Widok
może nie warto, faktycznie ;)
aleeee.... mój szef jest wspaniały... ale jego druga połowa... masakra... jakoś się trzymam, ale dla poprawy schrzanionego humoru wymyślam, co jeszcze mogłabym jej zrobić :P
Ja później się odezwę, muszę jeszcze coś pozałatwiać
Papa :) POzdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!
aleeee.... mój szef jest wspaniały... ale jego druga połowa... masakra... jakoś się trzymam, ale dla poprawy schrzanionego humoru wymyślam, co jeszcze mogłabym jej zrobić :P
Ja później się odezwę, muszę jeszcze coś pozałatwiać
Papa :) POzdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!
a do mnie dziś dzwoni i pisze jakiś imbecyl :/ nawet miałam przez jakiś czas wyłączoną komórkę, żeby nie odbierać :/ pomyliłam się chyba zapisując nr tel swego kolegi ze szkoły, aten bez przerwy do mnie wypisuje i dzwoni. Przeprosiłam go za ewentualną pomyłkę, ale ta namolna osoba jest jakas głucha :/
wiecie co?
ja sie po prostu musze komus pochwalic, bo mnie skręca !!!!!!!!!!!!
nie robie nic, nie biegam, nie cwicze, nie głodze sie, wpieprzam hamburgery, pije radbule na okręta, jem w nocy i cholera SCHUDłAM 6 KILO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jak to sie stało, hepi jak dzieciak jestem
spodnie przez biodra ściągam
wszystko mi wisi :)
ja sie po prostu musze komus pochwalic, bo mnie skręca !!!!!!!!!!!!
nie robie nic, nie biegam, nie cwicze, nie głodze sie, wpieprzam hamburgery, pije radbule na okręta, jem w nocy i cholera SCHUDłAM 6 KILO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jak to sie stało, hepi jak dzieciak jestem
spodnie przez biodra ściągam
wszystko mi wisi :)