Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***73***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co ty ja i wolne... dobre sobie... ja mam jeszcze cały urlop za zeszły rok :-)))))))))))))))))))))

robie to dla ciebie... ale dokładnie dobijamy bo nikt nie chce gadać poza nami...

I takim to sposobem dobijemy ten wątek do tej 100

Ni e no pewnie....jak się spotkam z Magdaleną w piątek to jej dam klapsa za to co dzisja robi:)) A Ty piatek bierzesz sobie wolne???

olały mnie... obie... dasz wiare 8-(.... ale ja im pokaże... nie mam się z kim kłócić a sama ze sobą :-) no wiesz... nie bardzo...

Aggga a czmu tu dzisja tak pusto?? Co z Magdaleną i kjutą??? Wczroaj było tu tak weoło???

No urode to dzieciaczki odziedzicza po rodzicach:)) A skargo trzeba wrazie coś do kogo składać.

Ceny były dość wysokie, ale dokładnie nie pamiętam... Domki raczej nadają się na imprezę firmową, niż na wczasy z dziećmi... Na zabytkowych domkach pustelników bym nie powiesiła ręcznika z Tweetim... Piaskownice też daleko...
super... ale będę to miała na uwadze jak będe chciała rodzinke zabrac anie wiesz jak tam ceny za domek... bo może warto tak wiesz z rodzinką...

My byliśmy tam kilka lat temu na weselu. Przepiękna sala do zabawy, noclegi w domkach, widoki nieziemskie, a rano jest się gdzie wyspowiadać...
szukam, ale boss się upar że ma to być hotel... bo to dla nauczycieli, więc impreza ma być spoko... wypasiona...

Aggga, wyczytałam, że szukasz noclegów na suwalszczyźnie... Dzwoniłaś do klasztoru w Wigrach? Mają tam niesamowite, zabytkowe domki. Nie wiem, czy aż na 40 osób, ale chyba tak. A jest to jedno z najpiękniejszych miejsc w Polsce...
cholerka ... a jak dziecko będzie piękne to co... tylko skargi chcesz składać ... niedobra kobieto... :-p

będe pamiętała. Pewnie nei długo wpyróbuje. Wrazie czego skarge złoże do Ciebie osobiscie.

po s... robimy świece... i tak trzymamy 5 minut... i gotowe... gratulacje można składać :-p

To podaj mi go.:)

A wy tylko o żarciu... dziewczynki a może zmiana tematu... np o s..... co wy na to? bo my z madzią już wczoraj... razem... w łóżeczku... super było... Madzia pewnie zamarzła i już nic sie nie odywa a noclegów cholera nie znalazłam... a i mam sposób na zajście w ciąże... sprawdzony... ;-p

Wiem wiem jestem nie dobra. Ale nastepnym razem będe o Tobie pamiętała.

Ty świntuszku :)

Beatka poczęstwoałabym Cię ale wszt=ystko zjadłam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry