Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 63 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to faktycznie nie dużo tych km. Myślałam ze troszkę więcej. Jeśli tam jest o wiele taniej to faktycznie dobrze trzeba sie tam zakręcić i poszukac fajnego mieszkanka.

aniu z pucka do gdyni to zaledwie 24km obecnie teraz do gdyni mam 5km mniej
ale dziewczyny pisały że sporo busików pks jeździ a i fakt faktem sporo osób jeździ z Pucka do gdyni czy trójmiasta do pracy

No to kawałek jest ale jeśli ma sie samochod to dojazdy nie byłyby takei uciążliwe. W Rumi teraz będzie budowało semeko tylko niestety nie wiem jakie ceny:(

powiem ci szczerze patrzymy wiadomo za jak największym jakie się da w rozsądnej cenie
ale ostatnio pojawił się plan żeby coś w Pucku czy wybudować czy kupić i tak na weselniku z dziewczynami gadałam które tam mieszkają jhak jest

no kurcze to kiedy do mnie śnieg dojdzie już był w gdyni i co przeniusł się do gdańska skandal:)

u mnie dużo śniegu nie napdało w sumie widok z okna taki sam jak wczraj wkleiłam w innym wątku.

K@juta a jkiego mieszkania szukacie i gdzie?

Dziendoberek :-)

Boże u mnie cała karczma zasypana !!!
Nawet niejest piachem posypane tyle jest śniegu; chyba Panie sprzataczki nadążyć niemogą :-)
Poczekam aż przestaie sypać i wyruszam na spacerek z Wiki :-).

ah lepiej nie będę więcej smucic bo się jeszcze komuś przeżuci:)

no mi też się zdarza... ale wiem, jak bardzo wtedy pomagają słowa otuchy :)

pewnie że tak. Oby tylko nie trzymało Cię przez cały dzień.

oj dobrze że to początek dnia to może cos mnie jeszcze wyciągnie a jest taka możliwość jakieś małe światełko w tunelu

K@juta ja tak miałam wczoraj. Takze wiem jak się ty dzisja czujesz

Wieżę Ci że to z pewnościa dołuje. Dlatego ja się ciesze ze kupiliśmy mieszkanie w grudniu 2005r. wtedy ceny były normalne. Teraz niestety ludzie powariowali z cenami mieszkań.

oj kurcze oby ale czasami wiesz są takie kryzysowe chwile że człowiek ma poczucie że jest do niczego i już na pewno nic się nie uda i ma uczucie że walczy z wiatrakami

k@juta, jaki dołek????
no co TY!!!!!
SMILE :)
wszystko niby wygląda nieciekawie, ale jak człowiek popwalczy, to mu się wszystko dobrze ułoży!

ty z pracą mgr ale za 2 miechy może będzie po sprawie
a ja ze wszystkim normalnie, rano przeczytałam anonse ceny mieszkań jak zobaczyłam że poniżej 200 nie zchodzi i pomyślałam sobie jaką młodą osobę na to stać spłacać kredyt i jeszcze sensownie żyć hihi a jeszcze planować dzieci nie masakra

Mnie trzymało cały wieczór nawet nie potrafilam się śmiać jak mój szwgier przyszedł do Nas i opowiadał jakieś dowcipy. Normalnie porażka.

ja dzisaj też z dołkiem wystartowałam może to się w ciągu dnia zmieni

Niestety nie. Jak spojrzysz na wcześniejszy mój wywód (na poczatku dnia) to zobaczysz ze miałąm mega dołka:(( I nawet juz nie miałam siły bo trzymał sie cały czas.

ania a jak tam twoja praca jakieś natchnienie przyszło wczoraj:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry