Widok

WĄTEK DLA "ZAPRACOWANYCH"- 9

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy bo tamten miał ponad 100 postów
Aha i prosba Beatki:

Autor: beata81

POTRZEBUJĘ PRACĘ NA OK 4 STRONY Z
"PROCESÓW INTEGRACYJNYCH W EUROPIE"
NA OBOJĘTNIE JAKI TEMAT

jestem leniuch i nie miałam czasu napisać, a mam na sobote
może ktoś z was pisał taka prace i ma na kompie?

odwdziecze sie :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe :)) no to fajny wydzial;))) gier i zabaw ;)) moja kumpela wlasnie w tym roku sie obronila.... zreszta nie jedna.... :)))) hehehe zazdroszcze takich studiow...ja przez 5 lat ani razu nie bylam na juwenaliach bo zawsze mialam juz sesje!!! :[ a w tym roku i obrona...ech :(

widze ze temat studiow byl poruszany wiec i ja sie wypowiem:
No coz tak jak Karolinka tez rzucam studia co sesje:))) ale po kazdej sesji jak na razie udanej;p wszystko mija i zawsze obiecuje sobie ze juz zadnego wykladu nie opuszcze.........przychodzi semestr a tu buuuuu i tylko na cwiczenia chodze
Ale wydzial zarzadzania na UG zwlaszcza dzienny uwazam za wakacje:D my tam sie nigdy nie przemamy, no dobra juz nic nie powiem bo niedlugo sesja;/

fajny temat, to z karnego? Waryl? :>

ja pisze na tem przest. zorganiz. i prania pieniedzy :)))))) temat rzeka!!!!

na admin, ale pisze z prawa europejskiego, a Ty amsta?

a ja wymiekam psychicznie ^^ też nie daje rady ^^

A ja jeszcze 8 + 60 fak!!!!!!!!!też nie daje rady:)))))
piri, jestes na prawie????? czy admin???? :))) z czego piszesz????????

jeszcze 8 minut, jesooo, nie dam rady chyba....

.
powaga??? a czego sie uczycie do obrony :>?????? ja wlasnie czytam prace;/

zegnam miłe koleżanki!! pędze za chwilkę na dworzec po bilecik i jadę do mojego Ukochanego na weekendzik!
Pozdroofki!!

nie nie nie, zdecydowanie nie chce! :D a pytam bo w tej chwili nie widze zadnej opcji typu" dodaj do bazy danych"

nie no to tam trzeba specjalnie cos zaznaczyc zeby dodal "dodaj do bazy danych czy cos..spokojnie , nie doda ci bez twoejej zgody :))) no chyba ze chcesz

Amsta! ta obrona to naprawdę formalność; moje obydwie trwały coś ok.10 minut- nawet chyba nie tyle; nie ma możliwości żeby się nie obronić

a kiedy pyta o dodanie do bazy danych? jak juz przyjdzie gotowy i przeanalizowany?

spoko piri, ja tez mialam z tym problem :))) tak wiec jak wpiszesz kod smsa (wez wykup z 2 kody na cala prace np, zalezy ile masz znakow - ilosc znakow jest pokazana ) to wypelnij pole ale skrotem np , nie pisz calego tematu i np podaj samo imie :)) jak wolisz :)) ja tylko to napisalam :))) i bylo ok wynik mialam po chyba 12 godz:)) potem obejrzyj sobie raport
dodam ze ten program jests erio dziwny bo czasami fisiuje i wykazuje np 40%!!! ale to bzdura!!kompletna bzdura :/ no ale jak sie uparli...smieszne ze na PG nie ma takich wymogow..a tu .. kilka wersji pracy, txt, pdf, word... i tysiac wymogow... czlowiek az glupieje!!! wrrr.... moiwsz ze 20 minut 6 osob?!?!?!?!?!?!?!? o matko:))) to cpo ja zdaze powiedzeic np w 10 min?????:))) chyabz e beda mi przerywac:)) ja wchodze ostatnia we wt.... to dobrze i zle..moze mnie szybciej puszcza..albo beda ciekawi i bede gadac gadac.... rety nie wukje dokladnie mojej pracy na wt!!!tyle tego jest ;(((((

Jak bylam w zeszlym tygodniu na konsultacjach u jednej babki u nas z wydzialu to powiedziala, ze teraz mnie nie przyjmie bo ma obrony, 6 osob, ale za jakies 20 minut powinna byc z powrotem.. i fakt za 20 min wrocila sala usmiechnieta mowiac, ze kolejni magistrzy opuscili mury :D wiec obrona to tylko formalnosc

ok, czyli wchodze na strone plagiat.pl, loguje sie i chce wyslac moja prace, wysylam smsa, wpisuje kod, wklejam czesc mojej pracy i co teraz? mam wypelniac te wszystkie pola ktore tam sa? te pod miejscem na kody smsowe?

Dzis jestem malo kumata, prosze o wyklad jak dla dziecka :D

tak tak ja weszlam na ten generator tego opisu, co jest na str wydzialu :)tam wypelnilam pola wszytskie!!!trzeba bo to sprawdzaja :)))) a jak sama sprawdzalam to nie dolaczylam tego do baz danych, bo po co??? :))) za to zastrzeglam ze nie chce udostepniania pracy :) i tyle.. kurcze, samo pisanie bylo koszmarem, mialam temat rzeka, i tak dobrze ze skonczylo sie na 140 str.. a nie 200 jak na poczatku myslalam... teraz ucze sie tej pracy i beke mam jaie bzdury pisalam momentami :)) ale juz trudno...mam nerwice juz z ta obrona... a jak nie obronie???sie chyba zachlastam!!!

No ja tez ten wydział na UG :> sluchaj a czy przy wypelnianiu wszystkich wymaganych pól w plagiacie wpisywalas promotora itp? czy po takis wyslaniu na smsa ta praca zostaje dodana do bazy?

studiowanie to fajna rzecz!! ja to traktowałam jako spotkanie towarzyskie na luzie bez stresu; oczywiscie czasami trzeba było zakuć na chemię czy fizykę ale w sumie to nie żałuję tego okresu; jak czasami sobie wspomnę co wyprawialiśmy żeby coś zaliczyć bez egzaminu...ehh...

do góry