Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 9 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ :)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
magda a ile potrzbujesz na ta operacje?

image
własnie chciałam zaproponowac ze moze zróbcie jakąs kweste dla kolezanki bo cierpi a wy nie macie sumienia wyłożyc kazda po pare groszy i po bólu
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
cześć dziewczyny!!!

image
image
To ile potrzebuje to moja sparwa
a napisałam o tym bo mnie wkurza to ze płace kupe kasy na słuzbe zdrowia, kazdy płaci a nie mozemy z tego kozystac

Wczoraj ogladałam wiadomości wyjatkowo i wkurzyło mnie to ze NFZ nie daje kasy na hospicja dla dzieci bo niby nie maja

Ja nie moge sie leczyc normalnie, dzieciom załują, starszym tez to ja sie pytam gdzie te pieniądzę

Aha i witam pania ribok- czepialska
A jak jestes chetna to zrób zrzute ja sie nie pogniewam

Hej Wiperku :)

Czesc wiperku

dzień dobry :))))

image

image

Ela :)

nie nie ja pisałam ze moze twoje kolezanki na jakims spotkaniu zrobiły by zrzutke i bedziesz mogła isc do lekarza i po bólu
ja tez płace składki i nie kożystam z usług lekarzy ale to ja juz nic na to nie poradze chodze prywatnie jak musze i nie czekam az mi NFZ wyrazi zgode na leczenia nie tylko ty masz ten problem
dziwie sie ze wy /ty takie wielkie geby macie na tym forum a poza klawiaturą nie potraficie sobie poradzic w szerokim swiecie
powodzenia nie czepim sie tylko mam swoje /odmienne/zdanie od waszego /twojego/
Pada na dworzu... Dobrze, że mam parasolkę :)

Ribobok ja nie rozumiem o co chodzi...my Ty zwracamy uwagę na to jaka niesprawiedliwośc panuje na tym świecie, szczególnie jeśli chodzi o służbę zdrowia a nie piszemy o tym że nie możemy sobie poradzić

image
image
oj ribobok uważaj, bo własne zdanie jest niemile widziane na tym forum, zaraz z resztą zobaczysz jakie sypną się posty
:)

nieeeee....od rana mnie wprowadzacie w zły humor....
jak to?? to nie można mieć swojego zdania?? od kiedy??
Konwaliowa to se teraz walnęłaś

image
image
Wiperek, nie ma co się chyba przejmować :)
Uśmiechnij się :)
I pomyśl, że my jesteśmy bardzo szczęśliwe kobiety i nie musimy się dowartościowywać złośliwościami :)

swoje zdanie trzeba umiejetnie wyrazić, a nie w sposób obraźliwy dla innych-ot co

image
image
przez przypadek ribobok wyprzedzila moja mysl wiem ze magda zaraz smiertelnie sie na mnie obrazi bo nie lubi jak sie ktos wtraca w jej sprawy ale mysle ze przy tej ilosci dziewczyn ktora zaglada na foru to zrobienie zrzuty po 10 zl nie jest problemem oczywiscie zrzuta dobrowolna i pozostaje tylko wymyslec jak to zrobic technicznie ale dycha to tyle co ja wydaje na fajki w ciagu dwoch dni wiec wystarczy ze odposcilam palenie i juz moge te pieniadze przeznaczyc na cos wazniejszego

image
Muszę się sama sprostować, chodziło mi własne zdanie odmienne od zdania ogółu, a właściwie liderek forum.
no ja jestem wyszczekana zarówno na forum jak i w zyciu prywatnym i jak pisałam konwaliowej to mam cześc badan załatwionych za darmo na szczscie ale tego jednego nie ma sznas i padło akurat na okres swiat i wkurza mnie niesprawiedliwośc panująca w naszym kraju

konwaliowa psując humor co niektórym poprawiam sobie humorek:)
od rana mam dobry humor

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry