Widok

WĄTEK DLA "ZAPRACOWANYCH"- 9

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy bo tamten miał ponad 100 postów
Aha i prosba Beatki:

Autor: beata81

POTRZEBUJĘ PRACĘ NA OK 4 STRONY Z
"PROCESÓW INTEGRACYJNYCH W EUROPIE"
NA OBOJĘTNIE JAKI TEMAT

jestem leniuch i nie miałam czasu napisać, a mam na sobote
może ktoś z was pisał taka prace i ma na kompie?

odwdziecze sie :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
taakkk :)))

A ja się wybrałam na studia bo chciałam, kiedyś tylko raz zdawałam na zaoczne zarządzanie ale się nie dostałam i potem sobie odpuściłam, minęło od skończenia szkoły pomaturalnej 6 lat i zawsze mówiłam, że może i bym chciała studiować, ale nie wiem co, ale raczej nie, bo trzeba byłoby poświęcić swój czas i pieniądze, a to już oznacza zmianę stylu i trybu życia i nagle mnie olśniło, że socjologia mnie interesuje. Mój wtedy eks mnie namówił i zmotywowała, a ja chciałam dorównać w penwym sensie jemu i jego znajomym. Potem mnie zostawił, załamałam się. I teraz nie żałuję a kończe już II rok, pewnie klne jak szewc na wykładowców, godziny zajęć itp. a i średnio przy każdej sesji rzucam studia ze trzy razy! na nic nie mam czasu bo tylko szkoła i szkoła, ale za I rok dostałam stypednium naukowe, niby 100 zł za m-c ale to już coś i ogromna satysfakcja, potem szef mi zaczął opłacać od II roku w ramach podwyżki, więc jest super. Ciągle narzekam, że nie mam czasu na przyjemności itp. ale patrzę z podziwem na moje koleżazki które mają rodziny, które w tym czasie powychodziły za mąż, urodziły dzieci i świetnie sobie daja radę i to mnie motywuje. A tu za półtorej tyg. pierwsze zaliczenie i już zaczynam klnąć hihihi ale lubię te spotkania w szkole, pogaduszki, ploteczki itp. już bym nie zrezygnowała. Sorki za kolaborat dziewczyny ale może moja wypowiedź kogoś zmobilizuje :)

Z tego co sie orientuje amsta to ty prawo konczysz? na UG?

u mnie było bardzo przyjemnie:)fajna atmosfera, spokój i luz. Oczywiście stres był mega na początku, po wejściu do sali nogi mi się trzęsły, ale potem poszło gładko!nie ma się czego obawiać amsta!!!!! będzie git!!
hej piri, ja oddalam w pon juz prace i all...sama sprawdzilam sobie na plagiacie...(wydalam ok 30 zlsmsow ) na 140 str wyszlo mi 8 %:)) i dodam ze podkreslal bzdury (mozna zobaczyc raport) typu slowa pojedyncze albo cytaty ustawowe!! :)) termin mam na wtorek ten :)) boje sie jak cholera , w dodatku na maxa nie chce mi sie uczyc ;))) 5 lat ciezkiego zakuwania mnie wypalilo :/ ale jak pomysle ze moze o 11 we wtorek bede mgr :))) ach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak marze o wtorku ..zeby bylo juz po...... dziewczyny jak wpsominacie swoje obrony????byly trudne?????? :))))

buu a ja jestem przed obrona, i co chwila mi zmieniaja date :( Co do tego plagiatu.pl to mnie krew zalewa, mam prace na taki dosc okrojony temat i malo do niej materiałow a oni jeszcze jakies plagiaty wymyslala.. pochlastac sie mozna :( mam dosc studiowania!!! :P

a ja jestem szczęśliwa że jestem już po
chociaż teraz wiem na pewno, gdybym mogła cofnąć czas to posząłbym na zupełnie inny kierunek

no jakby mi kazali to też bym poszła ale na szczęscie nikt mnie nie zmusza

ooo, ja tez bym sie z własnej woli juz nie zdecydowała, za leniwa jestem,
ale mi kazali i sie ciesze :)
juz mam prawie rok za sobą

.
ja juz sie nie nadaje na studia moze kiedys sie zdecyduję

kiedyś studiowałam resocjalizację,
ciekawy kierunek
ale zrezygnowałam po 1 semestrze
zrobiłam sobie 5 lat przerwy w nauce
a u mnie w firmie, gdy o tym powiedziałam usłyszałam,
ze "każdy za małolata wybiera jakieś bzdurne kierunki a potem żałuje"
wiec dobrze ze te studia rzuciłam to pójdę na >>normalne<<"
i kazali mi iść do szkoły

na ekonomię się nie nadaję, bankowość to samo, marketing czy reklama nieee
nie jestem ścisłym umysłem, wybrałam wiec humanistyczny, ale poważny kierunek
ale przyznam, że ciekawi mnie to ostatnio
wiec nie jest źle

.
ja to wogóle sie w temacie nie orientuje

uch za ciężkie jak dla mnie

Bezpieczeństwo Europejskie, przeniosłam się z Międzynarodowych Stosunków Politycznych na politologii

.
beata a co ty studiujesz? bo jakoś mi umknęło :)

noooo
niby mam co robić, praca do napisania na sobotę, egzamin w niedziele, pouczyć bym sie mogła, popracować może ciut, ale nie eee, po co?

.
Nudnawo tu dziś... co nie ?

A mi właśnie w całym domu wymieniają okna. Burdel nie z tej ziemi. A moje szczęście jutro już wyjeżdza :(( Nie mieści mi się to w głowie i ryczec mi się chce:((

no niestety, buuu...
no wiesz sie scwanili, praca może być np zeskanowana,
wrzuca sie ją np na portal "plagiat.pl, albo w program do sprawdzania
i wyświetla wszystkie skopiowane z inernetu zwroty
i jest np cała strona na czerwono, że plagiat

no nie mówie, że zawsze sprawdzają, ale ja już raz musiałam poprawiac :( hrrr...

.
ach dostałam to wolne!!
suuuuuper

do góry