Widok

Villa Leśne Ustronie Lubiszewo - opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was miała wesele w Villi Leśne Ustronie w Lubiszewie? Prosze o opinie. Jest to dość nowe miejsce i ciekawa jestem jak się sprawdza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I nikt nic nie wie na temat tego miejsca?
Ponawiam pytanie...
lokal jest już czynny od dłuższego czasu i ponoć zbiera same pozytywne opinie? Może ktoś robił/robi tam wesele bądź był uczestnikiem wesela?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jedno krotnie gościliśmy na imprezach w VLU w Lubiszewie nie jako goście ale jako Dj, Wodzirej. Patrząc na inne lokale stwierdzamy, że:
Bardzo miła i fachowa obsługa kelnerska, świetne jedzonko, bardzo fajne miejsce - spokojne (w lesie), fajny wystrój.

Szczerze polecamy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
byłam na weselu,polecam ;)
Z czystym sumieniem mogę polecić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam w czerwcu na weselu. Opinia - ok, nie mam zadnych zastrzeżen, jedzenie fajne, dobre i sporo, obsługa ok, i fajne pokoje na górze. Nawet mnie miłło zaskoczyło, ze pokoje takie fajne, do tej pory pamietam jak zdjełam buty umęczone tańcami i postawiłam na miękkiej wykładzinie (no cóz, jakoś utkwiło mi to w pamięci;-) Dobrze ze pokoje z łazienkami. Wesele było z poprawinami, rano jeszcze sniadanie w formie bufetu, bez fajerwerków, ale dobrze - standardowy wybór jajecznica parówki, bułeczki,itp chyba jedyny minu to ze kapela stała w miejscu gdzie jest wyjście na taras i jak chciało się wyjść w czasie jak grali to trrzeba sie było przecisnąć, no ale to moze jest kwestia do ustalenia (albo wybrania dj a nie kapeli - kwestia wyboru ;-)
Lokalizacja-świetna, w samym środku lasu. Pyszne jedzenie, estetycznie podane. Obsługa fachowa i sympatyczna. Standard pokoi wysoki. Lokal na poziomie.Gorąco polecam!!!
O tym gdzie stoli kapela decyduje para młoda to ich decyzja. Wszystko ustala się na spotkaniu przed weselem. Takze ustawienie stołów. U nas zespół stał od strony wejścia a nie od tarasu i było ok. Też braliśmy sniadania przed poprawinami i moim zdaniem były bardzo samczne.
Polecam bardzo mieliśmy tam wesele we wrzesniu 2011 ,zarówno goście jak i my byliśmy zachwyceni,jedzenia tyle że nie dało rady zjeść (a mieliśmy tą najtańszą opcję)co chwile donosili nowe dania,pyszne nieziemsko , a po weselu do domu dostalismy wszystko co zostalo zapakowane w pudełka (tydzien to za mało żeby wszystko co zostało zjesc).Ogólnie elegancko i z klasą co goście bardzo chwalili,obsługa super ,własciciel przesympatyczny,duży plus za możliwosc wynajecia pokojów ,pokoje nowe ,utrzymane w dużym standardzie,śniadanie rano przesmaczne ,świeże bułeczki,jajecznica z grzybkami i wiele innych do wyboru ,świeże,pachnące po prostu rewelacja.gdybym miała jeszcze raz wybierac miejsce na wesele to na pewno tylko tam.polecam każdemu komu zależy na udanym weselu z klasą .warto!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak z pokojem dla państwa młodych?
coś specjalnie przygotowanego?
już jestem po podpisaniu umowy ale właściciel nie chciał go nam pokazać :P
więc umieram z ciekawości :p.. zakazany owoc
Jeśli można spytać - najtańsza opcja czyli jaka kwota? :)
Witam,

w miniony weekend filmowaliśmy w Villi L.U. Jeśli chodzi o kuchnie - stoły uginały się pod ciężarem smakowitości. Wszyscy goście zachwalali potrawy, obsługa bardzo miła i pomocna.
Witam serdecznie,

czy ktoś z osób mających tam wesele mógłby się wypowiedzieć co do ilości jedzenia, kontaktu z Panem Łukaszem, dekoracji sali oraz ewentualnych zmian w cenach?
Planuję zorganizować tam wesele i byłam na wstępnym spotkaniu z właścicielem, jednak nie ma to jak opinia kogoś, kto sam miał tam wesele.
Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieliśmy w Leśnym Ustronie wesele w czerwcu tego roku. Muszę powiedzieć że był to jeden z lepszych wyborów, jakich dokonaliśmy przygotowując się do naszego ślubu. Kontakt zarówno z właścicielem, jak i Paniami, które zajmowały się wystrojem sali oraz ustalaniem szczegółów rewelacyjny. Mieliśmy menu podstawowe, a i tak jedzenia było mnóstwo na stołach, spotkaliśmy się z opiniami gości, że chyba wybraliśmy ten najdroższy pakiet. Naprawdę jedzenie bardzo smaczne. Wystrój sali przepiękny (w cenie pakietu 168 zł). Lokal jest nowy, także wszystko pięknie się prezentuje sala, pokoje. Dodatkowo dla maluchów jest zrobiony plac zabaw. Położenie też super bo z trzech stron otoczone lasem. Wszyscy goście byli pod ogromnym wrażeniem tego miejsca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zastanawiając się nad wyborem lokalu natrafiłam na wiele pozytywnych opinii. Również znajomi bawili się tam na weselu i bardzo sobie chwalili zarówno obsługę, jak i jedzenie. Pojechałam na wstępną rozmowę i byłam bardzo miło zaskoczona podejściem właścicieli - bardzo otwarci na różnorodne pomysły, szeroki wybór kolorystyki, doradzają poszczególnych podwykonawców (muzyka, ciasta, itp.). Od razu podpisaliśmy rezerwację terminu :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,

Poszukuję aktualnych opinii (z 2014 lub 2015 roku)na temat organizacji wesela w VLU. Mógłby mi ktoś z Was napisać coś konkretnego na temat jakości serwowanych dań, obsługi i kontaktu z właścicielem ? Planuję tam wesele, a trafiłam na dwie niepochlebne opinie, dlatego wolałabym to zweryfikować. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam wesele 15 sierpnia, za 12 dni ;) właśnie w Leśnym Ustroniu, a nie na nowej sali - Leśnej Krainie. Jak do tej pory jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z kontaktu z właścicielem, menadżerką oraz co do samej organizacji. Jedzenia będzie dużo, wystrój można mieć w swoim zakresie. Ogólnie wszystko do dogadania. Jak chcesz opinie z wesel, które już się odbyły, to może odezwij się do ludzi, którzy na FB Leśnego Ustronia piszą swoje opinie.
Ok, dziękuję bardzo :)
Czesc :)
A na ile osob bylo wesele? My rowniez na swoje zarezerwowalismy Lesne Ustronie, ale mamy wesele na 140-150 osob. Martwie sie troche czy wszyscy sie zmieszcza i czy jest dosc miejsca na parkiecie dla tylu osob?
Z gory dziekuje za odpowiedź.
My mieliśmy wesele 15 sierpnia br. ostatecznie na chyba 75-76 osób. Wg mnie wszystko było tak ustawione, że nie było widać, że sala jest duża i ludzi garstka albo na odwrót. Każdemu było wygodnie, nikt się nie ściskał, nie chodzili sobie po plecach, a z tańczących też nikt nie przeszkadzał siedzącym. Twoje wesele jest na jeszcze raz tyle osób co my mieliśmy i szczerze, to za bardzo nie wiem jak to będzie z miejscem... Może poproś, aby pokazali Ci jak będą ustawione stoły przy tej liczbie gości? Ile osób po jednej stronie, ile po drugiej.
My mieliśmuy wesele 29.08 na 110 osób. Było ok.
Z tego co wiem, to przy tak dużych imprezach inaczej ustawiają stoły- 12 osobowe stoliki.
O jedzenie się nie martwcie- dużo (obdzieliliśmy rodzinę i pół zamrażarki ;p) i bardzo smaczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, jedzenie rewelacyjne - palce lizać. Dużo i smacznie.
Ale słyszałam od innych gości, że coś tam średnio z właścicielami bo chcieli obciążyć wynajmujących kosztami jakichś nieokreślonych szkód (jakieś plamy na suficie niby po Coli, poplamione krzesła) - trochę dziwne bo trudno coś takiego udowodnić, a niesmak pozostaje - żadna szanująca się restauracja nie będzie robiła cyrków bo jest plama na krześle - równie dobrze ekipa sprzątająca stoły, mogła poplamić krzesło, a ta plama na suficie to już przegięcie - kto wie od jak dawna ona tam jest i ile osób już za nią zapłaciło hi hi - dodatkowy biznesik. Generalnie fajne miejsce ale przed imprezą warto zrobić inwenturę i zgłosić wszelkie uszkodzenia bo będą dodatkowej kasy wołali - smutne, ale prawdziwe. Generalnie mogę polecić, choć ja bym tam imprezy nie robiła - nie lubię "niespodzianek" i pomówień.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ostatnio prowadziłem tam wesele i poprawiny. Naprawdę urocze miejsce. Miła obsługa. Stoły uginające się pod jedzeniem. Sala przestronna i wszyscy z powodzeniem mieścili się na parkiecie, choć gości było około 80-ciu. Dodatkowo po poprawinach wieczorne grillowanie. Bardzo gorąco polecam Villę Leśne Ustronie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękujemy za opinię, jednak osoba,która została obciążona - wiedziała za co- otrzymała wgląd na monitoringu. Nie szukamy dodatkowych "biznesów" :-) Obecny nam wystarcza.
Witam. Mieliśmy wesele w tym roku w Leśnym Ustroniu. Lecz to nie już takie nowe miejsce. Na początku istnienia tego miejsca można było się z menedżerka bardziej dogadać a teraz za wszystko trzeba placi za każdy pierdół. Też zdażyło się na naszym weselu że nie świeże ryby były a także stawiali jeden półmisek z damy daniem na cały 20 osobowy stół. Obsługa zawiodła u nas na całej lini w dniu wesela bo na poprawinach jak był Pani menedżer to nie można o obsłudze nic zarzucić. A tak wogole na poprawinach zabrakło ryżu i kelnerki twierdziły że już nic nie zbiegło z wesela i nie dołożą. W czasie wesela miało być 4 kelnerów a było jednak mniej tylko trzech. Obiad był bardzo wolno podawany. Podsumowując nie poleciłabym do końca tej restauracji. Lecz moja siostra miała ślub w Starej Kiszewie w Wrota Kaszub i zdecydowanie nie można się tam do niczego przyczepić. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Jedzenie robione jest na świeżo - stawiane zawsze na każdym punkcie gastronomicznym. Przykro, że nie jesteście Państwo zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem, pracowałem, polecam mocno!!! Bardzo medialne miejsce, obsługa miła, jedzenie bardzo dobre. Pozdrawiam, www.domfilmowy.pl
Byłem na weselu bardzo miła obsługa,jedzonko wyśmienite. Polecam

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry