Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 615- ŚWIĄTECZNY :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Miło mi znowu "powiedzieć" Cześć wieczornie :)

Kochane stare zołzy...Jadwisia, Kropusia, Stokrotka, Kaś, Karolina, Zakochana, Floraska, Caesariatus, Iza, Walerka, Marchew, Michałowa, Silje (jeśli Kogoś pominęłam to wybaczcie, bo coraz starsza jestem :P i pamięć już nie ta)...w związku z tym, że zbliżają się Święta postanowiłam założyć wątek, by złożyć Wam życzenia.

Zdrowych, Wesołych Świąt pełnych radości i miłości, spędzonych w miłej atmosferze w gronie najbliższych i przyjaciół oraz Wszystkiego Dobrego w 2012 roku!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"To już nie jest ważne" moja aktywnośc w wątku dla zapracowanych nie wynika z przyzwoitości, czy wierności, a tymbardziej nie z samotności. Ja jestem zołzą i po prostu chcę sobie nabić jak największą liczbę postów ;) Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niezapominajko, już od dłuższego czasu jestem pełna podziwu za Twoją wytrwałość. Wątek znam od długiego czasu. Kiedyś nie miałam odwagi się przyłączyć, potem zanikł. Ale co jakiś czas widzę Twoją konsekwencję w nawoływaniu koleżanek. Mam nadzieję, że to nie samotność. Chce wierzyć, że chodzi o coraz rzadszą ludzką przyzwoitość i, nawet wirtualną, wierność. Trzymam kciuki ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Halo, halo???
Podbijam weekendowo ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wieczornie :)
Co tam dziewczyny? Jak samopoczucie? U mnie ostatnio różnie bywa :/, ale z utęsknieniem czekam na wiosnę, nie tylko za oknem ;)
Iza do kiedy będziesz w Pl? A TY Marta od kiedy?
Co do spotkania to super byłoby tak się zgadać, żeby wszystkim chętnym pasowało. Ja jestem otwarta na propozycje i się dostosuję. Pasuje mi spotkanie z dziećmi/ na piwie/ Karolinkę tez chętnie bym odwiedziła :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej!
Ja wieczorami odpadam, bo nie mam z kim Lenki zostawić.

A chętnie bym się spotkała.
hej dziewczyny na spotkanie zapraszam do mnie jeśli macie ochotę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hello,

jestem w gda, i chetnie spotkam sie na iwko itp, bez dzieci, ale tylko w weekend, bo moja mama pracuje i nie mam z kim dzieci zostawic,jestem open na sugestie...

a tak ok, blanka duza, a nell rosnie i juz prawie pol roczku ma, gdzie ten czas jest...

pzdr ja dzis na pacerek wybieram sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Marta, z tym wątkiem świątecznym to rzeczywiście masz rację :), ale ja się obawiam, że jak tak dalej bedzie to on może się przeciągnąć nie tylko do Wielkanocy, ale i do następnych Świąt Bożego Narodzenia :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Marchew miło, że "wpadłaś", bo było mi smutno, że mnie już nikt nie lubi :P No jak będziesz w kwietniu to ja bym się chętnie spotkała, wkońcu jestem Ci piwo winna, ale jak Ty na tym dukanie do końca życia będziesz to ja nie wiem, czy uda mi się kiedyś to piwo Tobie postawić ;) Ale chyba nasze forumowe zołzy niechetne na spotkanie, bo żadnego odzewu na moje prozpozycje nie było :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
wątek świąteczny - będzie maksymalnie świąteczny bo chyba nam się do Wielkanocy przeciągnie ;P
niezapominajka - dzięki za życzenia :)
ja będę na początku kwietnia :)
Witam wieczornie :)
Zajrzałam, żeby złożyć Wam kochane zołzy życzonka ;)
Wszystkiego najlepszego babeczki! Spełnienia w życiu osobistym i sukcesów w życiu zawodowym :*
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzień dobry sobotnio :)

Piękny dzień za oknem, mam nadzieję, że już wiosna blisko! Już nie mogę się doczekać, żeby pochować te zimowe kurtki i buty :)
Swoja drogą w naszym wątku też mogłaby nastąpić wiosna, ale z tym chyba ciężko niestety będzie :/
Cały czas pamiętam, tylko ostatnio trochę czasu dosłownie na wszystko brakuje... Ajj...

W Gdańsku pogoda także beznadziejna. Cały dzień jak nie śnieg to deszcz... Wrrr! :/
Cześć :)
Jestem w szoku, nasz wątek znalazłam już na 6 stronie, ostatnio jak chciałam się do niego dokopać to doszłam do 11 i zrezygnowałam :) Tak "często" się odzywacie, że chyba muszę go do obserwowanych dodać, bo inaczej nie będzie mi się chciało go szukać na setnych stronach!
Silje fajnie, że sobie przypomniałaś o starych zołzach ;)
Ja dziś wyjątkowo w domu, bo musiałam kilka spraw na mieście załatwić, ale w taką pogodę to kiepsko się chodziło po Gdyni
Iza jesteś już w Polsce? Jakieś spotkanko tym razem może uda nam się zorganizować? Czy są jakieś chętne zołzy :p?
Haha nie zrobię Ci tej przyjemności :))
a będę wyjątkowo miła ;P pewnie będziesz w ciężkim szoku i nic nie napiszesz ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Yyy... z wątku :P Zaraz mnie zbesztasz i zamknę się w sobie ;)
Mar-chew czy mi się wydaje, czy Ty wątpiłaś w mairę mojej tęsknoty za Zołzami w wątku? :) Ojjj, nieładnie... :)
no proszę, ktoś się stęsknił za starymi zołzami :)
U nas też w domu panowała jelitówka - niestety pierwszą ofiarą była Hania... później mąż - ja przetrwałam ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry