Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 607

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
No to ja he he uprzedziłam Was :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
brawo!
a więc jeszcze raz, rozwalił mnie ten demotywator
http://demotywatory.pl/2846696/Wszak-Polacy-nie-gesi
Michałowa - a może urodziłaś się od razu po północy? ;>
mojej córce buzia się nie zamyka ;P mój mąż się śmieje, że za dużo do niej gadałam - hehe... czasami to nawet telewizji nie można w spokoju obejrzeć ;P
No właśnie nie -o 14:20 ;-)

Lenka czasem ma taki napad i gada sama do siebie ;-).

A powiedz Marchew, mąż pewnie w szoku był jak zobaczył Hanię po takim długim czasie, jak wróciłaś z PL?
No, Karolina brawo!
nie wiem czy był w szoku - był mega szczęśliwy jak nas zobaczył :) jeśli był to mocno to ukrywał ;P
no właśnie Hania kiedyś miała napady na gadanie, a od kilku dni buzia jej się nie zamyka - cały dzień ma nawijke :)
po mamie... ;P
No to czekam az Lenka tez zacznie ;-).

No nie watpie ze byl szczesliwy hehe, ale mialam na mysli to ze Hania bardzo sie zmienila przez miesiac.

Musialam wziac Lenke na rece bo przez sen sie krecila i poplakiwala i teraz spi na mnie - dlatego pisze bez pl znakow, bo jedna reka - lewa ;-)
no był w szoku - ale musiałam się go o to dopytać, bo sam z siebie nic nie powiedział... teraz znowu czeka nas rozłąka... 1 kwietnia przylatuje i zostaje prawie do maja...
Nasz balkon, 5:50
D.: M., widziałeś? Tam pobiegł biały zajączek!
M.: Ehe...

W domu, po pracy, 19:00
M.: Jak wychodziłem do pracy widziałem Twojego zajączka. To był piesek, czarno biały, dość spory... Nawet trochę zaduży jak na zajączka...
Tego się nie spodziewalam... ;P
he he dobre :)

no ja się żegnam na dziś, głowa mi pęka od tego myślenia dzisiaj, mam już gotową dobrą kolację i dziś chyba pobiję rekord i będę o 20 już w łóżeczku, także dobranoc dziewczynki
;-)

A jak sobie poradzilas sama w samolocie?

reka mnie boli - Lenka coraz ciezsza. chyba musze ja obudzic bo od 17:20 spi i mi na noc nie zasnie. Bede musiala pozniej dzis ja kapac, zawsze ok 20 to robie. Ale dzis jest "dziwne" te moje dziecie. Albo zeby, albo skok rozwojowy, albo nie daj Boze jakas choroba...
dobranoc ;-)
Dobranoc, Karolinko!

Michalowa, nie kracz! ;))
troche mi zajelo zeby zrozumiec o co chodzi w tym demotywatorze, nie ten umysl.

ja sie urodzilam we wtorek, tak twierdzi google. wiem ze zaraz przed wielkanoca i mama sie na zyczenie w wielki piatek wypisala bo kiedys trzymano 7 dni po porodzie.

mnie to juz obojetnie kiedy i jaki dzien byleby juz
hehe - aż mi się przypomina moje zniecierpliwienie...
Silje - co to za impreza była, że psa z króliczkiem pomyliłaś ;>
samolotem jeszcze sama nie leciałam - jak sobie poradzę okaże się już wkrótce... już się nie mogę doczekać tych złowieszczych spojrzeń, że dziecko płacze - hehe ;P
Kurcze nie było mnie chwilkę a tu już nowy wątek i sporo postów, no to się chwali dziewczyny :)
Ja urodziłam się w sobotę :P
Dzień dobry!

Mar-chew właśnie nie było żadnej imprezy, i to mnie martwi... ;P Mamy obok bloku polanki, mały lasek, to co może po takim terenie biegać jak nie zajączek - no bo psa się nie spodziewałam? ;))

Niezapominajka, sobota blisko niedzieli, a jak u Ciebie sytuacja z lenistwem wygląda? ;)) Michałowej, już teorię wystawiłyśmy ;P

U nas dzisiaj w bloku mega impreza była, muzyka do 3 w nocy "umilała" nam porę spania :/ Aż dziwię się, że nikt na policję nie zadzwonił - no tak, jak nasi sąsiedzi reagują jak tylko tv jest właczona trochę głośniej niż zazwyczaj (po 19!), więc po co przejmować się muzyką! ;P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry