Widok

W jakie dni są zdjęcia noworodków w dzienniku bałtyckim?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Maluszka mam z 21.05 i nie wiem kiedy mogły być pierwsze zdjęcia. Bardzo proszę o info :) no chyba, że ktoś ma na sprzedaż ową gazetę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko w wydaniach weekendowych , czy na pewno masz dziecko z 21.05? :) archiwalne numery podobno mozna kupic w biurze dziennika bałtyckiego (znaczy w siedzibie)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, ale z roku 2013 :) no właśnie widziałam, że mają archwialne, będę musiała zobaczyć. Dzięki!
A tak na logikę to kiedy mogły wyjść pierwsze zdjęcia w maju czy czerwcu? na jednej stronie można kupić sms wydanie, ale nie wiem, którego dnia szukać :/ to wydają tylko w soboty? czy piątki też? to nie wiem czy liczyć jeszcze maj czy może czerwiec.
u mnie -dziecko z 17.01 zdjęcie było bodajze 31.01
Justi ale rok 2014 tak? to będzie w takim razie piątek.
A jesteś pewna, ze dziecku zdjęcie zostało zrobione? Nie w każdym szpitalu fotograf chodził każdego dnia. Czasami był tylko raz w tygodniu (zawsze ten sam dzień) i można było się nie załapać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

do góry