Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 89 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
A CO ...

:D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
magdalenio nie jedną osobe dziecko zmusza do poświęceń
ja nie mówię ża ma chodzić w firmówkach, czy nie wiadomo jakie cuda jeść

nie poddawaj się miałaś wczoraj zły humorek, pomyśl ile jest radości ona rekompensuje wszstkie smutki i chce się walczyć bo ma się dla kogo:)

magdaleno gdzie twój optymizm i alka o lepsze jutro do boju:)

K@jutka nie chodzi tu o zły humorek ja poprostu juz mam dośc latania po lekarzach którzy mi nie pomagaja wogóle
trzecie podejscie do operacji , leki na pecherz które rozwalaj mi zoładek i wiecznie nieprzespane noce
budze sie co 3 godziny nocy bo musze iśc do toalety a zanim zasne wstaje z 20 razy co 10 minut to juz mnie wykańcza( nie wiem jakbym sobie z tym w spitalu poradziła)

A co do dziecka to ja tez nie mówie ze rzeczy musza byc firmowe ale jak nie maja co rodzice jesc i dziecko tez to przepraszam i Bóg dał dziecko ale nie na dziecko

Magdaleno ja nie mówię że jest lekko ja mam to szczęście że nie nękają mnie chorby odpukać ale są inne problemy
wiem jest ciężko czasmi ma się wszystkiego dość i nic tylko sie zakopać w ziemi, ale trzeba walczyć do końca dla nikogo innego jak dla siebie a jak są już dzieci to się walczy dla nich...:)
nie poddawaj się ja jestem z tobą myślami reszta dziewczyn pewnie też cię dopinguje, nic nie odwołuj:)

Ale operacja i tak by sie nie odbyła bo jestem chora

mam zapalenie pecherza znowu i goraczke
a przekładac non stop nie bede

Dzieki k@juta za dobre słowa

Magdaleno a długo potrzebujesz na zaleczenie choroby konsultowałaś się z lekarzem wczoraj albo dziś,
może trzeba podleczyć i będzie można
byłaś u tego lekarza na rozmowie co w tej sprawie trzeba zrobić

helou :)))

Ela. trzymasz nas w niepewności :)

nie nie byłam
a po za tym termin załatwiony był wiec i tak przekladanie nie wchodzi w rachubę

Juz rozmawialam z mężem że nie będę szła bo i tak mi nic nie zrobi w takim stanie a na zaleczenie nie ma sznas

Goraczka oki ale pęcherz w tych wrunkach ?
tak jak mystic pisała bede zawsze miałą chory

Nie zawsze!!! Można zaleczyć!!! a żeby choc trochę ulżyć, ubieraj kilka majtek i otul bioderka chociaz z tyłu jakims kocykiem... Albo termofor... Nie będzie widać!!

nie moge znosic takich rzecy niestety

Ale dla klientów nie będzie widać a Ci masochiści z ochrony muszą Ci pozwolić na mały koc!!! Niech sobie sami posiedzą tam!!! Zrozumieją...

zanim wszystko odwołasz skonsultuj się z lekarzem
a kupiłaś sobie taką piekną piżammkę i szlafroczek:)

no i tak sie okzałao ze nie mogłabym w niej isć bo ma spodnie a podobno ze spodniami nie mozna isc na operacje ale juz nie wazne

Nie niekosultowałam tego poniewaz i tak było to po znajomości i mi głópio by było pytac

odpisałam ci Beatko

moja mama myślała kiedyś, że ma chory pęcherz :( zaczęła coraz częściej chodzić się załatwiać i było coraz gorzej :/ czasami co 5 min. w końcu przyszła gorączka, która nie chciała spadać i tak się zaczęło :( długie lata leczenia :/

lekarze zdecydowali, że musi leżec w szpitalu :( dawali jej jakieś leki, ale nie pomagały, a najgorsze było to, że mówili tacie, ze wszystko zaczyna być dobrze, a jak mama rozmawiała z tatą, to mówiła, że czuje się coraz gorzej :( w rzeczywistości też tak było, wyglądała bardzo niedobrze :(

wypisała się na własne życzenie, lekarze zrobili jej aferę, bo mama miała odwagę powiedzieć, że wcale jej nie leczyli, a dokłądali ręki, że czuła się coraz gorzej :/

zdecydowała się pojechać dalej i tam też położyli w szpitalu, bo okazało się, że ma wędrującą nerkę :/ potrzebna była operacja :/ mama zgodziła się na nią i może wszystko byłóby dobrze, ale niedopatrzenie lekarzy sprawiłó, że nerka została źle podwiązana i zerwała się jej i zaczęła jej się w środku psuć :( doprowadzając ją prawie do takiego stanu, że wolałabym nie pisać :(

zdesperowany tata szukał pomocy, gdzie się dało :( w końcu pojechał do wojskowej kliniki, gdzie w tamtych czasach to było nie do pomyślenia, ponieważ nikt tam nie załatwiał cywilnych osób :(

ale udało się, starszy lekarz, prof. dał jej skierowanie do Łodzi, a właściwie do miejscowości pod Łodzią, chyba Tuszynek. I tam lekarze ją uratowali. Okazało się, że nerka zrobiła jej tyle szkód, że musięli jej ją usunąć, a do tego wycięli jej cały pęcherz i ma ze swego jelita zrobiony nowy :)

czasem rzeczywiście trudno jej znaleźć dobrego fachowca, który znajdzie przyczynę choroby, bo może okazać się, że leczą nas na coś, na co wcale nie jesteśmy chorzy :/ szukanie ratunku wszędzie, a niektórym fartuchowcom nie warte jest zdrowie ludzkie :/

cześć Elu
a jak tam z tobą:)

Zdarzają się takie pomyłki, o czym np. Ela napisała...

Mi np. w szpitalu wojewódzkim po urografii stwierdzili, że mój kamień w nerce ma 1 cm średnicy. A faktycznie miał 2, co z tego samego zdjęcia wyczytał inny lekarz, do którego na szczęście się wybrałam :)

Ale za Madzię trzymam kciuki!

no ja miałam taką akcje z ginekologami:) było mineło:)

Elu o jejku jak mi przykro
dobrze ze mama jest juz zdrowa

ja pecherz zawsze miałam chory
moczyłam sie jak miałam kilka lat i zaleczyli mi ale teraz przez to zmino znowu wraca

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry