Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 609

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kolejna odsłona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny :)

Michałowa już się ciesze na te karmienia :) ach ułożę sobie specjalnie jakąś mowę moralizującą :P No to wstępnie w najbliższą sobotę robimy zjazd zołz?
Ja mam dziś straszny dzień, wszystko mi się wali na głowę, ach same problemy rodzinne, finansowe... :( Padł nam już całkiem samochód, naprawa to 1000zł, w przyszłym tygodniu musze zapłacić OC kolejne 1000zł, a auto warte 2500 :/ Mieliśmy zamiar je sprzedać do końca marca, żeby chociaż na OC zaoszczędzić, ale jakoś nie ma chętnego :(
Masakra...
dziewczyny jeśli wydobrzeje zapraszam w ten weekend, jeśli nie to sobota za tydzień, niedziela mi nie pasuje bo idziemy do filharmonii
Marchew~, super że się udało z tą parafią! ;-)

Moje plany poszły w łeb i mam oba weekendy wolne. Także możemy się spotkać i obie z Marchew bezczelnie karmić dzieci na oczach Niezapominajki ;-).

Karola specjalnie zachorowała, żebyśmy jednak jej nie odwiedziły...
a co ty chcesz negocjować he he; odezwij się proszę z konkretami na maila jak już będziesz wiedziała co i jak bo nie wiem czy powinnam zamawiać jakieś materiały czy nie :)

poleżałam godzinkę i mam dość,znów biorę się do jakiejś pracy
Kasia - super nowina! Gratulacje! Krzyś - piękne imię :) Wracaj do nas!
Spotkanie powinno odbyć się koniecznie w weekend - bo Niezapominajka musi być - abym mogła nakarmić Hanię naturalnie - a co! Mam nadzieję, że będzie mocno głodna ;P
I... znalazłam parafię (właściwie moja teściowa!) także chrzciny odbędą się planowo... także Karolinko wracamy do negocjacji... :D
i nawet nie mogę wyleżeć tego bo cały czas mam pilną robotę, teraz zjem rosół i się zmuszę do wyrka
Karolinko zdrówka!
witam się w ten piękny od rana słoneczny dzień, ja chora na maksa, wyciągnęłam już wszystkie leki z apteczki, jestem załamana tak mnie wszystko boli i katar ogromny, cholera no!
moje dziecko duzo spi a ja nie mam na nic czasu. a wogle jestem super nerwowa, dzis walczylam z wozkiem i tak przeklinalam jak dawni nie.
dobranoc wszystkim bo mala spi to i ja powinnam
Witam popołudniowo :)

Kasiu miło, że wróciłaś :) Serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa :*

Reszta zołz tez napewno kiedyś wróci i tak jak Kasia miło zaskoczą nas swoimi nowymi suwaczkami :)

Ja niedawno z pracy wróciłam i właśnie wstawiłam obiad, ale głodna jestem :P
Iza no to czekamy na e-kumpla dla mojego synka :))
Co do pogody to u mnie za oknem deszcz i silny wiatr, a wczoraj było tak pięknie.
u mnie totalna koszmarna pogoda, ja chora, kotek chory też
u mnie od wyjazdu męża wszystko się pieprzy! aż szkoda PISAĆ...
hejka!
walerka dobrze, ze juz wszystko oki ;) zdrówka dla małej życze :)
kasiu gratuluje ;)

kurcze czy u Was tez taka beznadziejna pogoda?? u mnie pada od rana wrrr i przez to mi łep peka....
witam sie znow...

Kasiu, super, oj Blanka bedzie miala konkurencje hihi ;-), ale moze durgie jak okaze sie chlopcem to e-kumpel sie pojawi hihi.

Ja zaraz na lunch zmykam i do zobaczonka
Tylko pozazdrościć... ;))

No i chłopak, coś czuję bój o Twojego małego mężczyznę będzie się tutaj toczył... Blanka, Lenka, Julka huuuhhh :P
Czuję się dobrze, tylko ze względu na moje nadciśnienie muszę bardziej uważać, ale jak do tej pory jest ok i oby tak dalej :) Pracuję i jak nie będzie przeciwwskazań i zaleceń co do odpoczynku to będę chciała pracować jak najdłużej. No i będzie synek-Krzyś :))
No mam nadzieję!

A napisz jak się czujesz, no i czy synek będzie czy dziewczynka? :)

Aleee jestem ciekawa! :PP
Karolinka -dzięki :)
Silje postaram się częściej zaglądać :) Dostęp do komputera mam jak na razie tylko w pracy więc w wolnej chwili Wam potowarzyszę ;)
kasia gratulacje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry