Widok

***WAKACYJNE MAMUŚKI 89***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
będzie nowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie śliczne maleństwo :):)
i pomyśleć że my mamy takie w brzuszkach :)

jeszcze raz gratuluję Agucha:)

piękny! a jak słodko wyglada jak śpi hihi

dziewczyny, dziękuję za nr tel. Dam wszystkim znać jakby się cos zaczeło.. ale póki co to cisza.. :):):)

Agucha:))gratuluję, wiem ile przeszłaś, ale nagroda już jest w postaci malutkiego, slicznego bobaska:)))mam nadzieję, że poszło wszystko sprawnie, czekam na jakieś wieści:))
Super gratulacje Agucha.
Lekarze chyba źle termin wyliczyli skoro miesiąc przed terminem spory chłopczyk się urodził. :-)
No ja też chciałabym dać znać tylko nie wiem komu i na jaki numer. Gdyby ktoś byłby chętny na odebranie wieści ode mnie to poproszę o maila z nr. tel.
Ja już siedzę jak na szpilkach bo pierwszy termin z USG miałam wczoraj a drugi z OM jest na 20 lipca. Jestem już umówiona z lekarzem że gdyby nic w tym tyg. sie nie działo to jestem z nim umówiona w niedzielę 20 lipca na wywołanie. A od prawie 2 tyg. szyjkę mam już zgładzoną i rozwarcie na 1 palec. Od wczoraj rozpiera mnie energia i sprzątam wszystko co mi w ręce wpadnie :)
Zaraz jadę chyba do miasta połazić po Galerii Bałtyckiej bo małe nudy w domku. Ciasteczka upiekłam i wszystkie zjadłam, mężowi nic nie zostawiłam :)

kamila ja pierwszy termin miałam na 10 :) drugi jest na dzisiaj! a wg om na 17.. wiec pozostaje mi tylko czekac hehe

Agucha gratulacje , jaki on sliczny jest

kamila ja ciebie nie chce starszyc ale ja zgładzona szyjke miałam na miesiąc przed porodem a rozwarcie na 1 palec na 2 miesiące przed

Madziu ja rozwarcie tez mam już od 2 miesiecy ale na 1 i tak mi zostało do dziś jak na razie :)
Napisz Madziu jak rodziłaś? Naturalnie? I jakie masz przezycia z porodu jeśli znajdziesz troszke czasu. Możesz na maila. :-) Pozdrawiam

kamila rodziłam naturalnie . maciej był ze mna i całe szczęście bo bym sama nie dała rady .

Nie ukrywam że poród był bradzo ciężki ale i tak było warto.

ja miałam za krótkie skurcze w związku z tym nie mogłam za długo przeć i trwało to dłużej, lekarz musiał mi pomóc i położył mi sie na brzuch żeby wypchnąć małą ale wszytsko super się skoń czyło.

Najwspanialszy moment to jak kłada ci mała na brzuszku i tata tnie pępowine , cudowne uczucie , od razu zapominasz o bólu.

Potem to szycie chyba z 40 minut i małej nie masz przy sobie i juz nie możesz sie jej doczekać .

Fajnie, ja jakoś wcale nie myślę o bólu i nie nastawiam się że będzie mnie bardzo bolało :-) Na razie jestem odważna i chcę mieć jak najszybciej skurcze :-) Dam znać jak to u mnie po porodzie. :-) A jak z mleczkiem, masz juz?

hej, gdzie wszystkie???
Gosia??? Kasia??? Rozdwajacie się???

Ja mam taki chytry plan - do końca tego tygodnia... Bo na koniec lipca zapowiadają masakryczne upały...
A że skurczyki mam... to może się uda...

hej a ja dziś piorę i chyba zabiorę się za prasowanie ;-)
Nogi mam jak balony!
skręciliśmy wczoraj łóżeczko i teraz wietrzę materac.
Przygotowałam nawet rzeczy do spakowania do torby, tylko jeszcze te dla synka czekaja na wyschnięcie i wyprasowanie;-)
Maj@ - kiedy idziesz do gina? w piątek??

tak w piątek....już zaczynam schizować powoli ;-)))
cześć dziewczyny!!
już jestem!
my dziś mamy rocznice ślubu!1troche poszaleliśmy a teraz ja idę odpocząć bo padam a Dawid jutro sie broni!wiec muszę mu kompa odstąpić bo trochę jeszcze musi sie przygotować!!

jutro po obronie jadę na ktg i mam nadzieje ze coś ciekawego nam powiedzą na tej klinicznej!w końcu to już będzie 8dni po terminie!!chciałbym już nasza niunie...

tylko nie było mnie połtora dnia a tu jak zwykle zmiany i to jakie AGUCHA KOCHANIE GRATULACJE cudownie że juz masz swojego synka przy sobie , na prawdę śliczny chłopiec i takie fajne ustka

Ja przed chwilą przyjechałam od mamy byliśmy tam 2 dni i grilowaliśmy oraz przygotowywaliśmy pokój dla maluszki; teraz już może się wydostawać ; dziś spałam też tragicznie 3 godziny przez całą noc więc jestem padnięta , a do tego cały czas boli mnie krzyż kosc ogonowa oraz brzuchol więc dziś już w nie najlepszej formie , ale mężuś na pocieszenie kupił mi kostke hiszpańską u sowy więc zajadam

a ja dzisiaj walcze z mała
wisi mi na cycu cały dzień juz mam dość.

Miałysmy dzisiaj pierwszy spacerek

a mnie też boli kość ogonowa, latam do kibelka, mam skurczyki...

może przeskoczę parę miejsc w kolejce...

Madzia, a jak z karmieniem? Cycuszki zaczęły produkcję?

Madzia niestety pewnie ten pierwszy miesiąc nie będzie dla nas łatwy , a masz już więcej mleka?

Aga to w razie jak by co to daj koniecznie znać że zaczynasz?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry