Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *****83*****

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NIKT NIE CHIAŁ

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i co teściówka nie narzeka że źle umyłaś.... bo może jak taka maruda... to wiesz....

ona ma to w genach!!!!!!!!!!!
teraz juz wiem czemu moj tesciu uciekl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sylwia
zaraz do domciu ide!!!!!!!!!!!!

kurde mam wrażenie jak byś mówiła o mojej mamie :-)

zaloze sie ze twoja mama to zloto do mojej tesciowej
my kupujemy mieszkanie bo ona twierdzi ze jak bede w ciazy to mamy miesiac na wyprowadzke a jak sie wyprowadzimy to nie mamy powrotu
badz tu madry

sylwia
Wiperku do jakiego domu :-)... siedź tuz nami a nie będziesz na deszcz wychodziła... smutno... k@juta ziemniaki obiera.... Madzia uciekła.... Micka nie wiem co.... ale zamilkła....

Sylvia, mogła ona sobie podarować....

Ja mam wielkie szczęście, bo mam wspaniałyc teściów... Na początku były zgrzyty (jeszcze dłuuugo przed ślubem), bo Teściowa nie mogła sobie poradzić z wyfruwaniem synka, ale teraz kochają mnie :) Moi rodzice też kochają Pawła... niebo w gębie prawie :)

super... bo ja mam lepszy kontakt z teściową niż własną mamą... moja mama to jak Sylwii teściowa...

Sylwia nie będę się licytować bo boje się że i tak bym wygrała... ale wole nie mówić o tym co złe... tylko co dobre :-)...

jestem jestem, czytam sobie tylko posty na "mamusiowym" forum gazety wyborczej i tak jak od czasu do czasu sie zaczytam to znikam.....
Marta spi juz 2 godziny i tylko czekam az zacznie piszczec :)
wiesz ale moja mama nie zyje wiec ja chcialam zeby tesciowa byla taka prawdziwa mama a to macocha z kopciuszka
dobrze ze jeszcze grochu nie kaze mi przebierac

sylwia
no no... nowa dzidzia... nowe forum... ładnie tak... nas zostawiać tylko dlatego że tymasz ładną córeczke a my nie :-))))))))).... a tak na poważnie to jak tam dziadkowie.... o wnusi... i więcej foto....

przepraszam jak to głupio zabrzmi... ale trzy miesiące temu zmarł mój tato... a wiesz co ja wtedy pomyslałam :-(... dlaczego to nie moja mama tam leży... w tej trumnie... wstyd mi że to pisze... ale naprawde tak czułam... mój ojciec był złotym człowiekiem...

dziadkowie, szczegolnie moi rodzice sa totalnie w malej zakochani, dla rodzicow mojego meza to juz 5 wnuk (czka) wiec emocje mniejsze. A co do zobaczenia marty w realu (do Agggi) - bardzo prosze, jak zaczniemy wychodzic na spacerki to mozemy sie kiedys umowic w polowie drogi np i zrobic rundeczke naokolo jeziorka na "5 wzgorzach" ;)))
super jestem za... a nawet przeciw... ale to jak sie zrobi ciepło... wtedy spoko bo i z małą będziesz mogła dłużej pospacerować...

no to jestesmy umowione ;)
nono robię frytki sobie z jajeczkiem na odbiad

no to jak sylwia idziesz napisz jeszcze meila czekam:)

oki... napisze na maila :-)

idę...odezwę się z domku

narazie madzia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry