Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 609

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kolejna odsłona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinko - będziesz miała na początku kwietnia czas aby zrobić dla mnie zaproszenia?
tak Marta, dla członkini z "naszej paczki" z wątku dla zapracowanych zawsze znajdę czas :)

ja właśnie odkurzyłam cały domek, umyłam podłogi, wywietrzyłam, zrobiłam obchód na ogrodzie pooglądałam co znów wyszło z ziemi i wsadziłam urządzenie na nornice tylko to wydaje dźwięki he he

a w domku mam normalnie hodowle w skrzynkach, zaraz cyknę fotki i wam pokażę
moje uprawy:
image

bratki:
image

cynia:
image

turki:
image

dynia z nasion:
image

jakieś kwiatki chyba astry:
image
haha ale szalejesz karolina ;)
ja mam jeszcze troszke czasu na przemyslenie jakie kwiatki zrobie na balkon ;)
Karolina - jakby Ci się skończyły pomysły na wykorzystanie tej niespożytej energii w swoim domu to zapraszam do siebie ;P dzięki za karteczki - jak dojadę do Polski to napiszę do Ciebie dokładnie co, jak i ile ;P cały czas nie mam odpowiedniego zdjęcia na zaproszenie ;P
ja po prostu nie umiem usiedzieć na miejscu he he, czasem to źle bo nie umiem odpoczywać, może jak się zrobi cieplej i już będzie można na leżaczek usiąść na słonku to uda mi się bardziej leniuchować :) zresztą czerwiec będzie dla mnie na 100% takim miesiącem odpoczynku i lenia
Karolina, super te donice,

ja o 16 bylam juz w domu i ja i dziecko czujemy sie ok, i widzialam dzidzie :-)ja poobijana, ale i tak w czwartek jade prywatnie...
Witam wieczornie :)
Oj Iza, ale stresy miałaś od wczoraj, ale dobrze, że widziałaś maluszka i teraz już spokojniejsza będziesz, buziaki dla Was :*
Walerko napisz co u Ciebie i Julci, pewnie już przywyczaiłaś sie do bycia mamą i straszasz się teraz dogadać i zrozumieć potrzeby swojej upartej córci :)
Iza super :) u mnie dziś od rana ponuro i chyba zimno i nic mi się dziś nie chce
hejka! u mnie tez szaro-buro...nic tylko spac a tu trzeba do 17 w pracy siedziec wrr
Izunia fajnie, ze zobaczyłas malenstwo ;)
witam..., u mnie ponuro ale w psychice..., strasznie ciężko, zawiozłam wczesnym rankiem mężusia na samolot i "Kwa heri" na 4 miesiące :(...

dobrze, że Synka mam, daje mi tyle siły wewnętrznej, że smutek da się przezwyciężyć...
Asior - współczuję takiej długiej rozłąki... z kolei u nas to ja uciekam w piątek do Polski... trzymajcie za mnie kciuki abym dała radę - bo lecę sama ;/
Ja też bym dłużej pospała - ale się nie da przy tak rozgadanym od rana dziecku ;P
NO JA TEŻ sobie nie wyobrażam, mój wyjeżdża na maks. 6 tyg. teraz; Marta trzymamy kciuki, dasz radę :)

ja się wzięłam do pracy, ale kurde mam przesiloną chyba prawą rękę bark i wszystko mi ciągnie, ech to są uroki pracy ręcznej
Hejjj!

A ja od rana w pracy...

Iza, dobrze, że nic Wam się nie stało i przygoda z taxówką skonczyła się tylko zdenerwowaniem i lekki obiciem. Trzymam za Was kciuki! ;*

Karolina, u mnie też chcesz posadzić jakieś kwiatki? ;P
Asior, Ty też się trzymaj! Mam nadzieję, że szybko miną Ci te 4 miesiące rozłąki! :*
a pewnie, że chcę :) właśnie dzwoniła moja siostra, że przyjedzie na noc z chłopakami i mam jej pomóc w pracy w marketingu
...dzięki dziewczyny za dobre słowa..., żeby był to już półmetek!....

jak Synuś się obudzi idę na zewnątrz, do ogródka może, chociaż na nic totalnie nie mam ochoty, ale niech chociaż Synek się przewietrzy...
super - pranie mi wyschło jak nic...
haloooo :)
a co tutaj taka cisza??????

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry