Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 614

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poprzedni wątek wkońcu przekroczył setkę, a ciągnął się od 27 maja :/...bez komentarza...mam nadzieję, że teraz bedzie tylko lepiej :)

Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Kasi! :*

Coraz więcej małych brzdąców w naszym wątku, no za jakiś czas to chyba na spotkanie wszySTkie przyjdziemy z wózkiem i tego Wam życzę stare zołzy i nieskromnie sobie też :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolka, trzymaj się!!! ;-)

A tu znowu cicho...
Cześć dziewczyny! No tak, mnie nie ma i w wątku ciszaaa hihi..Karolina mi pisała ze pytalyście sie o mnie ...z czego bardzo się cieszę, miło mi, ze o mnie pamiętacie...tak, bedziemy mieli bliźnieta...przyzwyczaiłam sie juz do tej mysli ;) Poki co nie jest mi dane zbytnio cieszyc sie ciążą bo dużo czasu spędzam podziwiając porcelane w łazience..ale mam nadzieje, ze niedługo przejdzie..Dzieciaczki rosną zdrowo, serduszka pikają jak szlone a mi juz brzusio sie zaokrągla ;) Trzymajcie sie dziewczyny :) Bede wpadała czasami poczytac co tam u Was no i pochwalić sie co u nas ;) Buziaki
super ze wsio ok. to ze mdli to dobrze, znaczy ze sie ciaza dobrze rozwija, chociaz to pewnie slaba dla ciebie pociecha.
Asiiek, super!!! ;-) Wielkie gratulacje - podwójne ;-).
Zdrówka życzę i bezproblemowej ciązy. A mdłoście w końcu przechodzą ;-P
witam,

u mnie raczej nudy, choc nie powiem, ale ciesze sie, ze tylko musze sie spakowac i wszystko gotowe...troszke panikuje, ale musze myslec pozytywnie...

Karolina, ja niemodlaca, ale pomysle i zloze jakis pakt irp, w ogole czytam ksiazke o aniolach i jest bardzo cool...

Asiiek, dokladnie znaczy silna ciaza, a o blizniakach to jeszcze mozna mocniej wszystko odczuwac...i pisz co tam u ciebie...

maz, Blanka i moja mama przylecieli, wiec jestem b.busy, Blanka b.duzo gada i po pl, wiec ciesze sie, ang troche zapomniala..., ale nie ma tragedii...ja chodze p ozlokach i pytam sie o koszty itp...do tego jeszcze w pracy zamykam ostatnie sprawy...

ja lece na insulinie, i niestety mam po niej spore niedocukrzenie, wiec 15 sierpnia dowiem sie czy 26/09 zostaje czy jednak przyspieszenie...
milo byc 15 wrzesnia..;-)
podbijam na dzisiaj :) co tam dziewczyny u Was? A gdzie jest Silje? Chyba dawno się nie odzywała - czy mi się tylko tak wydaje?
Dzień Dobry sobotnio :)

Asiek gratuluje bliźniaków! :) W rodzinie mamy bliźniaki- podwójne obowiązki i zmartwienia, ale poczwórne szczęście ;)

Iza fajnie, że Blanka już wróciła, pewnie zadowolona z wakacji u babci, ale też stęskniona za mamą :) Jeszcze trochę i będzie się cieszyła siostrzyczką :)

Ja sobie piję kawkę i jem pycha serniczka :P
A tutaj jak zawsze cisza...
no to smacznego... ja dołączam z kawką :)
No chociaż Ktoś tu zajrzał do mnie, bo myślałam, że już nikt mnie tu nie lubi ;)
niezapominajka na litość bierze... ;P
Dzień dobry!

Mar-chew jestem, jestem... ;) Czasami podczytuję wątek, ale na pisanie nie mam czasu za bardzo, miałam trochę urlopu, poza tym duuużo pracuję...

Asiiek, jeszcze raz gratuluję! Cudownej i spokojnej ciąży Ci życzę... ;*

Karolinko, tulę! Myślami jestem z Tobą! ;*

Buzzziaki Zołzy! ;))
ja też jestem, ale teraz dopiero zaczęło do mnie wszystko docierać, najgorsza była reakcja babci jak się dowiedziała... ja wciąż zawieszona w próżni, nic się nie dzieje, w środę wizyta i mam nadzieję już ostatecznie dowiem się co i jak bo takie czekanie to koszmar
Karolinko ;*
hejka,

ja tez jestem, ale juz ciezko mi itp...

Karolinko, 3maj sie

Mrchew, gratulki na zabek...
Dobry wieczór zołzy ;)

Reanimuję wątek na weekend :)
i dzień dobry, ja dziś pracuję, a wczoraj ostro wzięłam się za porządki i dziś muszę skończyć, nawet mały pokój troszkę przemeblowałam :) już wiecie że jest u mnie po wszystkim więc nie oszczędzam się za bardzo, dla odreagowania wzięłam wielką gorącą kąpiel i drinka z bacardi zrobiłam i rzuciłam się w wir zajęć których nie mogłam wykonywać... ale dziś okropnie boli mnie brzuch więc chyba przeholowałam; miłego weekendu dziewczyny :)
Cześć dziewczyny,
widzę, że wątek już całkiem nieaktywny, szkoda...

Podbijam, bo czekam na dobre wieści od Izy :)
Iza urodzila w poniedzialek, Nell urodziala sie o 14.44, wazyla 3900gr, obie czuja sie dobrze
Gratulacje dla Izy i moc uścisków dla niej i maleńkiej!! ;) ;*

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry