Widok

WĄTEK DLA "ZAPRACOWANYCH"- 9

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy bo tamten miał ponad 100 postów
Aha i prosba Beatki:

Autor: beata81

POTRZEBUJĘ PRACĘ NA OK 4 STRONY Z
"PROCESÓW INTEGRACYJNYCH W EUROPIE"
NA OBOJĘTNIE JAKI TEMAT

jestem leniuch i nie miałam czasu napisać, a mam na sobote
może ktoś z was pisał taka prace i ma na kompie?

odwdziecze sie :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pomarańczka ja też w internecie znalazłam tyle i w najgorszym wypadku po prostu usiądę i bede z wyszukanych materiałów pisac
ale wieceie jak jest,
profesorowie też mają cholera internet :(
i za-je-bis-te programy do wyszukiwania plagiatów :(((

wiec nad takimi tekstammi musiałabym sporo popracowac
myślałam, że kttoś ma z czego na żywca zerżne :)

.
Beatka i co podjełas jakas decyzje co do obraczek?

ach dostałam to wolne!!
suuuuuper

image
image
no ale możesz złożyć swoją pracę z kilku innych ... dodać swoich parę zdań i jest ok.... myslisz, że oni to sprawdzają ??? :):):):):)

image
image
no niestety, buuu...
no wiesz sie scwanili, praca może być np zeskanowana,
wrzuca sie ją np na portal "plagiat.pl, albo w program do sprawdzania
i wyświetla wszystkie skopiowane z inernetu zwroty
i jest np cała strona na czerwono, że plagiat

no nie mówie, że zawsze sprawdzają, ale ja już raz musiałam poprawiac :( hrrr...

.
oj wieeem, okropna jestem
ale wychodzę z założenia że studia są droga do wyższego wykształcenia
a nie drogą przez mękę...
nie mam czasu na zakuwanie :)

.
A mi właśnie w całym domu wymieniają okna. Burdel nie z tej ziemi. A moje szczęście jutro już wyjeżdza :(( Nie mieści mi się to w głowie i ryczec mi się chce:((

Nudnawo tu dziś... co nie ?

image
image
noooo
niby mam co robić, praca do napisania na sobotę, egzamin w niedziele, pouczyć bym sie mogła, popracować może ciut, ale nie eee, po co?

.
beata a co ty studiujesz? bo jakoś mi umknęło :)

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Bezpieczeństwo Europejskie, przeniosłam się z Międzynarodowych Stosunków Politycznych na politologii

.
uch za ciężkie jak dla mnie

image
ja to wogóle sie w temacie nie orientuje

kiedyś studiowałam resocjalizację,
ciekawy kierunek
ale zrezygnowałam po 1 semestrze
zrobiłam sobie 5 lat przerwy w nauce
a u mnie w firmie, gdy o tym powiedziałam usłyszałam,
ze "każdy za małolata wybiera jakieś bzdurne kierunki a potem żałuje"
wiec dobrze ze te studia rzuciłam to pójdę na >>normalne<<"
i kazali mi iść do szkoły

na ekonomię się nie nadaję, bankowość to samo, marketing czy reklama nieee
nie jestem ścisłym umysłem, wybrałam wiec humanistyczny, ale poważny kierunek
ale przyznam, że ciekawi mnie to ostatnio
wiec nie jest źle

.
ja juz sie nie nadaje na studia moze kiedys sie zdecyduję

ooo, ja tez bym sie z własnej woli juz nie zdecydowała, za leniwa jestem,
ale mi kazali i sie ciesze :)
juz mam prawie rok za sobą

.
no jakby mi kazali to też bym poszła ale na szczęscie nikt mnie nie zmusza

a ja jestem szczęśliwa że jestem już po
chociaż teraz wiem na pewno, gdybym mogła cofnąć czas to posząłbym na zupełnie inny kierunek

image
image
buu a ja jestem przed obrona, i co chwila mi zmieniaja date :( Co do tego plagiatu.pl to mnie krew zalewa, mam prace na taki dosc okrojony temat i malo do niej materiałow a oni jeszcze jakies plagiaty wymyslala.. pochlastac sie mozna :( mam dosc studiowania!!! :P

image
hej piri, ja oddalam w pon juz prace i all...sama sprawdzilam sobie na plagiacie...(wydalam ok 30 zlsmsow ) na 140 str wyszlo mi 8 %:)) i dodam ze podkreslal bzdury (mozna zobaczyc raport) typu slowa pojedyncze albo cytaty ustawowe!! :)) termin mam na wtorek ten :)) boje sie jak cholera , w dodatku na maxa nie chce mi sie uczyc ;))) 5 lat ciezkiego zakuwania mnie wypalilo :/ ale jak pomysle ze moze o 11 we wtorek bede mgr :))) ach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak marze o wtorku ..zeby bylo juz po...... dziewczyny jak wpsominacie swoje obrony????byly trudne?????? :))))

image

u mnie było bardzo przyjemnie:)fajna atmosfera, spokój i luz. Oczywiście stres był mega na początku, po wejściu do sali nogi mi się trzęsły, ale potem poszło gładko!nie ma się czego obawiać amsta!!!!! będzie git!!
Z tego co sie orientuje amsta to ty prawo konczysz? na UG?

image
A ja się wybrałam na studia bo chciałam, kiedyś tylko raz zdawałam na zaoczne zarządzanie ale się nie dostałam i potem sobie odpuściłam, minęło od skończenia szkoły pomaturalnej 6 lat i zawsze mówiłam, że może i bym chciała studiować, ale nie wiem co, ale raczej nie, bo trzeba byłoby poświęcić swój czas i pieniądze, a to już oznacza zmianę stylu i trybu życia i nagle mnie olśniło, że socjologia mnie interesuje. Mój wtedy eks mnie namówił i zmotywowała, a ja chciałam dorównać w penwym sensie jemu i jego znajomym. Potem mnie zostawił, załamałam się. I teraz nie żałuję a kończe już II rok, pewnie klne jak szewc na wykładowców, godziny zajęć itp. a i średnio przy każdej sesji rzucam studia ze trzy razy! na nic nie mam czasu bo tylko szkoła i szkoła, ale za I rok dostałam stypednium naukowe, niby 100 zł za m-c ale to już coś i ogromna satysfakcja, potem szef mi zaczął opłacać od II roku w ramach podwyżki, więc jest super. Ciągle narzekam, że nie mam czasu na przyjemności itp. ale patrzę z podziwem na moje koleżazki które mają rodziny, które w tym czasie powychodziły za mąż, urodziły dzieci i świetnie sobie daja radę i to mnie motywuje. A tu za półtorej tyg. pierwsze zaliczenie i już zaczynam klnąć hihihi ale lubię te spotkania w szkole, pogaduszki, ploteczki itp. już bym nie zrezygnowała. Sorki za kolaborat dziewczyny ale może moja wypowiedź kogoś zmobilizuje :)

image
taakkk :)))

image

studiowanie to fajna rzecz!! ja to traktowałam jako spotkanie towarzyskie na luzie bez stresu; oczywiscie czasami trzeba było zakuć na chemię czy fizykę ale w sumie to nie żałuję tego okresu; jak czasami sobie wspomnę co wyprawialiśmy żeby coś zaliczyć bez egzaminu...ehh...

image
image
No ja tez ten wydział na UG :> sluchaj a czy przy wypelnianiu wszystkich wymaganych pól w plagiacie wpisywalas promotora itp? czy po takis wyslaniu na smsa ta praca zostaje dodana do bazy?

image
tak tak ja weszlam na ten generator tego opisu, co jest na str wydzialu :)tam wypelnilam pola wszytskie!!!trzeba bo to sprawdzaja :)))) a jak sama sprawdzalam to nie dolaczylam tego do baz danych, bo po co??? :))) za to zastrzeglam ze nie chce udostepniania pracy :) i tyle.. kurcze, samo pisanie bylo koszmarem, mialam temat rzeka, i tak dobrze ze skonczylo sie na 140 str.. a nie 200 jak na poczatku myslalam... teraz ucze sie tej pracy i beke mam jaie bzdury pisalam momentami :)) ale juz trudno...mam nerwice juz z ta obrona... a jak nie obronie???sie chyba zachlastam!!!

image

Jak bylam w zeszlym tygodniu na konsultacjach u jednej babki u nas z wydzialu to powiedziala, ze teraz mnie nie przyjmie bo ma obrony, 6 osob, ale za jakies 20 minut powinna byc z powrotem.. i fakt za 20 min wrocila sala usmiechnieta mowiac, ze kolejni magistrzy opuscili mury :D wiec obrona to tylko formalnosc

ok, czyli wchodze na strone plagiat.pl, loguje sie i chce wyslac moja prace, wysylam smsa, wpisuje kod, wklejam czesc mojej pracy i co teraz? mam wypelniac te wszystkie pola ktore tam sa? te pod miejscem na kody smsowe?

Dzis jestem malo kumata, prosze o wyklad jak dla dziecka :D

image
spoko piri, ja tez mialam z tym problem :))) tak wiec jak wpiszesz kod smsa (wez wykup z 2 kody na cala prace np, zalezy ile masz znakow - ilosc znakow jest pokazana ) to wypelnij pole ale skrotem np , nie pisz calego tematu i np podaj samo imie :)) jak wolisz :)) ja tylko to napisalam :))) i bylo ok wynik mialam po chyba 12 godz:)) potem obejrzyj sobie raport
dodam ze ten program jests erio dziwny bo czasami fisiuje i wykazuje np 40%!!! ale to bzdura!!kompletna bzdura :/ no ale jak sie uparli...smieszne ze na PG nie ma takich wymogow..a tu .. kilka wersji pracy, txt, pdf, word... i tysiac wymogow... czlowiek az glupieje!!! wrrr.... moiwsz ze 20 minut 6 osob?!?!?!?!?!?!?!? o matko:))) to cpo ja zdaze powiedzeic np w 10 min?????:))) chyabz e beda mi przerywac:)) ja wchodze ostatnia we wt.... to dobrze i zle..moze mnie szybciej puszcza..albo beda ciekawi i bede gadac gadac.... rety nie wukje dokladnie mojej pracy na wt!!!tyle tego jest ;(((((

image

a kiedy pyta o dodanie do bazy danych? jak juz przyjdzie gotowy i przeanalizowany?

image
Amsta! ta obrona to naprawdę formalność; moje obydwie trwały coś ok.10 minut- nawet chyba nie tyle; nie ma możliwości żeby się nie obronić

image
image
nie no to tam trzeba specjalnie cos zaznaczyc zeby dodal "dodaj do bazy danych czy cos..spokojnie , nie doda ci bez twoejej zgody :))) no chyba ze chcesz

image

nie nie nie, zdecydowanie nie chce! :D a pytam bo w tej chwili nie widze zadnej opcji typu" dodaj do bazy danych"

image
zegnam miłe koleżanki!! pędze za chwilkę na dworzec po bilecik i jadę do mojego Ukochanego na weekendzik!
Pozdroofki!!

image
image
powaga??? a czego sie uczycie do obrony :>?????? ja wlasnie czytam prace;/

image

piri, jestes na prawie????? czy admin???? :))) z czego piszesz????????

image

na admin, ale pisze z prawa europejskiego, a Ty amsta?

image
ja pisze na tem przest. zorganiz. i prania pieniedzy :)))))) temat rzeka!!!!

image

fajny temat, to z karnego? Waryl? :>

image
nie, nie ... to kryminalistyka :))

image

jeszcze 8 minut, jesooo, nie dam rady chyba....

.
A ja jeszcze 8 + 60 fak!!!!!!!!!też nie daje rady:)))))
a ja wymiekam psychicznie ^^ też nie daje rady ^^

image

widze ze temat studiow byl poruszany wiec i ja sie wypowiem:
No coz tak jak Karolinka tez rzucam studia co sesje:))) ale po kazdej sesji jak na razie udanej;p wszystko mija i zawsze obiecuje sobie ze juz zadnego wykladu nie opuszcze.........przychodzi semestr a tu buuuuu i tylko na cwiczenia chodze
Ale wydzial zarzadzania na UG zwlaszcza dzienny uwazam za wakacje:D my tam sie nigdy nie przemamy, no dobra juz nic nie powiem bo niedlugo sesja;/

image
image
hehe :)) no to fajny wydzial;))) gier i zabaw ;)) moja kumpela wlasnie w tym roku sie obronila.... zreszta nie jedna.... :)))) hehehe zazdroszcze takich studiow...ja przez 5 lat ani razu nie bylam na juwenaliach bo zawsze mialam juz sesje!!! :[ a w tym roku i obrona...ech :(

image

hej kobietki :) juz piątek :) weekendu początek :)

image
image
pozdrowienia ze Śląska przesyłam kochanym koleżankom forumowiczkom!!!

image
image
taaaak, nareszcie, a ja niedość że mam pracy duzo, to jeszcze ta praca do napisania na jutro
i musze to zrobić dziś w pracy, bo później nie bede miała dostepu do drukarki
no a w niedziele egzamin, nic nie umiem,
musze podzwonic, może ktoś ma ściągi :(

.
hello babeczki !! dzis siedze do 20....ale sie tym nie martwie ,wystarczy ze spojrze na suwaczek i juz swiat staje sie cuuuuuuudny :)

Nie przeprasam za bledy
Beatka .... dzis równe 3 miesiące !! :):) ale ten czas leci :)

image
image
Sylvia ja siedze do 21 12 godzin a potem do kina .Mam nadzieje że nie zasne ale jak wy bedziecie na forum to mi czas zleci szybciutko

troche sie przypiekłam na solarium ,az dziwne bo tylko darazy bylam,ale nie szkodzi.skarpetek rano nie mogłam ubrać :)

Nie przeprasam za bledy
cięzko tam siedziec te 12 godzin co,dzisiaj mam ruch ,ale jak mam noc to tragedia,bo czas sie ciagnie i ciagnie...

Nie przeprasam za bledy
ja jak mam dzień to tez mi sie ciagnie .Gdyby nie weselnik byłoby kiepsko
Aha musze sie pochwalic odebralam wczoraj obrączki są cudne ale nie zdążylam zrobic fotki.Może jutro pstrykne
Sylvia a gdzie ty pracujesz jeżeli można spytać?

na recepcji pracuje :)

Nie przeprasam za bledy
oj oj a ja wczoraj odebrałam tz listonosz przyniósł nalepki na wódke,ale sa sliczne !!no przynajmniej dla nas:)

Nie przeprasam za bledy
no to u ciebie sylvia cos sie dzieje bo ja udzielam kredytów i ostatnio nic innego tylko weselnik bo ludzi żadnych nie ma

a ja mialam małe zamieszanie i troszke sie zdenerwowałam,ale juz ok,pozatym sobie odbieram telefomy,nie maja co robic ci ludzie..wciąz dzownią i dzwonia !!:)

Nie przeprasam za bledy
ciesz sie ja nie mam wogóle zajecia
była na chwilke kolezanka ale juz poszła
i do 21 nudy no chyba ze ty bedziesz do mnie pisac i zasmiecimy watek

mozemy zasmiecac:) otworzy sie nowy ..hehehe

Nie przeprasam za bledy
no własnie bedzie juz 10
jejku jak fajnie że z kims mogę sobie pogadac to czas zleci i razem raźniej nie?
a jak przygotowania?
ja mam za miesiąc slub i jescze w proszku jestem

u mnie przygotowania od dwóch dni juz pełną parą...w pokoju mamy sklep odziezowy..wszystko wisi przygotowane,wódka sie zamawia,nalepki przyszly,wszystko jest chyba.a no nie wiemy jak i gdzie zrobic wiązanke i ubrac samochód.no i do kosciola ze wszystkimi papierami trzeba sie wybrac,dac kase i spokój.

Nie przeprasam za bledy
ja robie wiązanke na osiedlu babeczka jest elastyczna a wczoraj mi Beatka 81 wkleiła fotki i chce z nimi pójśc i zapyatc ile by to kosztowałao bo sama nie dam rady zrobic

dla swiadkowej tez?ja bede brala komplet bo tesciowa mnie namowila,czyli dla mnie dla niej i butonierka.

Nie przeprasam za bledy
butonierka jest dla facetów :)
ładnie wygląda jak świadkowa ma taką sama wiązankę, ale mniejszą niż nasza :)

.
ja biore dwie butonierki dla pana młodego i świadka i bukiet dla mnie i dla swiadkowej

hmm to moze ja tez wezme dwie butonierki,a czy tacie i tesciowi cos sie wpina tez??

Nie przeprasam za bledy
ja nie wpinam
myslę że nie ma co przesadzac bo wtedy musiałybysmy kupic i kwity dla mamy i teściowej

no w sumie tak.a macie cos na podziekowania?my dalej nic!!

Nie przeprasam za bledy
nie puszczamy im tylko piosenke i damy kwiaty bo ja nie zyje obrze z moim tata a za teściami nie przepadam a po za tym ja powinnam babci podziekowac a nie rodzicom bo mi w niczym nie pomogli

to mieszkacie sami ??moja tesciowa to meserszmit wcielony.jakos sie z nia dogaduje.

Nie przeprasam za bledy
no co ty mieszkamy z tesciami nieststy ale mam nadzieje że sie wkoncu od nich wyprowadzimy
ja mojej teciowej nie znosze wszystko przekreca i wciąż porównuje mnie do swojej synowej a ja tego nie znosze
słysze tylko ze czemy sukni nie mam jak ona
czemu nie mam jak ona welonu
czemu butów od niej nie kupiłam tylko nowe
normalnie słuchac nie moge
a jak pokazałam obraczki to mi powiedziałą ze ładne ale że ona(jej synowa) ma ładniejsze
a jak usłyszała że bierzemy slub to powiedziała że dlatego że ja zazdrosciłam jej synowej(brali slub w zwszłym roku) i ze ja jej wszystkiego zazdroszcze i dlatego zgapiam

uuu to nie dobrze,najlepiej walnij setke i idz znia pogadac.ja mialam z tesciem male spiecie kiedys i teraz juz nie popuszcze.my tez mieszkamy z tesciami ztym ze ich wiecej nie ma jak są w kraju.

Nie przeprasam za bledy
a moi sa a ja z nia gadac nie bede
po prostu jak sie wyprowadze to niech nie liczy na mnie tylko na swoja ukochana synowa
A najlepsze ze mielismy miec obiad w domu to mi powiedziala ze sie nie zgadza bo ona taka chora jest ze nie bedzie nic robiła a teraz na chrzest swojej wnuczki siedzi i ggotuje od dwóch dni
nie no normalnie nie moge zaraz mnie szlag trafi
i głupio sie pyta skad my ta kase na slub wzielismy a co ja to obchodzi

ej a gdzie w tym wszystkim jest twój narzeczony?

Nie przeprasam za bledy
biedny staje po mojej stronie ale do niej nic nie dociera wiec ja juz sie nie skarze mu bo ppo co ma sie denerwowac

a tamta synowa co,taka super niby? pewnie faworyzuje tez tamtego syna,niewiem dlaczego takie sa niektore osoby,skad sie bierze taka zlosc.

Nie przeprasam za bledy
zawsze tak było a teraz jak jej wnuczke urodzila to juz wogole a mi docina że ja jej dzicka zazdroszcze a jak mam nie zazdroscic jak swoje straciłam a teraz nie wiadomo czyw ogóle bede mogła miec dzieci
nie wazne zmienmy lepiej temat bo sie zaraz popłacze

zmienmy ! pamietaj ze sie masz nie dawac.twardym trza byc a nie mientkim !! krótka piłka z tesciówka i tyle !boszeee zobacz ktora godzina...jeszce tyle czasu !!!!a potem masz wolne czy codziennie tyle pracujesz,ja mam wolne

Nie przeprasam za bledy
ja mam wolny weekend ale i tak mam duzo do roboty bo musze jutro suknie szyc i spowiedź zaliczyc bo w niedziele chrzest mamy
a w przyszłym tygodniu do lekaża musze pójśc bo mam prloblem z pęcherzem i nie moge godzinki wytrzymac bez toalety a na ślubie będzie cięzko

no, praca napisana

przydałyby się jeszcze ściągi od kogoś załatwić na niedzielę :)

.

Przyjęcie Turcjii do Uni Europejskiej, a co? he he

.
no widzisz a tak ci sie nie chciało

no wiesz kopiuj-wklej :)
jak przejdzie to dobrze, a jak nie to lipa i bede sie musiała przyłożyć do poprawy :)

.
bedzie dobrze zobaczysz

żegnam miłe panie
do poniedziałku
hmmm
jak ja dam rade?
no moze w szkole jak bede to wpadne na moment :)
pa pa[

.
bawcie się dobrze kobietki w weekend :):):) do PN

image
image
pmagdalena nie przejmuj się, ja też nie mam fajnej teściowej, co prawda przegina w inną stronę ale ja mam już dość, dobrze że teraz nie mam z nią kontaktu to troszkę odpocznę, mój M. zagranicą, ja u rodziców i nawet do niej nie dzwonie bo nie mam takiej potrzeby, ślubem i weselem się nie interesuje, już długo też do mnie nie dzwoniła, a jak wcześniej dzwoniła to spytać czy M. już przysłał mi kasę i że ma tam siedzieć do oporu bo facet jest od zarabiania i takie różne pierdolenie, jak by się teraz dowiedziała że mamy konto wspólne i ja mam w pełni wolny dostęp do tej kasy to chyba ją by szlak trafił!

image
no tesciowa a chciałam życ z nia w zgodzie a tu prosze nie da się

ja też chciałam żyć w zgodzie i na początku było super dopiero jak się pojawił temat pieniędzy to się na niej poznałam, pozatym traktuje mnie jak dziecko i nawet przy moich rodzicach mówi "Karolisiu" a ja mam prawie 30 na karku wrrr!!!

image
nie ma sie co przejmowac ja mam inne problemy niż nią sie martwić
oststnio mam problemy zdrowotne i na nich musze się skupic a nie na niej

dokładnie, nie ma się co przejmować, ja też mam inne problemy: operację pieska, sesję na głowie i kłopoty z sercem itp. trzym się, a co tam teściowe, ważne że nam jest dobrze!

image
no właśnie o to chodzi

nikt juz nie pracuje?
tylko ja zostałam?

no jak to? ja pracuje nadal !!!!:)

Nie przeprasam za bledy
okazało sie ze mam w osrodku jakas impreze tz ktos sobie urzadza.jest taki kołchoz ze szkoda gadac.ale bym tez zabalowała.......kiedy w koncu to wesele ...!

Nie przeprasam za bledy
no juz myslałam że cie nie ma
wiesz chyba nie pójde jednak do kina dzisiaj

dlaczego?

Nie przeprasam za bledy
ja dzisiaj mam ochote na prysznic i drinka..

Nie przeprasam za bledy
a bo ja mam problem z pecherzem i dzisiaj latam co dwie minuty do wc i nie wiem jak w kinie wytrzymam a może znasz jakiś sposób na to żeby mi przeszło mam tak juz od 10 miesiecy
ja sobie w niedzioele bede drinkowala

cos slyszalam o jakims sposobie ale zabij mnie a sonbie nie przypomne teraz.jutro ci napisze.ale skoro tak dlugo to trwa to leć do lekarza !!!!

Nie przeprasam za bledy
juz byłam ale oni ciagle mówią że taki mój urok
normalnie nie wyrobie
zobaczymy nie bede nic piła już od 20 a film na 23 to może dam radę a ja bede czekała na wiadomośc od ciebie
możesz na meila jak chcesz
kurcze tobie jescze zostały 2 godzinki a mi trzy ale przyjdzie na chwilke koleżanka o 19 wiec mi poleci troszke chociaż
12 godzin nudy to za dużo jak dla mnie

no dlugo a daleko od domu pracujesz? ja jade tramwajem prawie 30 minut

Nie przeprasam za bledy
no kawałek
ale jade dzisiaj samochodem więc 10 minut i jestem w domku

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Kasyno (3 odpowiedzi)

Verde Kasyno to platforma, która zapewnia bezpieczne i ekscytujące doświadczenie w grach...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry