Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***142***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Porblem polega na tym czy sie zgodzic podjąc tę pracę. Bardzo mi sie ona podoba, ale za bardzo nie odpowiada mi kwestia finansowa.

Boję sie ze zaprzepaszczę swoją szansę i dalej będę siedziała w domu bez kasy i bezczynnie. A z drugiej strony jeśli okarze sie ze dostalabym lepszą propozycję??

jak dostaniesz lepsza to z tej zrezygnujesz proste niunia

Ja chce miec taki problem jak twój nie gniewaj sie myszko

aneczkal idź, popracuj i rozglądaj się za czymś lepszym-lepiej płatnym:))takie jest moje zdanie
A ja powiem tak z własnego doświadczenia, jeżeli nie chcesz tej pracy to do niej nie idź, świat się nie zawali, jeżeli nie przyjmiesz tej oferty, może rzeczywiście trafi się coś lepszego. Ja już kilka razy zmieniałam pracę, bo coś mi nie pasowało, ale często było tak, że gdybym nie przyjęła tego co było-jak leci,to bym na tym lepiej wyszła i jakoś łatwiej byłoby mi zmienić. Porozmawiaj z mężem i rodzicami,oni lepiej znają Twoją sytuację i Ci doradzą.

Dzięki aleksad.:) A tak poza tym to chyba dzisja nie jest najlepszy dzień na takie pytanie.

czemu ?

cholipcia...nudzi mi sie...nie lubie takiej bezczynnosci w pracy :/

ja bym znalazła Ci Wiper zajęcie ;)

ja w czasie mojego szukania pracy pierwszą propozycję otrzymałam po 2 miesiącach i pewnie bym ją przyjęła gdyby mi mąż i mama nie uświadomili że jak odejmę koszty dojazdu to wyjdzie mi na rękę niewiele więcej niż wynosił mój zasiłek. To mnie przekonało. Szukałam więc dalej i znalazłam coś lepiej płatnego tyle tylko ze raczej nie mam szans na dłuższe zatrudnienie tutaj.
na szczescie jeszcze tylko godzinka mi zostala wiec troche sie moze poudzielam w interesujacym watku pt sens spowiedzi :)

Kropusiu nic nie wiadomo, a takie decyzje dotyczące pracy to trzeba na spokojnie przemyśleć

mi to się trafiło, tzn. spadło z nieba :)
Postanowiłam, że zaczne pracować.
Dałam 1 ogłoszenie do gazety, zadzwoniła do mnie kobieta, po tygodniu została moją szefową i jest nią do dzisiaj :) :) :) uuu... to juz prawie 3 lata :)
Na moje 23 to całkiem sporo, co nie? :)

A wątek wspomniany przez Wiperka jest genialny :) Normalnie chce się płakać ze smichu momentami :)

a ja już tego wątku czytać nie mogę, bo się tylko niepotrzebnie wkurzam. Niektóre osoby to takie złośliwe potrafią być - tylko pytanie po co?Każdy ma prawo robić to,co chce, jedni bardziej a drudzy mniej poważnie do wiary podchodzą i co komu do tego?

taaaaa...nie jestem zagozala katoliczka i swoje na sumieniu mam, nie lubie instytucji kosciola ale staram sie to pominac i zajac sie sama wiara

watek jest boski :)

Ja się powoli żegnam:)miłej reszty dnia życzę:)

Papa ja tez zmykam. Robic obiad i do pracy po męża. I chyba musze dzisiaJ zjeśc lody...

a ja z moimi rozterkami sama do 21

pusto tu

hej Magda:))co u Ciebie??znów nie udało nam się spotkać:((my się przeprowadzalismy w sobotę, jesteśmy już na swoim, póki co jeszcze nie mamy mebli, materac na glegie i tyle:))ale łazienka i kuchnia już są:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry