Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 89 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
A CO ...

:D

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co pisze ?
ze nie ide bo mam dośc juz wszystkiego i jak mój mąż załatwiał wszytsko to niech teraz tez załatwi

A nie pisze ze nikt mnie nie rozumie tylko ze nie mam zkim o tym pogadac i tyle

ja dzisiaj się wyspałam... ale teraz już nic nie rozumiem... to wszystko nie ma sensu!

Dowiaduję się, że mam pewien problem ze zdrowiem. Robię dokładne badania. Przyjmuję w międzyczasie lekarstwa. Dostaję miejsce w szpitalu na zabieg. Przygotowuję się psychicznie do zabiegu. Idę na zabieg. Lekarze robią swoje. PO czym wracam do zdrowia.... To tak chyba powinno wyglądac i po co to komplikować????

Magda!!nie wkręcaj sobie i przestań schizować!!!!nie myśl tyle o tej operacji, a przede wszystkim nie zakładaj, że nic nie daje!!jeszcze na niej nie byłaś:))nie odwołuj, będziesz sobie do końca życia w brodę pluła, że przez chwilę załamania nie dałaś sobie szansy!mąż załatwił-Ty pójdziesz i koniec!!:))
Juz gadałam z Maciejem bedzie dzwonił zaraz do lekarza i odowła

A operacja mi w niczym nie pomorze , problemów z pęcherzem nie usunie i dalej sie bede w nocy meczyła a własciwie o to tylko chodzi

4:1:) to powinno ci dac do myslenia

image
Ania ja nie moge iśc po prostu i chciałam sie tylko wygadac

po za tym operacja miała pomóc na pęcherz a okazało sie ze i tak nie pomorze wiec nie ma sensu iść sie kroic

Jezuuuuuuuuuuu kobieto!!!
daj sobie pomóc...wszystkiego na raz się nie da zrobić-wyleczyć!!!ale dobra odpuszczam, Magda, tak sama w głębi serca się zastanów czy dobrze robisz...co ma pęcherz do....:)
Kobieto nie zalamoj mnie operacja ma nie pomoc na pecherz tylko na to zebys mogla miec dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a pecherz bedziesz miala zawsze przeziebiony bo siedzisz w pracy na dupie na przeciagu i to nie ma nic wspolnego z drugim a jak chcesz sie wygadac ze masz stracha przed operacja to zawsze wszyscy cie pociesza i wysluchaja tylko nie pieprz glupot ze to bez sensu i ze nie pojdziesz bo mnie trafia jak cos takiego slucham ...a teraz to sie mozesz na mnie obrazic ale taka juz moja natura mowie to co mysle

image
Niunia ja sie na ciebie nie moge obrazic bo przyzwyczaiłam sie ze zawsze mówisz co myslisz i to chyba powinnam traktowac jako zalete a nie wade ale nie o tym

okazało sie ze operacja ma pomóc tylko na pecherz bo mój kochany mąz oznajmił ze nie chce miec dzieci i koniec
nie stac nas na nie i nie mamy warunków a od amamusi sie nie wyprowadzi

A pozalic sie komus musiałam sorki bardzo dziewczyny

Ale boli mnie tak pecherz ze szok juz nie spie kolejna noc

...Magda idź na operację!tyle Ci powiem...
Macieja to w tym momencie ja mam ochote udusić, chociaż to nie mój mąż i prawa do tego nie mam... Kurde jak on mógł powiedzieć cos takiego? Jest aż takim egoistą, żeby dopieprzać swojej żonie???? Przesadził facet!!!
Madziu, Ty jestes fajna młoda dziewczyna, całe zycie przez Tobą i zasługujesz na szczęście!!!!

niby tak ale on juz dawno mówił ze nie chce a ja sie uparałam i moze nie potrzebnie

Twoj maz to ma tez czasami fochy jak stara panna kiedys z nim rozmawialam wiec wiem na pewno ze chce miec dzieci jestes jeszce mloda i masz czas a jemu zaraz sie odwidzi w druga strone ,operacji nie robisz dla niego tylko dla siebie a moze w miedzy czasie wygracie w totka:)

image
niunia ja wiem ze nie chce miec dzieci
powtarza mi to od pocztaku zwiazku i wiem ze tak własnie mysli
nie chce sie starac nawet i zawsze uwaza
ja poprostu nalegam na dziecko i myslałam ze zmieni zdanie ale niestety

dzień dobry moje kochane nie ważne w złych czy dobrych nastrojach

magdaleno co ty wydziwiasz znowu, zobaczysz jak się tylko zobaczymy opier papier i nie kłócić się
a nawet nie wiecie o jakie bzdury ja się kłócę czasmai o złą minę mówię wam ale ubaw potem jest nieziemski:)

image

magda a nie pomyslalas ze przez to ze tak nalegasz to moze miec to odwrotny skutek daj mu troche czasu i nie naciskaj na wszystko przyjdzie czas najpierw zrob porzadek ze swoim zdrowiem a wtedy pomys o reszcie troche cierpliwosci a co do pieniedzy Bog da dziecko to da i na dziecko:) wiem to z autopsji :)

image
Nie bedzuie Aniu juz zadnego starania sie o dziecko i po problemie

No ja niestety nie wierze w ta maxyme

widze jaka biede klepia moi znajomi którzy mówili tak jak ty

mysticu święta prawda
musi starczyć pieniążków i tyle jakoś ludzie dają rady
a tak patrząc to nigdy nie ma za duyżo piniędzy i tak można odkładać do wieczności a czas leci

image

nbo ja sie z tym zgodzic nie moge
moi znajomi tak własnie mówli i od 2 lat maja dziecko i chodzi obdarte i nie ma co jesc i wiecznie choruje bo jest xle odżywiane

wszystko zalezy od checi a jak czlowiek za bardzo czegos chce to przewaznie jest odwrotnie a ja spokojnie czekam:)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry