biżuteria i miła obsługa. Często robię tam zakupy, mają przystępne...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 lutego 2016

Nie polecam! wątek zamknięty Nigdy nie kupujcie w firmie Vilart! Gdy kupowałam pierścionek sprzedawcy byli...
~Irena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 grudnia 2015

Super salon wątek zamknięty Super salon i niedroga biżuteria. myślę. że są jedni z najtańszych w gda
~Mariusz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 listopada 2015

Świetny sklep! wątek zamknięty Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim. Kupiliśmy w Salonie Vilart...
~zadowolony klient
-

dodano: 2 listopada 2015

Z całej siły nie polecam wątek zamknięty Zleciłem wykonanie grawerowania nowych (bez skazy) obrączek ślubnych świeżo...
~Pan Młody
-

dodano: 2 września 2015

Naprawa wątek zamknięty Serdecznie nie polecam, chyba że ktoś chce tracić czas i pieniądze. Za źle...
~Gość
-

dodano: 12 grudnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry