Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***142***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no pewnie :) skąd mam brać co tydzień 800 zł :/ okazało się, że nie było podkłądki między drzwiczkami a szybą i dlatego pękła :/

No to super, Ela! Na pewno nieco ulżylo, co?

Dam radę, czasem zdarza sie ze ktoś ma zły dzień i musi sobie coś palnąć żeby było mu lepiej.
a dla nas dziś uznali gwarancję dot. kominka :)

Kropuś, jak to??? Powiedz kto, ja podjadę do Ciebie do pracy! :)

a ja właśnie dostałam ochrzan
a dziś do mnie do pracy przyjechała nowa kolorowa drukarko-ksero :))) jest ogromna :))))

taaa, u mnie w sypialni na suficie jest roznica 3 cm miedzy jedna sciana a druga :)

Musiał być pijany... a jak sobie czasem leżę w łóżku i patrzę na sufit, to wydaje mi sie, że może ja jestem pijana? Takie różnice są :)

ehhhh, straszne problemy z tymi remontami...nie wiem kto w ogóle projektowal te mieszkania w blokach, chyba jakis pijany architekt ;)

2 w 1 to super rozwiązanie, ale u mnie wanna by nie weszła:((((bidet jest tylko dzieki mojemu szalonemu pomysłowi, żeby pomniejszyć kuchnię:))i dzięku temu wlazł:))
nooo w mojej sie bidet nie zmiesci ;)
chcialam prysznic ale stwierdzilam ze zrobie wanne z parawanem szklanym i bede miec 2 w 1 :) mam nadzieje ze juz niedlugo

ja też nie mam kafli po sam sufit:))mam też malowane "kawałki" ściany:))nie mam wanny tylko kabinę i mam mój upragniony bidet, bez którego nie wyobrażam sobie już łazienki-lata przyzwyczajeń z domu rodzinnego:)
ja planuje dac jak najmniej kafelek, podłogo, przy wannie, przy umywalce i moze przy kibelku, reszta bedzie pomalowana

wybralam jasnoszare, prawie biale i do tego czerwony waziutki dekor
ale teraz sie zastanawiam nad bezem i do tego jasnoszary lub srebrny waziutki paseczek

w sobote robie rajd po sklepach i w koncu cos wybiore na 100% tylko jeszcze cena musi mi sie podobac, bo kokosow nie chce wkladac w ta lazienke

znam ten ból:))Wiper, a nad jakimi się zastanawiasz??ja mam u siebie beż z brązem czekoladowym, wiem, że oklepane:))ale mnie się podobają
ehhh, nie moge sie zdecydowac na kafelki do łazienki :/
za niedlugo bedziemy startowac z tym koksem, przy okazji okna wymienimy-juz sa gotowe, przyjada z Gdyni ;)

bleee, az nie chce mi sie myslec o tym bajzlu ktory nas czeka

Dzięki, Aniu :)

hej Ela !

helou :)))

Beatka zawsze jestescie mile widziani:)

wiecie co ja to mam jakiegos pecha jeszcze jakby tego bylo malo chyba mam zapalenie spojówek:( a moze to tylko alergia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry