Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 614

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poprzedni wątek wkońcu przekroczył setkę, a ciągnął się od 27 maja :/...bez komentarza...mam nadzieję, że teraz bedzie tylko lepiej :)

Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Kasi! :*

Coraz więcej małych brzdąców w naszym wątku, no za jakiś czas to chyba na spotkanie wszySTkie przyjdziemy z wózkiem i tego Wam życzę stare zołzy i nieskromnie sobie też :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam w nowym wątku! a moja Hania nie nadgoniła jeśli chodzi o wagę :) nadal jest kruszynką (z fałdkami - ale kruszynka ;P)
Cześć!

Nie wierzę, nowy wątek! ;P

Karolinko, wszystkiego najlepszego dla Was! ;*

A ja mam wolny weekend, cudownie! Normalnie tak przyzwyczaiłam się do pracy w weekendy, że tak jakoś dziwnie mi teraz na wolnym ;)

W poniedziałek mój mężuś ma urodziny, więc przygotowuję się do tego specjalnego dnia i szykuję mu niespodziankę urodzinową ;D
Karolinka, ale super impreza się szykuje :) Życzę, żeby się udała i Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i męża, żeby Wasze największe marzenie się spełniło :*

A ja właśnie piję poranną kawkę i wsuwam snikersa, mniam. Moje ulubione zestawienie jak nie mam żadnego ciasta pod ręką :)
Ja miłam plan, żeby dziś się wyspać, ale mój M. wstawał o 6, bo szedł na grzyby i oczywiście ja już się przebudziłam i nici z dalszego spania.
gratulacje Kasia i wszystkiego dobrego dla maluszka, wiesz ja wiem z doświadczenia, że te dzieci drobne urodzone z niską wagą to potem są super okazy :)

ja zmęczona całym tygodniem, mieliśmy kuzynkę w Warszawy z synkiem - kongo totalne, dziś impreza z okazji naszej rocznicy ślubu choć do niej jeszcze 2 tyg. to tylko nam ta sobota pasowała aby wszystkich zgrać, wszystko planowane było na ogrodzie, a tu pogoda nam popsuła plany więc szykuję w domciu, będzie danie z kociołka, grilek, tort z petardami, karaoke, konkursy i moc atrakcji :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry