Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 609

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kolejna odsłona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem :) byłam ponad 2 godz.u siostrzeńców, grałam w grę i we flirta oraz podziwiałam jak 2 latek układa sam puzle alfabet i szczena mi na dół opadła, świetnie się bawiłam i uśmiałam za wsze czasy :)
Cześć poniedziałkowo!

Ale mi się do pracy nie chce ;P
hej!
a komu sie chce Daria? Ja siedze i nic nie robie ...takiego mam lenia..ale to ostatnio u mnie norma...moj organizm potrzebuje urlopu ;) a gdzie tu czerwiec???

i znowu zapowiadaja snieg wrrr
Hej dziewczynki a ja za pół godzinki do domu jadę już się doczekać nie mogę, u mamusi fajnie jest zawsze ale najlepiej u siebie :) tak się stęskniłam za moimi zwierzakami
Cześć :)
Znowu początek tygodnia :/ i do tego tak zapowiadali, że od poniedziałku ma być ciepło, a ja dziś ubrałam płaszczyk wiosenny i tak zmarzłam, brrr, kurzce gdzie ta wiosna?
Wczoraj cały dzień dogorywałam, bo troche za bardzo zaszalałam na urodzinach w sobotę, koleżanka robiła mi drinki od serca, och dawno tak się nie czułam i oby nigdy więcej :)
nie ma wiosny u mnie zimno jak na syberii, czekam z utęsknieniem na wiosnę!
ojej co to za słowo "kurzce" :P kurcze oczywiście :)
czesc, ja mam straszny dzien jestem juz po scanie i nie chce mi sie nawet pisac, ale jest serduszko itp i tylko to widzialam, nic innego nie bylo widac...napisze pozniej, ale pisze skarge do szpitala itp...
jenki Izka co sie dzieje??????
jestem troszke poddenerwowana, bo przez moja tusze brzuszna, polozenie dzidziusia i blizne po CC nic nie mozna zobaczyc, co jest smieszne itp, spedzialm 2h na dolach tylko....w czwartek ide prywatnie, najwazniejsze, ze sreduszko bije...ja w ogole nie widzialam dziecka, jestem zalamana...
Napewno jak pójdziesz w czartek prywatnie to pewnie lepszy sprzęt będzie i już wszystko zobaczysz, będzie dobrze :*
czyli nadal nie znasz terminu? Izulucha - nie podłamuj się - Twoje dobre samopoczucie jest teraz najważniejsze...
marchew, termin na 10.10, ale jeszcze jak przypomne slowa , ze tu nic nie widac, ani raczek ani nozek, to zapytalam sie o tetno itp.i pokazala mi je, maz mi mowil, ze on widzial i mnie uspakaja, ale wiecie ze mnie nerwus i panikara....
Iza spokojnie, napewno maluszek rozwija się prawidłowo
Cześć!

Iza, trzymaj się i nie denerwuj - napewno jest wszystko w porządku...
Iza na pewno dzidzia jest, w końcu serduszko biło :) a ja miałam wczoraj miły wieczór, zamówiłam przyjaciółce na urodziny pocztę kwiatową i życzenia w Radio Kaszebe i ona zadzwoniła wieczorem podziękować i aż płakała mi w telefon ze wzruszenia i ja też się poryczałam he he kupiłam na bilety na wielkanocny koncert do filharmonii i przyjęłam kolejne kompleksowe zlecenie na ślubne zaproszenia więc super jest :) a tak poza tym dzień dobry i miłego dnia
hej,

dzieki za slowa otuchy, ale pech mnie nie opuszcza, jadac taxi do pracy mialam wypadek- uderzylismy w kraweznik i plot plus poszla opona, kierowca chyba byl na rauszu..., troszke poobijalam sie, nie mialam zapietych pasow i teraz czekam w pracy na to az ktos pojedzie ze mna na pogotowie,
hejka!

oj Iaz wspoczuje Ci tylu negatywnych przezyc ;* Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze, nie denerwuj sie ;)
Matulo - Iza, ile Ty się naprzeżywasz w tej ciąży... Trzymaj się... trzymam kciuki - musi być dobrze!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry