Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 529

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Tamten już dawno przekroczył setke, więc pozwoliłam sobie sprawić tę przyjemność i załozyć nowy- dawno tego nie robiłam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kaś, jest nowy wątek, zagubił się na drugiej stronie :)
Dużo zdrówka dla synka!

Cześć.
Młody ma anginę, wczoraj musiałąm wolne wziąc, zeby z nim do lekarza jechac. Ocyzwiscie pierwsze co jak wszedł to powiedział: dzień dobry. Chce naklejke.
zeri kultury to moje dziecko :))
Wyjątkowo jestem jeszcze w pracy, ale niedługo zmykam. Zakładał ktoś nowy watek? Bo ten juz grubo po 100.
Mar-chew ja też nie lubię zimy :))
U mnie za oknem straszna mgła, normalnie mleko i nic nie widać, oby do domu po pracy trafić ;))
Izulucha zdrówka życzę :)
oj, jak ja nie lubię jeździć do stansted... Pewnie Wy z Londynu to macie prostą drogę... a ja po takich zawijasach muszę jeździć... nie raz widziałam jak samochód wypadł z drogi... w kiedyś jak wracałam ze Stansted to była taka mgła - że praktycznie głowę przy szybie miałam...
dzien dobry, ja dzis o 5 rano odwozilam meza na lotnisko i kolo stansted oki, ale w londku juz sypalo i sypie nadal, ale jest na plus...
a maz pisal, ze lecialo z nim tylko 6 osob w samolocie do Oslo i tam piekne slonce i duuuuzzzzzooooo sniegu...
mnie chorobstwo bierze rowniez, cieknie z nosa itp...a i wyjelam sobie kurtke ktora uzywam na narty i weszlam w nia, nawet sporo miejsca jeszcze wbrzuchu mam, tylko wersja lzejsza jeszcze ciasnawa w brzuchu, ale jeszcze 2 tygodnie i brzuchy i dietka, a zaraz ide z mloda do przychodni na wazenie i aby obejrzeli czy oki...
Walerko, ty wracaj juz do domku, bo ci znow pociagi odwolaja...
a ja mam jak Walerka z ta Hiszpania, chcialabym wrocic na wyspy kanaryjskie, bo dawno tam nie bylam...
a tak milego dnia,
Ceas, gratulki z okazji okraglej miesiecznicy hihi
a ja tam nie lubię zimy...
dzień dobry:)ale mam urwanie główy, przerabiam juz 3 opiekunkę do dziecka, chwilowo z KUba siedzi moj tata a ja znowu mam dziś kolejne spotkanie z nianią. Jeszcze dziś w pracy do 17tej:/
Jedyne pocieszenie że na dworze ślicznie bialutko:):)
ja też lubie zimę taka fajną czystą białą, u mnie na wsi wygląda teraz super :) u nas zapowiadają teraz duże mrozy więc zobaczymy jak to będzie; mi się też marzy Hiszpania
przepraszam plus 4 ma być w piątek - jutro tylko 2 na plusie...
to ciesz się śniegiem póki możesz - jutro ma być 4 na plusie a w niedziele słoneczko i plus 6:)
a ja kocham snieg, to jego wina ze nie moga sobie z nim w uk poradzic. wszystko wyglada tak slicznie i bialo, czysto. jak ja bym poszla na sanki.

a wogle apropo hiszpani to moj ulubiony kraj na wakacje, wracam do niego dosc czesto a ja z regoly nie wracam do kroajow w ktorych juz bylam ale nie mam poczucia ze jestem w tym samym kraju bo regiony hispani tak bardzo sie roznia od siebie.

ja dotarlam do pracy ale zastanawiam sie czy wroce, chyba za ambitna jestem bo nikt poza mna kto dojezdza pociagiem nie dotarl.
witam!
mamy dzisiaj w UK powrót zimy... sypie jakby się wściekło... ale i tak jest na plusie więc nie wróżę aby się długo to cholerstwo ustało...
ach, jak ja się cieszę, że dzisiaj nie pracuję:)
Cześć!
A mnie cholera choroba łapie. A w sobote kulig mam ;-(. Faszeruje się od wczoraj dragami, teraz popijam wodę z miodem i cytryną. No mam nadzieję, że jakoś się rozejdzie po kościach. Teraz kompletnie mi chorowanie nie pasuje.

Polecam Hiszpanię. Byliśmy w Costa Brava (cudnie) i tam rzut beretem i byliśmy w Barcelonie ichniejszą kolejką. Barcelona ogromna i w jeden dzień trudno wszytsko zobaczyć - byliśmy tam 3 dni, a i tak mam niedosyt. Ogólnie to moje najlepsze wakacje były.
dziś szczęśliwe siódemki ;))
Kropusia miłego i dziękuję za wesołego maila :))
Kropusia, Tobie również miłego dnia :) I nieco wytchnienia od pracy w pracy ;))

hej!

dzięki Kasia :) oj zleciało... 7 m-cy temu o tej porze plotkowałam już z fryzjerką w trakcie robienia fryzury :)) do roku już tylko chwilka... za szybko mi ten czas ucieka :) a u Ciebie dzisiaj jak fajnie - dwie siódemki :)

Cześć koleżanki

Czasami chciałabym mieć możliwość takiego zdrowego poleniuchowania w pracy, ale ostatnio bardzo kiepsko z tym.
Życzę wszystkim miłego dnia.
Może w jakiejś małej przerwie uda mi się zajrzeć na chwilkę.
Cześć :)

Caes. najlepszego z okazji 7-miesięcy :)))- zleciało co ;), nim się obejrzymy a będzie rok :))
Hej dziewczyny ja się pożegnałam ale w sumie przecież jestem w pracy więc neta mam :) wczoraj miałam kolende, jak przyjechałam do swojego domu to myśłałam, ze padne: dom zasypany totalnie, nie było tam nikogo tylko kilka dni a normalnie byłam w szoku, piec mi wygałs w chałupie zimno, ledwo zdążyłam odszuflować śnieg żeby ksiądz miał dróżkę do domu, jaja jak berety :)
Ja coś bezsenność mam:)
Ja-dwisiu tak zgadza się szukam kogoś tzn polonistki no najlepiej z gdyni,kto jest,ze tak powiem w temacie matur ustnych,chodzi o kilka korepetycji i pomoc przy napisaniu bibliografii i pracy,jakbyś kogoś znała to będę wdzięczna za namiary:)
dobrej nocki:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry