Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH ***161***

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a u nas cieplusio...slonce swieci...jutro ma byc jeszcze cieplej

Cześć Wszystkim! Ale cholerna pogoda. Wsiadam do autobusu zimnooo, wysiadam - gorąco... wściec się można.

Dzis mam stresa, bo czekam na odpowiedź z banku w sprawie kredytu. Jak nie zadzwonią dzis to do poniedziałku chyba jajo kwadratowe zniose...

Magda, jak samopoczucie dzis?

Na weselniku rozpętało się prawdziwe piekło... Nie pamiętam jeszcze czegoś takiego. żenada!!!
dziewczyny, powiedzcie mi proszę o co chodzi z tą aferą??
o to chodzi ze okazalo sie ze Beatka81 jest ta sama osoba co magic z watku milosc boli

i rozpetalo sie istne pieklo :)
w zasadzie nie mam nic przeciwko, bo trzeba brac jakas tam odpowiedzialnosc za to co sie wypisuje w necie, tym bardziej jak sie wkleja swoje zdjecia
nie podoba mi sie tylko to usuwanie watkow, jak juz ktos nawarzyl sobie piwa to niech je wypije

ale w jaki sposób to wyszło?i co w tym złego??bo ja chyba nie kumam:))czy zwierzenia Magic były prawdziwe?czy to ściema?
ach, nie wiadomo czy prawdziwe...

wyszlo przy poscie, w ktorym magic wkleja zdjecie beatki ze slubu jako jeszcze jedno swoje ulubione z prosba do pmadzi o przerobienie przy okazji

ale jazda:))kurde tylko po co te laski się tak gorączkują, Beatka może nie chciała się ujawniać i dlatego opisała coś pod innym nickiem, a potem nie zmieniła i się rypło...jej sprawa:)
czesc dziewczynki co tu tak drentwo czyzbyscie dzisiaj zasypialy w pracy ja mam dzis wolne musze sie odstresowac wczoraj na koniec dnia brakowalo mi pieniedzy w kasie liczylysmy na wszystkie sposoby bo to spora suma i malo prawdopodobne wydawalo mi sie ze moglabym sie pomylic przy kasowaniu ale zawsze wychodzilo tak samo bylam zalamana i w koncu moj kolega doszedl przegladajac operacje ze zamiast KW wystawilam KP wiec ten huk ktory slyszalyscie w trojmiescie wczoraj okolo 20:30 to byl kamien ktory spadl mi z serca hi,hi

nie no masakra. Na tym weselniku jest taki bajzel jak na pchlim targu...
Powiem szczerze, że dlatego troche zaniepokoił mnie ten post o zazdrości utworzony przez nowego użytkownika... oby tylko tu się to nie wkradło.

znam to mystic :) kiedyś tak się rąbnęlam na 1600 ;/

za to od wczoraj mam znowu kilka siwych wlosow na glowie:(

uciekam myc wlosy bo musze zapolowac dzis na moja fryzjerke zeby mi podciela grzywke

Mystic te siwe to wyrwać trzeba:)

mnie osobiscie to nie spotkalo...zawsze mi sie wszystko zgadzalo...

ale pamietam jak pomagalam kolezance szukac sporej sumy, cos kolo 2000 zl...okazalo sie ze nabila na kase a nie przyjela pieniedzy od klienta i niestety musiala zwrocic ze swoich pieniedzy

wlasnie wyrywam za karzdym razem a moja fryzjerka na mnie krzyczy za to

dziewczyny moze tutaj mi pomożecie...bo nie chce zakładac kolejnego wątku o fryzjerach/fryzurach itp. Mamn krecone włosy takie za łopatki, chciałabym obciąć je jakoś fajnie i zrobić sobie grzywkę, którą oczywiście ym prostowała prostownicą...myślicie że to dobry pomysł.Nie ukrywam ze mam ogromną chęc, ale trochę się boje :((
no ja kiedyś miałam numer własnie z tym pomylonym KW i KP...a innym razem wypłaciłam za dużo o 1000... na szczęście wiedziałm komu i uczciwi ludzie. Oddali bez problemu. Jak to mówie, więcej szczęscia niż rozumu...

hellou :)))))))))))))))))))))))))))))))))