Widok
WĄTEK DLA "ZAPRACOWANYCH"- 9
nowy bo tamten miał ponad 100 postów
Aha i prosba Beatki:
Autor: beata81
POTRZEBUJĘ PRACĘ NA OK 4 STRONY Z
"PROCESÓW INTEGRACYJNYCH W EUROPIE"
NA OBOJĘTNIE JAKI TEMAT
jestem leniuch i nie miałam czasu napisać, a mam na sobote
może ktoś z was pisał taka prace i ma na kompie?
odwdziecze sie :)
Aha i prosba Beatki:
Autor: beata81
POTRZEBUJĘ PRACĘ NA OK 4 STRONY Z
"PROCESÓW INTEGRACYJNYCH W EUROPIE"
NA OBOJĘTNIE JAKI TEMAT
jestem leniuch i nie miałam czasu napisać, a mam na sobote
może ktoś z was pisał taka prace i ma na kompie?
odwdziecze sie :)
pomarańczka ja też w internecie znalazłam tyle i w najgorszym wypadku po prostu usiądę i bede z wyszukanych materiałów pisac
ale wieceie jak jest,
profesorowie też mają cholera internet :(
i za-je-bis-te programy do wyszukiwania plagiatów :(((
wiec nad takimi tekstammi musiałabym sporo popracowac
myślałam, że kttoś ma z czego na żywca zerżne :)
ale wieceie jak jest,
profesorowie też mają cholera internet :(
i za-je-bis-te programy do wyszukiwania plagiatów :(((
wiec nad takimi tekstammi musiałabym sporo popracowac
myślałam, że kttoś ma z czego na żywca zerżne :)
.
no niestety, buuu...
no wiesz sie scwanili, praca może być np zeskanowana,
wrzuca sie ją np na portal "plagiat.pl, albo w program do sprawdzania
i wyświetla wszystkie skopiowane z inernetu zwroty
i jest np cała strona na czerwono, że plagiat
no nie mówie, że zawsze sprawdzają, ale ja już raz musiałam poprawiac :( hrrr...
no wiesz sie scwanili, praca może być np zeskanowana,
wrzuca sie ją np na portal "plagiat.pl, albo w program do sprawdzania
i wyświetla wszystkie skopiowane z inernetu zwroty
i jest np cała strona na czerwono, że plagiat
no nie mówie, że zawsze sprawdzają, ale ja już raz musiałam poprawiac :( hrrr...
.
kiedyś studiowałam resocjalizację,
ciekawy kierunek
ale zrezygnowałam po 1 semestrze
zrobiłam sobie 5 lat przerwy w nauce
a u mnie w firmie, gdy o tym powiedziałam usłyszałam,
ze "każdy za małolata wybiera jakieś bzdurne kierunki a potem żałuje"
wiec dobrze ze te studia rzuciłam to pójdę na >>normalne<<"
i kazali mi iść do szkoły
na ekonomię się nie nadaję, bankowość to samo, marketing czy reklama nieee
nie jestem ścisłym umysłem, wybrałam wiec humanistyczny, ale poważny kierunek
ale przyznam, że ciekawi mnie to ostatnio
wiec nie jest źle
ciekawy kierunek
ale zrezygnowałam po 1 semestrze
zrobiłam sobie 5 lat przerwy w nauce
a u mnie w firmie, gdy o tym powiedziałam usłyszałam,
ze "każdy za małolata wybiera jakieś bzdurne kierunki a potem żałuje"
wiec dobrze ze te studia rzuciłam to pójdę na >>normalne<<"
i kazali mi iść do szkoły
na ekonomię się nie nadaję, bankowość to samo, marketing czy reklama nieee
nie jestem ścisłym umysłem, wybrałam wiec humanistyczny, ale poważny kierunek
ale przyznam, że ciekawi mnie to ostatnio
wiec nie jest źle
.
hej piri, ja oddalam w pon juz prace i all...sama sprawdzilam sobie na plagiacie...(wydalam ok 30 zlsmsow ) na 140 str wyszlo mi 8 %:)) i dodam ze podkreslal bzdury (mozna zobaczyc raport) typu slowa pojedyncze albo cytaty ustawowe!! :)) termin mam na wtorek ten :)) boje sie jak cholera , w dodatku na maxa nie chce mi sie uczyc ;))) 5 lat ciezkiego zakuwania mnie wypalilo :/ ale jak pomysle ze moze o 11 we wtorek bede mgr :))) ach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak marze o wtorku ..zeby bylo juz po...... dziewczyny jak wpsominacie swoje obrony????byly trudne?????? :))))
A ja się wybrałam na studia bo chciałam, kiedyś tylko raz zdawałam na zaoczne zarządzanie ale się nie dostałam i potem sobie odpuściłam, minęło od skończenia szkoły pomaturalnej 6 lat i zawsze mówiłam, że może i bym chciała studiować, ale nie wiem co, ale raczej nie, bo trzeba byłoby poświęcić swój czas i pieniądze, a to już oznacza zmianę stylu i trybu życia i nagle mnie olśniło, że socjologia mnie interesuje. Mój wtedy eks mnie namówił i zmotywowała, a ja chciałam dorównać w penwym sensie jemu i jego znajomym. Potem mnie zostawił, załamałam się. I teraz nie żałuję a kończe już II rok, pewnie klne jak szewc na wykładowców, godziny zajęć itp. a i średnio przy każdej sesji rzucam studia ze trzy razy! na nic nie mam czasu bo tylko szkoła i szkoła, ale za I rok dostałam stypednium naukowe, niby 100 zł za m-c ale to już coś i ogromna satysfakcja, potem szef mi zaczął opłacać od II roku w ramach podwyżki, więc jest super. Ciągle narzekam, że nie mam czasu na przyjemności itp. ale patrzę z podziwem na moje koleżazki które mają rodziny, które w tym czasie powychodziły za mąż, urodziły dzieci i świetnie sobie daja radę i to mnie motywuje. A tu za półtorej tyg. pierwsze zaliczenie i już zaczynam klnąć hihihi ale lubię te spotkania w szkole, pogaduszki, ploteczki itp. już bym nie zrezygnowała. Sorki za kolaborat dziewczyny ale może moja wypowiedź kogoś zmobilizuje :)
tak tak ja weszlam na ten generator tego opisu, co jest na str wydzialu :)tam wypelnilam pola wszytskie!!!trzeba bo to sprawdzaja :)))) a jak sama sprawdzalam to nie dolaczylam tego do baz danych, bo po co??? :))) za to zastrzeglam ze nie chce udostepniania pracy :) i tyle.. kurcze, samo pisanie bylo koszmarem, mialam temat rzeka, i tak dobrze ze skonczylo sie na 140 str.. a nie 200 jak na poczatku myslalam... teraz ucze sie tej pracy i beke mam jaie bzdury pisalam momentami :)) ale juz trudno...mam nerwice juz z ta obrona... a jak nie obronie???sie chyba zachlastam!!!
Jak bylam w zeszlym tygodniu na konsultacjach u jednej babki u nas z wydzialu to powiedziala, ze teraz mnie nie przyjmie bo ma obrony, 6 osob, ale za jakies 20 minut powinna byc z powrotem.. i fakt za 20 min wrocila sala usmiechnieta mowiac, ze kolejni magistrzy opuscili mury :D wiec obrona to tylko formalnosc
ok, czyli wchodze na strone plagiat.pl, loguje sie i chce wyslac moja prace, wysylam smsa, wpisuje kod, wklejam czesc mojej pracy i co teraz? mam wypelniac te wszystkie pola ktore tam sa? te pod miejscem na kody smsowe?
Dzis jestem malo kumata, prosze o wyklad jak dla dziecka :D
ok, czyli wchodze na strone plagiat.pl, loguje sie i chce wyslac moja prace, wysylam smsa, wpisuje kod, wklejam czesc mojej pracy i co teraz? mam wypelniac te wszystkie pola ktore tam sa? te pod miejscem na kody smsowe?
Dzis jestem malo kumata, prosze o wyklad jak dla dziecka :D
spoko piri, ja tez mialam z tym problem :))) tak wiec jak wpiszesz kod smsa (wez wykup z 2 kody na cala prace np, zalezy ile masz znakow - ilosc znakow jest pokazana ) to wypelnij pole ale skrotem np , nie pisz calego tematu i np podaj samo imie :)) jak wolisz :)) ja tylko to napisalam :))) i bylo ok wynik mialam po chyba 12 godz:)) potem obejrzyj sobie raport
dodam ze ten program jests erio dziwny bo czasami fisiuje i wykazuje np 40%!!! ale to bzdura!!kompletna bzdura :/ no ale jak sie uparli...smieszne ze na PG nie ma takich wymogow..a tu .. kilka wersji pracy, txt, pdf, word... i tysiac wymogow... czlowiek az glupieje!!! wrrr.... moiwsz ze 20 minut 6 osob?!?!?!?!?!?!?!? o matko:))) to cpo ja zdaze powiedzeic np w 10 min?????:))) chyabz e beda mi przerywac:)) ja wchodze ostatnia we wt.... to dobrze i zle..moze mnie szybciej puszcza..albo beda ciekawi i bede gadac gadac.... rety nie wukje dokladnie mojej pracy na wt!!!tyle tego jest ;(((((
dodam ze ten program jests erio dziwny bo czasami fisiuje i wykazuje np 40%!!! ale to bzdura!!kompletna bzdura :/ no ale jak sie uparli...smieszne ze na PG nie ma takich wymogow..a tu .. kilka wersji pracy, txt, pdf, word... i tysiac wymogow... czlowiek az glupieje!!! wrrr.... moiwsz ze 20 minut 6 osob?!?!?!?!?!?!?!? o matko:))) to cpo ja zdaze powiedzeic np w 10 min?????:))) chyabz e beda mi przerywac:)) ja wchodze ostatnia we wt.... to dobrze i zle..moze mnie szybciej puszcza..albo beda ciekawi i bede gadac gadac.... rety nie wukje dokladnie mojej pracy na wt!!!tyle tego jest ;(((((
widze ze temat studiow byl poruszany wiec i ja sie wypowiem:
No coz tak jak Karolinka tez rzucam studia co sesje:))) ale po kazdej sesji jak na razie udanej;p wszystko mija i zawsze obiecuje sobie ze juz zadnego wykladu nie opuszcze.........przychodzi semestr a tu buuuuu i tylko na cwiczenia chodze
Ale wydzial zarzadzania na UG zwlaszcza dzienny uwazam za wakacje:D my tam sie nigdy nie przemamy, no dobra juz nic nie powiem bo niedlugo sesja;/
No coz tak jak Karolinka tez rzucam studia co sesje:))) ale po kazdej sesji jak na razie udanej;p wszystko mija i zawsze obiecuje sobie ze juz zadnego wykladu nie opuszcze.........przychodzi semestr a tu buuuuu i tylko na cwiczenia chodze
Ale wydzial zarzadzania na UG zwlaszcza dzienny uwazam za wakacje:D my tam sie nigdy nie przemamy, no dobra juz nic nie powiem bo niedlugo sesja;/
u mnie przygotowania od dwóch dni juz pełną parą...w pokoju mamy sklep odziezowy..wszystko wisi przygotowane,wódka sie zamawia,nalepki przyszly,wszystko jest chyba.a no nie wiemy jak i gdzie zrobic wiązanke i ubrac samochód.no i do kosciola ze wszystkimi papierami trzeba sie wybrac,dac kase i spokój.
Nie przeprasam za bledy
no co ty mieszkamy z tesciami nieststy ale mam nadzieje że sie wkoncu od nich wyprowadzimy
ja mojej teciowej nie znosze wszystko przekreca i wciąż porównuje mnie do swojej synowej a ja tego nie znosze
słysze tylko ze czemy sukni nie mam jak ona
czemu nie mam jak ona welonu
czemu butów od niej nie kupiłam tylko nowe
normalnie słuchac nie moge
a jak pokazałam obraczki to mi powiedziałą ze ładne ale że ona(jej synowa) ma ładniejsze
a jak usłyszała że bierzemy slub to powiedziała że dlatego że ja zazdrosciłam jej synowej(brali slub w zwszłym roku) i ze ja jej wszystkiego zazdroszcze i dlatego zgapiam
ja mojej teciowej nie znosze wszystko przekreca i wciąż porównuje mnie do swojej synowej a ja tego nie znosze
słysze tylko ze czemy sukni nie mam jak ona
czemu nie mam jak ona welonu
czemu butów od niej nie kupiłam tylko nowe
normalnie słuchac nie moge
a jak pokazałam obraczki to mi powiedziałą ze ładne ale że ona(jej synowa) ma ładniejsze
a jak usłyszała że bierzemy slub to powiedziała że dlatego że ja zazdrosciłam jej synowej(brali slub w zwszłym roku) i ze ja jej wszystkiego zazdroszcze i dlatego zgapiam
a moi sa a ja z nia gadac nie bede
po prostu jak sie wyprowadze to niech nie liczy na mnie tylko na swoja ukochana synowa
A najlepsze ze mielismy miec obiad w domu to mi powiedziala ze sie nie zgadza bo ona taka chora jest ze nie bedzie nic robiła a teraz na chrzest swojej wnuczki siedzi i ggotuje od dwóch dni
nie no normalnie nie moge zaraz mnie szlag trafi
i głupio sie pyta skad my ta kase na slub wzielismy a co ja to obchodzi
po prostu jak sie wyprowadze to niech nie liczy na mnie tylko na swoja ukochana synowa
A najlepsze ze mielismy miec obiad w domu to mi powiedziala ze sie nie zgadza bo ona taka chora jest ze nie bedzie nic robiła a teraz na chrzest swojej wnuczki siedzi i ggotuje od dwóch dni
nie no normalnie nie moge zaraz mnie szlag trafi
i głupio sie pyta skad my ta kase na slub wzielismy a co ja to obchodzi
pmagdalena nie przejmuj się, ja też nie mam fajnej teściowej, co prawda przegina w inną stronę ale ja mam już dość, dobrze że teraz nie mam z nią kontaktu to troszkę odpocznę, mój M. zagranicą, ja u rodziców i nawet do niej nie dzwonie bo nie mam takiej potrzeby, ślubem i weselem się nie interesuje, już długo też do mnie nie dzwoniła, a jak wcześniej dzwoniła to spytać czy M. już przysłał mi kasę i że ma tam siedzieć do oporu bo facet jest od zarabiania i takie różne pierdolenie, jak by się teraz dowiedziała że mamy konto wspólne i ja mam w pełni wolny dostęp do tej kasy to chyba ją by szlak trafił!
ja też chciałam żyć w zgodzie i na początku było super dopiero jak się pojawił temat pieniędzy to się na niej poznałam, pozatym traktuje mnie jak dziecko i nawet przy moich rodzicach mówi "Karolisiu" a ja mam prawie 30 na karku wrrr!!!
dokładnie, nie ma się co przejmować, ja też mam inne problemy: operację pieska, sesję na głowie i kłopoty z sercem itp. trzym się, a co tam teściowe, ważne że nam jest dobrze!
juz byłam ale oni ciagle mówią że taki mój urok
normalnie nie wyrobie
zobaczymy nie bede nic piła już od 20 a film na 23 to może dam radę a ja bede czekała na wiadomośc od ciebie
możesz na meila jak chcesz
kurcze tobie jescze zostały 2 godzinki a mi trzy ale przyjdzie na chwilke koleżanka o 19 wiec mi poleci troszke chociaż
12 godzin nudy to za dużo jak dla mnie
normalnie nie wyrobie
zobaczymy nie bede nic piła już od 20 a film na 23 to może dam radę a ja bede czekała na wiadomośc od ciebie
możesz na meila jak chcesz
kurcze tobie jescze zostały 2 godzinki a mi trzy ale przyjdzie na chwilke koleżanka o 19 wiec mi poleci troszke chociaż
12 godzin nudy to za dużo jak dla mnie