Widok
Dzień dobry Wszystkim :)
Ale mam dziś okropny ból głowy :( Wczoraj wieczorkiem mi się zaczęło po zajęciach. Siedziałam do końca na beznadziejnie nudnym i długim wykładzie, gdzie kobieta mimo zapału i werwy do swego przedmiotu i tak była przerażająco mdła. Nikomu temat wczorajeszgo wykładu nie podchodził. Koledzy z tyłu przybili gwoździa, część wyszła. Została garstka najwytrwalszych.
No i wieczorkiem zaczęło mi coś szmerać w tej głowie. Myślałam, że jak zasnę, to rano przejdzie, ale gdzie tam :(
Ale mam dziś okropny ból głowy :( Wczoraj wieczorkiem mi się zaczęło po zajęciach. Siedziałam do końca na beznadziejnie nudnym i długim wykładzie, gdzie kobieta mimo zapału i werwy do swego przedmiotu i tak była przerażająco mdła. Nikomu temat wczorajeszgo wykładu nie podchodził. Koledzy z tyłu przybili gwoździa, część wyszła. Została garstka najwytrwalszych.
No i wieczorkiem zaczęło mi coś szmerać w tej głowie. Myślałam, że jak zasnę, to rano przejdzie, ale gdzie tam :(
ja kupiłam mamie lamkę nocną z aniołkami; babci ide dzisiaj kupić poszewki na poduszki na jej nową kanapę, dziadkowi kupię wodę po goleniu, dla brata mam gre już kupioną, dla szwagierki idę kupić wazon-będzie pasował do jej nowych mebelków; mężusiowi kupię sweterek i tym sposobem zostanie mi tylko tato
najpierw poznałam z fotek Twojego mężusia, a potem Ciebie:o)) A nie podeszłam no bo w sumie mało udzielam się na tym forum, raczej, wiec tym bardziej jestem "nieznajoma"... :o) Moze kiedyś jak bedziecie organizowały forumkowe spotkanie to przyjdę....tylko ja narazie ani narzeczona ani mężatka :(( pozdrawiam cieplutko
sasa
Ja Lorenkę.s kojarzę :) Więc następnym razem może uda się nam poznać :)
A pracujesz tam, czy też jak my spacerowałaś wśród regałów?
A co do poznania - w sumie mąż jest bardzo podobny do siebie na fotkach :) to fakt :) ja wyglądam inaczej :) parę osób mnie nie poznało :) nie wiem tylko, czy to inaczej to gorzej czy liepiej :) :) :)
A pracujesz tam, czy też jak my spacerowałaś wśród regałów?
A co do poznania - w sumie mąż jest bardzo podobny do siebie na fotkach :) to fakt :) ja wyglądam inaczej :) parę osób mnie nie poznało :) nie wiem tylko, czy to inaczej to gorzej czy liepiej :) :) :)
Ela, ja też się rozglądam czasem po ulicach :)
A przeszło Ci trochę z bólem? Na ból głowy w całej mojej rodzince kupujemy "solpadeine" - tabletki musujące. Jedna ma 500mg paracetamolu + kodeina +kofeina. Dwie rozpuszczone tabletki w 1/2 szklanki zimnej wody pomagają natychmiast... Nawet na moje ciężkie migreny czasem daje ulgę...
A przeszło Ci trochę z bólem? Na ból głowy w całej mojej rodzince kupujemy "solpadeine" - tabletki musujące. Jedna ma 500mg paracetamolu + kodeina +kofeina. Dwie rozpuszczone tabletki w 1/2 szklanki zimnej wody pomagają natychmiast... Nawet na moje ciężkie migreny czasem daje ulgę...
byłam na zakupach - nieudanych ;(( szukałam pralki, ale nic ciekawego nie znalazłam. Rzeczywiście mężulka odrazu rozpoznałam a Ciebie "szukałam", na fotkach wyglądasz znacznie poważniej, przez makijaż i fryzurkę, hehehe i wstyd sie przyznać ale w pierwszej chwili szukałam właśnie takiej osoby :))) Fajnie, że ktos mnie tutaj jeszcze kojarzy, bo ja mimo, że nie "w temacie" to goraco śledzę co nowego u Was :))
sasa
oj Nicpońku, mam nadzieję, że to niedługo będzie naprawdę niedługo...
ja zaraz mykam do domku... zjemy pyszną kolację, która czekała na Tatę... jest mały plus - jedzenia jest dla 3 osób, więc dla naszej dwójki będą większe porcje :D
może później zajrzę, bo mam cos do potłumaczenia...
Papa kochane koleżanki!!!
ja zaraz mykam do domku... zjemy pyszną kolację, która czekała na Tatę... jest mały plus - jedzenia jest dla 3 osób, więc dla naszej dwójki będą większe porcje :D
może później zajrzę, bo mam cos do potłumaczenia...
Papa kochane koleżanki!!!