Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *****86*****

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
CZYLI TYLKO DLA MNIE DZISIAJ I JUTRO

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie ja tez nie rozumiem i o to sa awantury bo ona mowi co jej slina na jezyk przyniesie

sylwia
sylwia, mimo dobrych chęci nic nie zrozumiałam...

ja rozumiem sebe ale ja tez chce miec cos swojego !
nic nie moge ruszyc bez jej zgody maze o dziecku, wlasnym domu i nawet jezeli bede musiala jesc chleb ze smalcem ale wiem ze jestem u siebie

sylwia
tak ale u nas idzie o mieszkanie bo mamy okazje pojsc na swoje a tesciowa nam mowi ze jak pojdziemy to nie mamy powrotu a mieszkanie sprzeda zebysmy poczuli jacy jestesmy dla niej a potem twierdzi ze jak bede w ciazy to mamy miesiac na wyniesienie
chcielismy kiedys wykupic na wlasnosc(ale dla niej na starosc- po prostu dalibysmy jej kase a ona wykupuje na siebie) to najpierw byla gatka ze jak sie zareczymy potem ze jak slub teraz ze jak dziecko, tylko ze jak bedzie dziecko to mamy sie wyprowadzic

sylwia
ja tez sie kłoce o tesciów ale juz staram sie nie odzywac
zrozum męża on jest miedzy młotem a kowadłem
kocha ciebie a mame szanuje

a ja mam dola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-(((((((((((((((9
poklocilam sie z mezem!!!!!!!!!!!!!
jak zwykle poszlo o tesciowa
juz nie mam sily

sylwia
jestem w domku po goracej kapieli i pije piwko zaraz wezme tabletki na przebienie
i jutro znowu do pracy na 9 gpdzin

nooo, ale Wy w nowym będziecie mieszkac...a my mieszkamy w starym wiezowcu 11 piętrowym-to zupełnie co innego

Paweł, w trakcie budowy bloku na Jelitkowskim Dworze zaznaczył, że chce połączyć duży pokój z kuchnią, tak aby powstał fajny, przestronny aneks i bez problemu mu to zrobili, ale zaznaczyli, że jest to możliwe tylko w trakcie budowy bloku, potem przenoszenie jakichkolwiek ścian jest absolutnie wykluczone...

my chceiliśmy połaczyć kuchnie z salonem ale niestety...w mieszkaniu wszystkie ściany nośne i jedyna którą można zlikwidować to ściana między kiblem a łazienką ;) co tez zamierzamy zrobić
remont tu już był bo mieszkanie było zapuszczone okrutnie, ale w zasadzie żeby było tak naprawdę super to jeszcze trzeba wymienić okna-to gdzieś w marcu, bo już mam zamowione; no i panele na podłogach zmienić, bo sa źle położone i zniszczone ale narazie muszą wystarczyć

acha:)rozumiem, fajne rozwiązanie, można zaoszczędzić sporo miejsca:) nie dziwię się wcale, że koszty remontu spędzają ci sen z powiek. Nas też czeka generalny remont w wakacje, mieszkanie jest mniejsze od twojego, ma 48 metrów, a i tak wydatek będzie spory, biorąc pod uwagę, że chcemy je fajnie urządzić i trochę zaszaleć z projektowaniem wnętrza...

nie Nicpoń, w bloku ;)
na piętrze są 3 mieszkania, do jednego wchodzi się z klatki a do dwóch następnych wchodzisz w zamykany korytarz-dosyć spory i dopiero stamtąd jest wejście do mieszkań; na prawo do nas a na lewo do sąsiada
duzo drzwi do pokonania ale przynajmniej w korytarzu mogą stac np rowery, buty, kurtki wiszą i inne graty dla których szkoda miejsca w mieszkaniu ;)

pa Magda:)
ide juz pa

jak to dzielony???mieszkacie w kamienicy?

ja bym robiła łazienkę i przedpokój:))
64 metry i jeszcze korytarz dosyć spory ale dzielony z sąsiadem

wiperka, a jak duże macie mieszkanie?

no tak, masz rację..cały czas się wacham bo ztą łazienką i przedpokojem to można mieszkać a bez stołu trochę ciężko ;)

wiper, trudna decyzja to by była, jak byście musieli z remontem czekać pół życia, bo takie są niestety realia, do lipca tylko 5 miesięcy, jesteście w bardzo komfortowej sytuacji, tak na to spójrz

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry