Widok

***WAKACYJNE MAMUŚKI 89***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
będzie nowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli jak się ma pajacyki to body już nie trzeb brać??

jakby co to możecie pisac do mnie o rozdwojeniu :) Aga Wam poda nr tel.

Gosik jak masz pajacyki, to bodziaki nie potrzebne. Wygodniej będzie dzidzi w pajacyku, a i Tobie sprawniej będzie szło przewijanie i rozbieranie na obchodzie i do kąpieli.

ja rodzilam w szpitalu wojewodzkim i generalnie nie trzeba bylo miec w ogole ciuszkow dla dziecka ale ja i tak wzielam wszystko swoje i miedzy innymi bodziaki tez :)

ja biorę bodziaki - chociaż myślę, że przy takich temperaturach pewnie pampek i kaftanik - i będzie dość. w Pucku w ogóle kazali wziąć mało ciuszków i najlepiej takie, których nie będziesz żałować wywalić, bo pępuchy gencjaną smarują... a to cholerstwo bruuudzi i nie da się sprać.

popieram...Lwy sa the best :)

Aga ja też wolałabym aby moja była lwem bo sama nim jestem , ale jak będzie zobaczymy :)
Jeju jak wszystkie nastawiamy się na ten tydzień to kto będzie powiadamiał o naszych porodach ?
Dziewczyny czy wy bierzecie bodziaki do szpitala dla maleństwa bo ja nie spakowałam a wczoraj przeczytałam w jakiejś dzieciowej gazecie że trzeba spakować więc już sama nie wiem

A mnie najbardziej przerażają te nadchodzące upały!!! Od przyszłego tygodnia codziennie temperatura wyżej, a końcówka miesiąca - ponad 30 stopni!!!

M dzisiaj wstał, patrzy na mnie i mówi - "Ty jednak nie urodzisz w tym tygodniu!"
No kurka - chociaż on mógłby trzymać moją stronę!!

Chociaż w sumie wolałabym żeby Ziutka była Lwem a nie Rakiem... ale to jeszcze całe 8 dni!!!

ja to najbardziej chce urodzic przez te sterydy co lykam, bo niestety ich dawke stopniowo bede mogla zmniejszac dopiero po porodzie. wiec im szybciej urodze tym szybciej kacperek bedzie miec zmniejszone sterydy.
a i w sumie to juz chcielibysmy go miec przy sobie:)

Iwonka to może mi się śniło z wyprzedzeniem jednodnowym i Kacperek dziś się zacznie wykluwać:)
Ja mam nadzieję że u mnie to będzie w czwatrek i ani dzień wcześniej i ani dzień później- muszę poważną rozmowę na ten temat przeprowadzić z moją Marcelinką
Wczoraj pierwszy raz od wielu lat obcięłam sobie paznokcie na krótko i pomalowałam tylko lakierem bezbarwnym - to takie moje małe przygotowania - a może jakieś przeczucia

widzę że w wątku wakacyjnych ostatnio modne staje się odliczanie minusowe
hehe
leniuszki z tych dzidziek :P nie chce im się wychodzić

heheh faktycznie:)

Iwonka , a jaki masz fajny opis w suwaczku... :)))

no niestety musze cie rozczarowac kacperkowi ani sie sni wylazic z brzucha i wszelkie prosby nie pomagaja:)

dzień doberek,

ja też się melduję w sumie wyspana. zaczęłamok.22 wczoraj - do północy. potem 2h przerwy i od 2-giej do 6.00 (przerwa na siku hihi) i aż do teraz.... SZOK!!!

Kasia - 3mamy kciuki za Małżyka - daj znać jak wróci, to będziemy gratulować :)))

Moja Mała dzisiaj jakaś nieruchawa...

witam was dziewczynki, dziś spałyśmy sobie jak susełki i dopiero co wstałyśmy- jak dobrze jest się wyspać w nocy :)
Kasia to męzulek bardzo wcześnie ma tą obronę , więc może córcia czekała na tatusia i popołudniu jak się zbierze ..... Tatuś miałby stresujący dzionek oby wytrzymał:)

U mnie znowu jakieś w nocy śniły się forumowe porody tym razem rodziła Iwonka w nocy pojechała do szpitala bo jej maluszek stwierdził że jednak wyjdzie w terminie- ale moje sny się nie sprawdzają więc pewnie nic z tego

małaa wysłałam Ci na meila :)

hej!
my wstałyśmy!!
wyprawiam męża na obronę i potem idę dalej spać!!
na szczęście niunia grzecznie siedzi jeszcze w brzuszku wiec Dawid może spokojnie sie bronić!! hehe
najbardziej się bałam,że ona np.dziś w nocy albo nad ranem sie zdecyduje na wyjście,ale jak na razie jest dobrze:)po południu dziś mam w planach rodzić a co!!??

mówię D.,że dzis WIELKI dzień:)-zostanie Panem mgr.inż.i Tatusiem:)taki pakiecik-2w1!!

skurcze po podanej wcesniej oksytocynie wcale nie sa bardziej bolesne!!!! nie czytajcie bzdur same sie nie nakrecajcie!!

kurcze coś mi wpadło wczoraj wieczorem do oka, mam teraz tak zapuchnięte że nic przez nie nie widzę
muszę szukać jakiegoś okulisty
widzisz jaką grzeczną będziesz miała córunię, najpierw da się tatusiowi spokojnie obronić:)
mam nadzieję że przd obroną nie będzie się pchała na świat, tyle czekała to niech poczeka jeszcze te kilka godzin

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry