Widok
a nie mamy fotek ale co tam widziałyście nas już na zdjęciach niczym się nie różnimy:)
ah spotkanko bardzo miłe pogadałyśmy muzyka głośno i gardło mnie bolało w sobotę trochę:)
no koniecznie czekam jak zakończysz sesję i gratulacje zdania egazminu a jak Paweł też mu się udało
mysticu a ty dołączysz no nas
i pamiętasz o wielkim nawiedzeniu madzi:)
ah spotkanko bardzo miłe pogadałyśmy muzyka głośno i gardło mnie bolało w sobotę trochę:)
no koniecznie czekam jak zakończysz sesję i gratulacje zdania egazminu a jak Paweł też mu się udało
mysticu a ty dołączysz no nas
i pamiętasz o wielkim nawiedzeniu madzi:)
wielkie nawiedzenie :) ładnie nazwane :)
Taaa... razem zaliczyliśmy... z tym że ja wczytywałam się w treść odpowiedzi (był test, ale strasznie skomplikowany, na dodatek czas na pisanie to 15 min.) , za to moj skarbek strzelał... a oceny takie same :) więc jak widać, każda metoda jest dobra, byleby skuteczna!
Taaa... razem zaliczyliśmy... z tym że ja wczytywałam się w treść odpowiedzi (był test, ale strasznie skomplikowany, na dodatek czas na pisanie to 15 min.) , za to moj skarbek strzelał... a oceny takie same :) więc jak widać, każda metoda jest dobra, byleby skuteczna!
mam czas, więc się rozpiszę:
w piątek kolokwium ze statystyki, w sobotę egzaminy z zarządzania i prawa pracy, w niedzielę egazminy z logistyki i statystyki.
Potem jeszcze zostaje kolokwium z polityki transportowej i musimy zaliczyć ekonomikę transportu. Narazie facet nas nie pytał, musimy iść po feriach. A i jeszcze rosyjski, ale to bez problemu zaliczymy...
najgorszy weekend przed nami... 4 egzaminy i kolokwium...
Dzisiaj gotujemy rosół..
w piątek kolokwium ze statystyki, w sobotę egzaminy z zarządzania i prawa pracy, w niedzielę egazminy z logistyki i statystyki.
Potem jeszcze zostaje kolokwium z polityki transportowej i musimy zaliczyć ekonomikę transportu. Narazie facet nas nie pytał, musimy iść po feriach. A i jeszcze rosyjski, ale to bez problemu zaliczymy...
najgorszy weekend przed nami... 4 egzaminy i kolokwium...
Dzisiaj gotujemy rosół..
oj :(
porządne lekartswo, ale takie, które nie będzie miało wpływu na zabieg.... W domku herbatki z miodem i cytrynką, wygrzewaj się porządnie, do pracy ubieraj ciepło...
A możesz wziąć jakiś grzejnik???
Poza tym powinni jakoś zaizolować tą małą ściankę tak, żeby Ci nie wiało!!! Sieroty nie myślą o innych!!!!
porządne lekartswo, ale takie, które nie będzie miało wpływu na zabieg.... W domku herbatki z miodem i cytrynką, wygrzewaj się porządnie, do pracy ubieraj ciepło...
A możesz wziąć jakiś grzejnik???
Poza tym powinni jakoś zaizolować tą małą ściankę tak, żeby Ci nie wiało!!! Sieroty nie myślą o innych!!!!
to się zobaczy :)
ja o 13 wyjeżdżam z Redłowa ;)
muszę iść po żarcie do sklepu.. i buty zaniose do szewca... za dużo biegam każdego dnia, bo mi się buty rozwalają...
fajnie, że jesteście dzisiaj, bo taki mam kopnięty dzień, że gadając tu o pierdołach i ważniejszych rzeczach nie myślę o złych rzeczach..
ja o 13 wyjeżdżam z Redłowa ;)
muszę iść po żarcie do sklepu.. i buty zaniose do szewca... za dużo biegam każdego dnia, bo mi się buty rozwalają...
fajnie, że jesteście dzisiaj, bo taki mam kopnięty dzień, że gadając tu o pierdołach i ważniejszych rzeczach nie myślę o złych rzeczach..
Cześć Kobietki :-)
Miałyście może do czynienia
z Windows Movie Maker?
Dowiedziałam się, że chłopak mojej koleżanki ma rzutnik.
Chciałabym przygotować prezentację.
Jedna z forumek na Weselniku
napisała, że w WMM mogę zrobić taka prezentację.
Mam taki porogram
ale komplentnie niewiem jak
z niego korzystać.
te instrukcję są jak dla mnie z kosmosu :/
Miałyście może do czynienia
z Windows Movie Maker?
Dowiedziałam się, że chłopak mojej koleżanki ma rzutnik.
Chciałabym przygotować prezentację.
Jedna z forumek na Weselniku
napisała, że w WMM mogę zrobić taka prezentację.
Mam taki porogram
ale komplentnie niewiem jak
z niego korzystać.
te instrukcję są jak dla mnie z kosmosu :/
Karcia, TY ze ślubu masz się cieszyć, nie męczyć nim!!!
My nie mieliśmy księgi dla gości ani ekstra podziękowań dla Rodziców. POdziękowaliśmy im szczerze i cichutko. KOściół skromnie ustroił nam znajomy....
Ale było pięknie!!!
Zdaję sobie sprawę, że chcesz, żeby było idealnie i życzę, żebys spełniła swoje marzenia. Ale spróbuj nie smucić się z powodu, że np. nie zdążysz!!!
My nie mieliśmy księgi dla gości ani ekstra podziękowań dla Rodziców. POdziękowaliśmy im szczerze i cichutko. KOściół skromnie ustroił nam znajomy....
Ale było pięknie!!!
Zdaję sobie sprawę, że chcesz, żeby było idealnie i życzę, żebys spełniła swoje marzenia. Ale spróbuj nie smucić się z powodu, że np. nie zdążysz!!!
My mamy jeden problem z głowy związany z Kościołem:
Ślub mamy w Boże Ciało i w Kościele będą już kwiaty
ale ja chce cos na ławki zrobić (jakieś kokardy)
poza tym niewiem co z krzesłami dla młodych :D
za nami będą w Kościele Świadkowie siedzieć
i niewiem czy nasze krzesła jakoś dekorować
i niewiem co z krzesłami swiadków :/
jak wy miałyście dziewczyny?
Ślub mamy w Boże Ciało i w Kościele będą już kwiaty
ale ja chce cos na ławki zrobić (jakieś kokardy)
poza tym niewiem co z krzesłami dla młodych :D
za nami będą w Kościele Świadkowie siedzieć
i niewiem czy nasze krzesła jakoś dekorować
i niewiem co z krzesłami swiadków :/
jak wy miałyście dziewczyny?
beatko
pewnie, że chcę żeby wszystko cacy wyszło
ja nie pracuje ale i tak czasu niemam :/
pranie, sprzątanie, gotowanie, WIKI :-), spacerek
ja juz znajdę chwilkę czasu to się skupic niemoge
albo ktoś z rodzeństwa się do kompa dobija
i tak cały czas :/
mam plan żeby Wiki na jakiś najbliższy weekend do tesciowej podrzucić ;)
i cos w spokoju pokombinować
pewnie, że chcę żeby wszystko cacy wyszło
ja nie pracuje ale i tak czasu niemam :/
pranie, sprzątanie, gotowanie, WIKI :-), spacerek
ja juz znajdę chwilkę czasu to się skupic niemoge
albo ktoś z rodzeństwa się do kompa dobija
i tak cały czas :/
mam plan żeby Wiki na jakiś najbliższy weekend do tesciowej podrzucić ;)
i cos w spokoju pokombinować
Karcia,
wiesz co ja tez sie meczylam z WMM.. az przeskoczylam na program ProShow Gold (dobrze poszukaj w google i znajdziesz). Jest bardzo intuicyjny a nasza prezentacja (rozsylalismy znajomym foty ze slubu( naparwde swietnie wygladala. Ozcywiscie mzoesz podlaczyc muzyke. Aha, mozesz zachowac swe dzielo w kilku formatach, m.in jak o Film (kilka opcji) lub program. Polecam! Fajna zabawa
wiesz co ja tez sie meczylam z WMM.. az przeskoczylam na program ProShow Gold (dobrze poszukaj w google i znajdziesz). Jest bardzo intuicyjny a nasza prezentacja (rozsylalismy znajomym foty ze slubu( naparwde swietnie wygladala. Ozcywiscie mzoesz podlaczyc muzyke. Aha, mozesz zachowac swe dzielo w kilku formatach, m.in jak o Film (kilka opcji) lub program. Polecam! Fajna zabawa
czesc dziewczynki - dzis mialam wychodne - pierwsze zakupy po porodzie :) maz zostal z mala. nie bylo mnie prawie 4 godziny i jakos dali sobie rade :))) dobrze mi to zrobilo na samopoczucie - musze powiedziec.
malej sie troszke przestawilo - przynajmniej na to wyglada - mniej spi w dzien a za to daje nam pospac w nocy. mam nadzieje ze ten trend sie utrzyma :)
malej sie troszke przestawilo - przynajmniej na to wyglada - mniej spi w dzien a za to daje nam pospac w nocy. mam nadzieje ze ten trend sie utrzyma :)