Widok
no całe szcze scie ze tak to sie skonczyło
u nas jest nowa maszynka bpo tym jak tesciu nastawił wode w czajniku i gotowała sie kilka godzin az wróciłam z pracy bo on nie czuł ze sie cos pali a o wodzie zapomniał
i po tym jak tesciowa wstawiła ścierki do wygotowania i wyszła po zakupy a woda wykipiała i zgadziła ogien a gaz leciał i leciała ze 3 godzinki az maz wrócił
u nas jest nowa maszynka bpo tym jak tesciu nastawił wode w czajniku i gotowała sie kilka godzin az wróciłam z pracy bo on nie czuł ze sie cos pali a o wodzie zapomniał
i po tym jak tesciowa wstawiła ścierki do wygotowania i wyszła po zakupy a woda wykipiała i zgadziła ogien a gaz leciał i leciała ze 3 godzinki az maz wrócił
Ja mam fobie. Zawsze przed wyjsciem z domu wpadam do kuchni i sprawdzam wszystkie kurki od gazu.
A tez mialam przygode, jak bylam mala topilysmy z kumpelka swieczki na wosk i mi sie zapalilo w garnku az mi grzywke spalilo hihihi
Podobnie bylo jak smazylam sobie frytki i mi sie olej zapalil w garnku:))))
A tez mialam przygode, jak bylam mala topilysmy z kumpelka swieczki na wosk i mi sie zapalilo w garnku az mi grzywke spalilo hihihi
Podobnie bylo jak smazylam sobie frytki i mi sie olej zapalil w garnku:))))
ciemno i u mnie się zrobiło :/ żeby nie padało jak będę szła na busa, bo teraz pada :/
a propo gapiostwa :) kiedyś poszłam do kościoła i pod koniec mszy przypomniało mi się, że chyba nie wyłączyłam żelazka :/ wtedy powrót do domu nie był jak zawsze w pół godz. a chyba w 15 min. na szczęście było wyłączone :)))
a propo gapiostwa :) kiedyś poszłam do kościoła i pod koniec mszy przypomniało mi się, że chyba nie wyłączyłam żelazka :/ wtedy powrót do domu nie był jak zawsze w pół godz. a chyba w 15 min. na szczęście było wyłączone :)))
w moim malzenstwie to ja jestem ta od klutni
ale to przez to ze od jakiegos czasu moj kochany nie ma dla mnie ani dla dziecka czasu zawsze jest czyms zajety po trzech latach poszlismy do kina:) bo mial chwile czasu
hania jestem
ostatnio jedynym sposobem na rozladowanie napiecia miedzy nami jest sex i mnie i jemu pomaga byl czas ze sie mnie czepial non stop teraz troche wyluzowal
dobre sa czasami te rozlaki masz racje :)
rzeczywiscie to jest dziwne, ale jak komus odpowiada...
u mnie w szkole jest małżenstwo nauczylieli. razem przyjezdzaja, razem odjezdzaja, jada do mamy po córeczke. sa bardzo zgodna i fajna para. im to nie przeszkadza.
dla nich to normalka
a ja sie ciesze, ze koncze prace ok 14-15. mam czas dla siebie, amaz wraca ok 18.30. a weekendy mamy oboje wolne( o ile nie jade co 2 tyg na zjazd :))
u mnie w szkole jest małżenstwo nauczylieli. razem przyjezdzaja, razem odjezdzaja, jada do mamy po córeczke. sa bardzo zgodna i fajna para. im to nie przeszkadza.
dla nich to normalka
a ja sie ciesze, ze koncze prace ok 14-15. mam czas dla siebie, amaz wraca ok 18.30. a weekendy mamy oboje wolne( o ile nie jade co 2 tyg na zjazd :))
ale ty masz p********!!:)
znam kilka osob co pracuja razem znaczy malzenstwa i zawsze sie kluca
moze ona jest masochiska:)pmagdalena napisał(a):
> Dokładnie ja nikogo nie oceniam
> ale dziwnie sie poczułam i zrobiło mi sie przykro ja ta
> koleznaka napisała mi ze jestem nienormalna bo nie chce z moim
> mezem spezdzac 24 godzin na dobe
>
>
> Dokładnie ja nikogo nie oceniam
> ale dziwnie sie poczułam i zrobiło mi sie przykro ja ta
> koleznaka napisała mi ze jestem nienormalna bo nie chce z moim
> mezem spezdzac 24 godzin na dobe
>
>
czesc dziewczynki co tu tak drentwo czyzbyscie dzisiaj zasypialy w pracy ja mam dzis wolne musze sie odstresowac wczoraj na koniec dnia brakowalo mi pieniedzy w kasie liczylysmy na wszystkie sposoby bo to spora suma i malo prawdopodobne wydawalo mi sie ze moglabym sie pomylic przy kasowaniu ale zawsze wychodzilo tak samo bylam zalamana i w koncu moj kolega doszedl przegladajac operacje ze zamiast KW wystawilam KP wiec ten huk ktory slyszalyscie w trojmiescie wczoraj okolo 20:30 to byl kamien ktory spadl mi z serca hi,hi
dziewczyny moze tutaj mi pomożecie...bo nie chce zakładac kolejnego wątku o fryzjerach/fryzurach itp. Mamn krecone włosy takie za łopatki, chciałabym obciąć je jakoś fajnie i zrobić sobie grzywkę, którą oczywiście ym prostowała prostownicą...myślicie że to dobry pomysł.Nie ukrywam ze mam ogromną chęc, ale trochę się boje :((