Widok

WĄTEK DLA "ZAPRACOWANYCH"- 9

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy bo tamten miał ponad 100 postów
Aha i prosba Beatki:

Autor: beata81

POTRZEBUJĘ PRACĘ NA OK 4 STRONY Z
"PROCESÓW INTEGRACYJNYCH W EUROPIE"
NA OBOJĘTNIE JAKI TEMAT

jestem leniuch i nie miałam czasu napisać, a mam na sobote
może ktoś z was pisał taka prace i ma na kompie?

odwdziecze sie :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wiesz kopiuj-wklej :)
jak przejdzie to dobrze, a jak nie to lipa i bede sie musiała przyłożyć do poprawy :)

.
no widzisz a tak ci sie nie chciało

Przyjęcie Turcjii do Uni Europejskiej, a co? he he

.
no, praca napisana

przydałyby się jeszcze ściągi od kogoś załatwić na niedzielę :)

.
ja mam wolny weekend ale i tak mam duzo do roboty bo musze jutro suknie szyc i spowiedź zaliczyc bo w niedziele chrzest mamy
a w przyszłym tygodniu do lekaża musze pójśc bo mam prloblem z pęcherzem i nie moge godzinki wytrzymac bez toalety a na ślubie będzie cięzko

zmienmy ! pamietaj ze sie masz nie dawac.twardym trza byc a nie mientkim !! krótka piłka z tesciówka i tyle !boszeee zobacz ktora godzina...jeszce tyle czasu !!!!a potem masz wolne czy codziennie tyle pracujesz,ja mam wolne

Nie przeprasam za bledy
zawsze tak było a teraz jak jej wnuczke urodzila to juz wogole a mi docina że ja jej dzicka zazdroszcze a jak mam nie zazdroscic jak swoje straciłam a teraz nie wiadomo czyw ogóle bede mogła miec dzieci
nie wazne zmienmy lepiej temat bo sie zaraz popłacze

a tamta synowa co,taka super niby? pewnie faworyzuje tez tamtego syna,niewiem dlaczego takie sa niektore osoby,skad sie bierze taka zlosc.

Nie przeprasam za bledy
biedny staje po mojej stronie ale do niej nic nie dociera wiec ja juz sie nie skarze mu bo ppo co ma sie denerwowac

ej a gdzie w tym wszystkim jest twój narzeczony?

Nie przeprasam za bledy
a moi sa a ja z nia gadac nie bede
po prostu jak sie wyprowadze to niech nie liczy na mnie tylko na swoja ukochana synowa
A najlepsze ze mielismy miec obiad w domu to mi powiedziala ze sie nie zgadza bo ona taka chora jest ze nie bedzie nic robiła a teraz na chrzest swojej wnuczki siedzi i ggotuje od dwóch dni
nie no normalnie nie moge zaraz mnie szlag trafi
i głupio sie pyta skad my ta kase na slub wzielismy a co ja to obchodzi

uuu to nie dobrze,najlepiej walnij setke i idz znia pogadac.ja mialam z tesciem male spiecie kiedys i teraz juz nie popuszcze.my tez mieszkamy z tesciami ztym ze ich wiecej nie ma jak są w kraju.

Nie przeprasam za bledy
no co ty mieszkamy z tesciami nieststy ale mam nadzieje że sie wkoncu od nich wyprowadzimy
ja mojej teciowej nie znosze wszystko przekreca i wciąż porównuje mnie do swojej synowej a ja tego nie znosze
słysze tylko ze czemy sukni nie mam jak ona
czemu nie mam jak ona welonu
czemu butów od niej nie kupiłam tylko nowe
normalnie słuchac nie moge
a jak pokazałam obraczki to mi powiedziałą ze ładne ale że ona(jej synowa) ma ładniejsze
a jak usłyszała że bierzemy slub to powiedziała że dlatego że ja zazdrosciłam jej synowej(brali slub w zwszłym roku) i ze ja jej wszystkiego zazdroszcze i dlatego zgapiam

to mieszkacie sami ??moja tesciowa to meserszmit wcielony.jakos sie z nia dogaduje.

Nie przeprasam za bledy
nie puszczamy im tylko piosenke i damy kwiaty bo ja nie zyje obrze z moim tata a za teściami nie przepadam a po za tym ja powinnam babci podziekowac a nie rodzicom bo mi w niczym nie pomogli

no w sumie tak.a macie cos na podziekowania?my dalej nic!!

Nie przeprasam za bledy
ja nie wpinam
myslę że nie ma co przesadzac bo wtedy musiałybysmy kupic i kwity dla mamy i teściowej

hmm to moze ja tez wezme dwie butonierki,a czy tacie i tesciowi cos sie wpina tez??

Nie przeprasam za bledy
ja biore dwie butonierki dla pana młodego i świadka i bukiet dla mnie i dla swiadkowej

butonierka jest dla facetów :)
ładnie wygląda jak świadkowa ma taką sama wiązankę, ale mniejszą niż nasza :)

.
do góry