Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***52***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy:))))))zebyscie mialy gdzie pisac jak sie obudzicie i przepraszam zapomnialam ze dzis niedziela spijcie sobie:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aniu, patrzałam... wiele rzeczy mam już wypróbowanych i nic... wczoraj mój Mąż specjalnie mnie masował w odpowiednich punktach i to też nie ulżyło... mam dość :( dzisiaj to ja mam dołka, bo przez to okropieństwo tyle życia tracę!!! i nie wiem, za co to mam... :(

beatko zagladalas na ta stronke www moze tam bylaby jakas rada?

musi byc

Klemens został sam w domu :) on wcześniej też bywał sam w domu, bo jego właścicielka też pracowała :) na razie jest wystraszony nowym miejscem, prycha, chodzi nastroszony, a najlepiej jest mu pod łóżkiem w sypialni i na górnej szafce kuchennej :) przychodzi tylko do mnie na jedzenie i czesanie :) Piotra boi się jak ognia :)

niestety... myślałam, że po wczporajszym dniu przejdzie... ale nie przeszło... nie mogę nawet nic wypić, bo mnie goni do kibelka... a mam pilną sprawę w pracy do zrobienia... :(

Ale bardzo się cieszę, że tak Tobie ładnie się uloży!!! Bo będzie dobrze rybko!!!!

dzieki dziewczyny

Beatko czy to migrean?

Madziu, wspaniale!!!!

ja umieram...

madzia ciesze sie z tej wiadomosci własnie miałam pisać czy już przytuptałaś od tego lekarza czy nie
ja się wybieram do rodzinnego ale w tym tyg nie wypali muszę porobi.c badania krwi i w końcu ustalić moja gr i rh:)

a klemensik z kim został sam Elu? a jak on wogóle się czuje??

a ja nie mam miesiaczki od pól roku ale po operacji bedzie dobrze napewno

a mój mąz ma dobre wyniki badania nasienia wiec ten powód braku dzidzi odpada

Wtórna bezpłodność to nie diagnoza... Oznacza to tylko, że już raz byłaś w ciąży... Gdybyś nigdy nie zaszła w ciążę, cierpiałabyś na bezpłodność pierwotną...
u mnie to ze on jest nic nie oznacza tak przynajmniej twierdzila lekarka a moj problem okreslila jako wtorna bezplodnosc tak najwygodniej bo przed pierwsza ciaza nie mogli wogle dojsc dlaczego nie zachodze a teraz jest przynajmniej na co zrzucic

Ja odwrotnie! Każdy okres jest dla mnie wskazówką, że mój organizm zaczyna działać... I tak jeszcze musimy trochę poczekać...
najbardziej mnie wkurza jak co miesiac z nadzieja czekam a tu fiasko wierze ze skoro poprzednim razem po paru latach prob sie udalao to i tym razem sie uda i staram sie nie myslec ale to jest silniejsze odemnie

Ogólnie to wpływ "cywilizacji". Najbardziej pogorszyła sie jakość męskiego nasienia... (ale to zabrzmiało... nie, nie wiem tego z doświadczenia, tylko literatury fachowej :))

Problem jest też bardziej nagłośniony... Dawniej ok. 1/6 par miałą problemy, teraz 1/5. Ale teraz większość tych par ostatecznie ma dziecko...
pamiętam tylko, że wybuch był, jak miałam 6 lat, w szkole w gabinecie lekarskim dali nam coś do wypicia :/ coś wstrętnego, ale w nagrodę dostałam cały kilogram czekoladowych cukierków :)

a swoja droga tak slucham patrze i czytam co to jest ze tyle kobiet ma klopoty z zajsciem w ciaze u mnie to chyba dziedziczne ale kiedys tego tak duzo nie bylo moze to jakies efekty uboczne po CZERNOBYLU?

Pusto, ale wesoło! Madzia, kamień z serca, nie mogłam uwierzyć, że nie ma nadziei!
ale tutaj dzisiaj pusto jest

super

a ja mam kota Klemensa :)))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry