Widok
W Alfie na Przymorzu znów jest plac zabaw!
Dzisiaj odkryłam że w galerii handlowej Alfa utworzono nowy plac. Mieści się na pierwszym piętrze, obok sklepu obuwniczego CCC. Nie przetestowałam jeszcze z dzieckiem ale z zewnątrz wygląda na ciekawy, dość duży i zadbany. Cena też zachęca bo wynosi 12 zł za godzinę a w poniedziałki za tę cenę można bawić się przez dwie godziny.
Pamiętam tematy, gdzie narzekałyśmy że w Alfie zlikwidowano plac więc pewnie sporo osób się teraz ucieszy.
Pamiętam tematy, gdzie narzekałyśmy że w Alfie zlikwidowano plac więc pewnie sporo osób się teraz ucieszy.
we wtrorki jest promocja kosztuje 12 zł wejscie i dziecko bawi sie ile chce,
a bez promocji jest 7 zł 30 min, godzina 12 zł,
jest samochodzik ktory dziala bez monet, kon taki duzy 2 zł, oczywiscie kulki, zjezdzalnia, samochodziki do jezdzenia takie male, ogolnie fajnie, dziecko musi miec skonczone 4 lat, wtedy mozna dziecko zostawic pod opieke pani
a bez promocji jest 7 zł 30 min, godzina 12 zł,
jest samochodzik ktory dziala bez monet, kon taki duzy 2 zł, oczywiscie kulki, zjezdzalnia, samochodziki do jezdzenia takie male, ogolnie fajnie, dziecko musi miec skonczone 4 lat, wtedy mozna dziecko zostawic pod opieke pani
Dzisiaj byliśmy z maluchami na urodzinach. Szczerze polecam plac zabaw! było bardzo fajnie, jest tam dla najmłodszych basen z kulkami, zjeżdżalnia, super wielki koń - niestety za przejażdżkę koniem trzeba płacić 2zł, natomiast jazda autem jest bezpłatna:) jest jeszcze trampolina, jeździki dla dzieciaków... miłe panie, prowadząca animatorka umiała zająć się maluchami, także dzieciaki nie nudziły się :) szczerze polecam!
zachęcam do przeczytania regulaminu :]
http://www.kinderplaneta.pl/regulamin
"Plac Zabaw przeznaczony jest dla dzieci do 11 roku życia."
moje chłopaki byli tam - ale bez większego szału :/ ponoć lepszy ten plac w Tesco (przynajmniej dla Gabrysia)
patrzcie na stronie - bo mają różne promocje :]
http://www.kinderplaneta.pl/regulamin
"Plac Zabaw przeznaczony jest dla dzieci do 11 roku życia."
moje chłopaki byli tam - ale bez większego szału :/ ponoć lepszy ten plac w Tesco (przynajmniej dla Gabrysia)
patrzcie na stronie - bo mają różne promocje :]