Widok
Cześć :)
Znowu początek tygodnia :/ i do tego tak zapowiadali, że od poniedziałku ma być ciepło, a ja dziś ubrałam płaszczyk wiosenny i tak zmarzłam, brrr, kurzce gdzie ta wiosna?
Wczoraj cały dzień dogorywałam, bo troche za bardzo zaszalałam na urodzinach w sobotę, koleżanka robiła mi drinki od serca, och dawno tak się nie czułam i oby nigdy więcej :)
Znowu początek tygodnia :/ i do tego tak zapowiadali, że od poniedziałku ma być ciepło, a ja dziś ubrałam płaszczyk wiosenny i tak zmarzłam, brrr, kurzce gdzie ta wiosna?
Wczoraj cały dzień dogorywałam, bo troche za bardzo zaszalałam na urodzinach w sobotę, koleżanka robiła mi drinki od serca, och dawno tak się nie czułam i oby nigdy więcej :)
Iza na pewno dzidzia jest, w końcu serduszko biło :) a ja miałam wczoraj miły wieczór, zamówiłam przyjaciółce na urodziny pocztę kwiatową i życzenia w Radio Kaszebe i ona zadzwoniła wieczorem podziękować i aż płakała mi w telefon ze wzruszenia i ja też się poryczałam he he kupiłam na bilety na wielkanocny koncert do filharmonii i przyjęłam kolejne kompleksowe zlecenie na ślubne zaproszenia więc super jest :) a tak poza tym dzień dobry i miłego dnia