Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH ***161***

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nooo mi się też pare razy zdarzało np. wieczorem przyjechac do pracy bo mi sie wydawało, że nei zamknęlam drzwi i takie tam..

mam dokładnie to samo

Jest tu kto ?:) Czy wszyscy uciekli przed deszczem, który się do mnie zbliża? Chumry się zebrały, że hohoh
A ja jeżdzę busikeim teraz i nie wiem jak długo jeszce nie wsiąde do swojego autka za kierownicą ;(

no ja mam tak czesto i siedze gdzies jak na szpilkach
a teraz w mieszkaniu bede miała piecyk gazowy-dwufunkcyjny. mam nadzieje,ze bezpieczne to jest

nie martw sie na zapas gosikosz

ciemno i u mnie się zrobiło :/ żeby nie padało jak będę szła na busa, bo teraz pada :/

a propo gapiostwa :) kiedyś poszłam do kościoła i pod koniec mszy przypomniało mi się, że chyba nie wyłączyłam żelazka :/ wtedy powrót do domu nie był jak zawsze w pół godz. a chyba w 15 min. na szczęście było wyłączone :)))

:)

ooo! znam to z zelazkiem :D

:( mam dzisiaj smutny dzień

co sie dzieje??

wczoraj pokłóciłam sie z mezem a dzisiaj rano mnie przeprosił i teraz zadzwoniłam do niego a on znowu to samo
mam dosc chyba dzisiaj na noc nie wróce do domku

kiedyś jak robiłam zrazy to też jakoś zapomniałam i wyszłam z domu. Nie pamiętam ile mnie nie było ale też sporo... Ale pamiętam, że wtedy tacie mojemu smakowały, bo jak to powiedział, lubi takie przykopcone hihih.
Ale poważnie to niestety często sobie mówie, że mam więcej szczęscia niż rozumu...

Magda, nie doradzam, bo nie znam ani Twojego męża, ani Twojego związku. W każdym bądź razie przykre to jest i szkoda mi Cię. Naprawdę trzymaj się

nie martw sie...
pogadaj z nim albo skoncz dyskusje
w koncu ktos zawsze usi byc tym madrzejszym :)

jak ja koncze to on siada i gada niby do siebie ale tak zeby mi dowalic i za kazdym razem mówi mi ze to moja wina te kłótnie i ze jest taki bo ja go nauczylam
mam dosc nie chce dzisiaj tam wracac

długo to tak? Mieszkaliście razem przed ślubem?

współczuje
oj biedna ty...spróbujecie moze po prostu sobie powiedziec: ok. zmaykamy stara sprawe i idziemy do przodu"

dokładnie, mi też sie wydaje, że najgorsze to zakopać się w swoich złośliwościach. Człowiek już potem nie pamięta w czym był problem a i tak jest zgryźliwy.

gosiksz, nic się nie martw, ja też mam kuchenkę gazowo-elektryczną i piecyk dwufunkcyjny w mieszkanku:))żadnego niebezpieczeństwa nie ma:)
Uciekam do domku ;/ kurcze pada a ja bez parasola ;/ Trzymajcie się, zajrzę z domku pewnie i tak hihi.

Magda, trzymaj się.

Madziu, jak cos to dzwon i do mnie wpadac mozesz:)
Mam nadzieje ze sie wyjasni to wszystko u Was.
Pozdrawiam